Fullmåne

Månen blir full på fredag 2015.07.31 kl 12:45 på 07°56 i Vattumannen

Det är starka, ibland komplicerade känslor som kommer upp till ytan nu så, du som vill undvika att bli inblandad i dramatik gör klokt i att hålla en väldigt låg profil i veckan.
En fullmåne uppstår därför att solen och månen står exakt mitt emot varandra på stjärnhimlen. Den här gången är Månen 07°56 i Vattumannen och Solen precis mitt emot på 07°56 i Lejonet.
Astrologiskt visar Lejon/Vattuman polariteten att egots behov ställs mot gruppens.

Det är jag, min utveckling, mina personliga behov, mitt ego, mina behov av att bli älskad, sedd och bekräftad som gäller säger Lejonet.

Vattumannen visar istället på hur viktigt det är att vi människor som grupp ser till det kollektiva, samhällets bästa och hur vi via våra handlingar och åsikter kan göra livet till en bättre plats att vara på. Vattumannen vill påverka massorna.

Tillhör du dem som har din Sol, Måne, Ascendent 2° – 12° i Vattumannen? Eller kanske någon personlig planet i oppositionstecknet Leonet? (Fem grader upp eller ner räknas också.) Då kan den här fullmånen få större betydelse för dig än man anar.

Alla oavsett vilket tecken du är född i kan kolla i vilket hus fullmånen infaller i ditt personliga horoskop. Där månen infaller (se betydelsen av huset) det är på det området som du kan förvänta dig en utveckling.