Vecka 27 – Veckohoroskop

Vi befinner oss nu i den andra veckan av solens färd igenom Kräftans tecken och äntligen har Solen kommit till oss. Jag önskar er alla en UNDERBAR SOMMAR, en trevlig semester och vilsamma sköna dagar!

kräfta som röker

Astrologiska förutsägelser för vecka 27

Väduren 21/3 ­- 20/4

Veckan inleds härligt med underbara Jupiter och kärleksgudinnan Venus som möts i ditt heta femte hus och ditt kärleksliv underbart ut! Njut och lek! Fullmånen den 1/7 kommer att få dina känslor i gungning och du kan känna dig lite labil under några dagar. Vi har passerat årets första halva och åter aktiveras alla delarna i det gamla storkorset (man tror att det ska vara över någon gång). Solen, Månen, Mars och Pluto och månknutarna och vips så är det gamla välkända temat på bana igen. Din styrare Mars befinner sig i ett utsatt läge nu så du gör klokt i att inte pusha, inte gå in i konflikter. Tänk, kära Vädur, vad klok du kommer att vara när alla strapatser är över. Helgen avnjuts dock lugnt och avslappnat.

Oxen 21/4 ­- 21/5

Se fram emot en riktigt härlig sommarvecka Oxen. Grönbete, ledighet och ditt personliga välbefinnande bör stå högst upp på din agenda nu. Din styrare Venus möter den 30/6 och 1/7 expansiva Jupiter i ditt hemma mysiga fjärde hus. Bjud hem gamla vänner från förr eller spendera lite tid med släkt och familj. Kärlek och kvalitetstid med dina närmaste passar och det är en jättehärlig vecka som väntar dig. Månen blir full i ditt äventyrliga nionde hus och det planer på en utlandsresa tar form.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Känslomässigt är det en glad och vänlig vecka du har framför dig. Din styrare Merkurius kommer under veckan att befinna sig mitt emellan uppfinningsrika Uranus och härliga Jupiter/Venus möte gör din juli till en social och utåtriktad tid kantad av trevliga möten och skratt. Den härliga energi som planeten sprider gör att du visar upp ditt vackraste jag och bra människor dras till dig. Det ser ut som om kärlekslyckan ler emot dig också nu. Månen blir full i ditt åttonde hus vilket för tanken till pengar och privatekonomi. Lösningen är nära. Det kan vara så att det är dags att fatta beslut och ta snacket med banken nu.

Kräftan 22/6-22/7

Jupiter och Venus mysiga möte gör att veckan drar igång fint och lekande som en sommarbris. Det är en kraftfull och eventuellt även tuff fullmåne som väntar dig 2/7. Att månen blir full i det sjunde huset gör att är den eviga frågan om kärlek och relationer som kommer upp på tapeten igen. Att både Pluto och Mars finns med i mixen får mig att tänka att det kan finnas någon form av konflikt i botten som ligger och gnager och som måste upp i ljuset för att du ska kunna helas.

Lejonet 23/7-23/8

Veckan lyses upp av det vackra rosafärgade ljuset som Venus och Jupiters möte sprider. Du blir stjärnögd, lycklig och känner hopp och framtidstro. Det här är ett väldigt gynnsamt tillfälle. Att vara på rätt tid, vid rätt tillfälle är förstås avgörande och du har ett väldigt fint flöde runt dig nu. Se till att placera dig där det händer när det händer så ska du få se att lyckan ger dig en knuff i ryggen. Torsdagens fullmåne är av den dramatiska sorten och känslorna är STORA. Var försiktig så saker inte går överstyr och ord som aldrig bör uttalats blir sagda.

Jungfrun 24/8- 23/9

Fullmånen den 2/7 har en igångsättande effekt och äntligen skapas det gynnsamma flöde du väntat på Jungfrun. Din styrare Merkurius hamnar mitt i smeten och kommunikationen funkar perfekt – både den intuitiva och den verbala. Neptunus befinner sig i en harmonisk aspekt nu och du får ett genombrott med en person som varit knepig och svår att komma nära. Mötet mellan Venus och Jupiter gör detta till en romantisk vecka och livet erbjuder stunder av sällhet och glädje.

Vågen 24/9- 23/10

Veckan innehåller ovanliga och intressanta planetpositioner. Den mest välkomna är förstås den mellan Stora Lyckan Jupiter och din styrande planet Venus som skänker rikliga mängder av attraktion, kärlek och ett underbart socialt flöde så under några dagar känns allt helt perfekt! Detta anses vara den bästa planetaspekt som finns.En bjär kontrast till den harmonin är torsdagens fullmåne som ställer saker på sin spets och är allt annat än diplomatisk och smidig. Det här kan innebära ett vägskäl, saker som tar slut, nya saker som ska komma till.

Skorpionen 24/10-22/11

Detta är en väldigt gynnsam period för dig känslomässigt och gynnsamma flödet som uppstår känns som bomull för din själ. Det är lösning, försoning och kärlek i luften nu. Du har utvecklats och fått insikt som gör att ni kan mötas på en ny nivå. Fullmånen den 2/7 aktiverar din styrande planet Pluto och gör att saker ställs på sin spets och tydliggörs. Det tvingar fram ett avgörande och situationer som bara rullat på kan komma att kännas outhärdliga. Tänk på dina motiv och vilket resultat det är du vill uppnå innan du agerar. Till helgen tar den den sällskapliga kärleksenergin över igen. Njut!

Skytten 23/11 -­ 21/12

Veckan inleds helt suveränt när den tilltagande månen vandrar igenom ditt tecken samtidigt som Venus och din styrare Jupiter närmar sig ett möte 1/7. Underbart är kort dock för torsdagens fullmåne i Stenbocken är kan vara av det tuffa slaget som får känslorna att gungning. Den lyser ditt tredje hus ditt kommunikationshus och det ser ut som ett samtalsämne kan bli hett nu. Tredje huset indikerar syskon eller nära vänner så förslagsvis en ordväxling med en sådan? Veckan avslutas dock lika vackert som den började.

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

Det är den kraftfulla fullmånen i Stenbocken på torsdagsmorgon som kommer att dominera din vecka Stenis! Fullmånen leder oss tillbaka till 5/1 när Solen och Pluto sist möttes. Händelser och processer som var aktuella då inom dig och som nu kan komma upp till ytan igen och det finns sådant som måste slutföras. Detta kan innebära en positiv vändpunkt för många. Underbara Juptier/Venus mötet och den vackra trigonen till Uranus gör detta till en lösningarnas tid. Att våga lite mer i kärlek kommer att göra dig lycklig.

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Veckan inleds med det underbara och supergynnsamma mötet mellan Venus och Jupiter. Grundkänslan tycks vara positiv och lycklig. Det tycks vara kärlek, dina relationer och känslor som står i fokus och troligtvis känner du dig mindre motiverad till arbete nu än annars. Fullmånen i Stenbocken 2/7 utgör ett känslomässigt gupp där saker ställs på sin spets. Det som är en tid av stor glädje för vissa av er kan innebära besvikelser för en annan. Agera inte på snabba impulser onsdag – fredag. Försök att se livet filosofiskt och att gå kärlekens väg. Framemot helgen är månen i Vattumannen och livet leker.

 Fiskarna 19/2 -20/3

Det är så härlig energi runt dig nu Fiskarna. Din styrande planet Neptunus bildar vid fullmånen den 2/7 en perfekt trigon och allt ditt liv känns positivt, kärleksfullt och utvecklande runt dig. Venus/Jupiter mötet skapar sköna, avspända möten och en eller annan stilla flirt kan utvecklas till en het kärlekshistoria nu. Stor chans finns också att du kommer att få några mycket positiva nyheter. Människor har haft möjlighet att tänka om och tänka efter. Någon kommer att återknyta till dig och du får ett svar du väntat på.

 1. Hej Margareta!
  Tack för en väldigt givande blogg!

  Hur ser det ut mellan mig och min fiskman? Vi har haft svårt att kommunicera med varandra sista halvåret, men det känns som att vi annars är väldigt lika. Bägge två är känsliga, lugna och letar efter trygghet. Jag känner dock att jag saknar den bekräftelse jag behöver fullt ut och blir osäker på honom, har svårt att visa det för honom utan känner att han ska ”veta” att jag har det behovet utan att behöva säga något 🙂
  Han är född 840308, i Bollnäs kl10:00 och jag är född 860708, 16:57, Gävle

  Har också en fråga om planeter i retrograd. Jag har 6 st planeter i retrograd i min natal chart vilket ofta brukar tendera ganska introverta personer, stämmer detta?
  Bästa hälsningar

  1. Okay Kräftan, jag svarar på ditt inlägg när jag kommer lite längre in i högen då. Om jag förstår dig rätt så har jag ytterligare 2 mail till med samma text att vänta. 😀

 2. Hej Margareta, nu är jag helt förvirrad, igen. Skrev till dig förra veckan ang. att jag är född mittemellan två tecken å jag tillhör olika hela tiden. Du skrev då detta som svar; ”Hej Linda, Nu har jag kollat in ditt horoskop och det ändras aldrig. Oavsett vad som står i tidningar så är du född med solen 0° 01 i Vågens tecken. Så Solen skiftade nog tecken där på vid 10 tiden det året.
  Du har även Merkurius i vågen.
  Din ascendent ligger i Skorpionens tecken och ser rätt dramatisk ut! Din måne befinner sig i Oxens tecken.
  Med vänlig hälsning
  Margareta”
  Det förstod jag som att jag är våg men denna vecka är jag jungfru (precis som veckorna före v. 26)… HUR ligger det till?? Och hur kan du ändra datum när du skrev att det INTE ändras??
  Född 23 sep, kl 10.35 i Visby, Gotland.
  Mycket tacksam för svar! Linda

 3. Hej Margareta!
  Tack för din blogg, det är alltid spännande läsning för mig. Jag funderar lite på min framtid och hur den kommer att utveckla sig.
  Livet har hittills varit ”spännande”. Jag har fått uppleva mycket, både på gott och ont. Har bott utomlands i många år men återvände hem för ca 8 år sedan. De senaste 3 åren har varit de jobbigaste i mitt liv, både vad gäller hälsa och ekonomi. Känslomässigt har jag varit helt slutkörd. Med hjälp av ett underbart nätverk runt om mig är jag på väg tillbaka. Känner starkt att jag har så mycket kvar att ge, men orken räcker inte alltid till. Jag är optimist, och tror att det kommer att lösa sig.
  Då jag har flyttat 26 (!) gånger i mitt liv och aldrig bott på samma ställe längre än 6 år hoppas jag att jag nu kan få lite ro i själen, hitta kärleken igen och får ordning på mitt liv. Hade varit spännande att höra hur det ser ut för mig ifrån den astrologiska aspekten. Det verkar ju hända så mycket spännande där nu! Jag är född 680724 på Lidköpings Centrallasarett. Har frågat mina föräldrar om exakt tid men de var lite osäkra, men säger att det var mellan 03 och 04.
  Med vänlig hälsning, Maria

  1. Ja, jag ser ditt horoskop, du är lejon med nästan alla planeter inklusive ascendent och måne i Kräftan.
   Jag förstår att du har påverkats väldigt negativt av alla jobbiga grejer som varit på gång i de kardinala tecknen, storkorset, Pluto, Uranus mm.
   Ja, då kan man ju inte säga annat än grattis till att du har solen i Lejonet och under ett helt års tid, trots allt elände runt om, kunnat komma igen, få glädje, värme och positiv utveckling.
   Jupiter och Venus går just nu igenom ditt andra hus hus. Toppen! Du kommer att ha Jupiter konjunkt dit Juptier under HT 2015 och nästan hela 2016 ockås. Jag är helt övertygad om att det kommer att gå jättebra för dig! Det här blir din come back!
   Med vänlig hälsning
   Margareta

 4. Nu har jag skrivit en fråga på fyra olika inlägg sedan 24:e juni men inget blir publicerat 🙁 Förstår inte varför?

 5. Hej Margaretha!
  Född 41-10-24 kl 11.55
  Har fått fatta många beslut den senaste tiden.Nu gäller det att sälja huset, är det rätt tid?
  Vänligen Anita

  1. Hej Anita!
   Jag förstår på ditt brev att du gärna vill sälja. Tänker att du absolut ska börja med den processen i alla fall nu till hösten. Den första riktigt bra tiden för försäljning till högsta pris ligger i senhösten och december och årsskiftet. Även på 2016 sidan har du bra möjligheter att sälja. Tänker att det kan vara bra att göra visningar under vintern/våren också. På sommaren 2016 är huset helt garanterat sålt.
   Det finns i och för sig möjlighet att hålla sig och vänta tills Jupiter träder in i Skorpionen om 2017. Det är bästa tiden på väldigt länge.
   Hälsar Margareta

 6. Tusen tack! 🙂 Trodde att jag gjorde något fel när de inte publicerades bara. De andra kan du slänga om du vill så att det inte ligger en massa dubbelposter här 🙂 Återigen tack för en väldigt bra blogg!

 7. Hej! Jag är född 770305 kl 06.10. Är så tacksam om du kan se hur det ser ut med kärleken för min del här framöver? Tack för en superbra blogg

  1. Hej Jennie,
   Du har ju ascendenten i Vattumannen och mars med. Det gör att det faktiskt är en hel del kul på gång i ditt sjunde hus – relationshuset. Ditt kärleksliv ser ut att kunna förbättras och bli bättre och bättre härifrån och ett år framöver. Varför?
   Jo, du har Jupiter och Venusmötet i sjunde huset idag. Jupiter kommer till hösten att gå över din måne i Junfrun och även vara mitt emot din sol i Fiskarna! Jag tänker att det är ett framgångskoncept!

 8. Haha! Underbar bild! Komsi nu venus och lite till 🙂 , jag har ju redan varit lyckligt lottad i lite mer än ett år i själen men gapar lite mer. Tack!
  76-07-25

  1. Ha, ha! Vad kul att du också gillade bilden. Jag tycker att det var helt fantastisk 🙂 Hade ingen aning om att en Kräfta kunde se så dekadent ut 🙂

 9. Tusen tack för alla svaren Margareta! 🙂 Ja jag blir inte förvånad över att horoskopet visar på dramatik och förändring då livet verkligen är så just nu. Har läst en del på nätet om Pluto i opposition med Natal sun och det verkar som att många har omvälvande upplevelser under denna påverkan. Får hoppas att kommande två år är tuffa men leder livet åt rätt håll 🙂 Och som du skrev att min fiskman inte förstår mig just nu, vi ser ut att gå enskilda vägar. Mycket tråkigt men kanske kan ses som del av plutoövergångens ”rensa bort det i livet som inte fungerar”. Jag ska ta mig en funderare på att boka in en tid hos dig! 🙂 Trevlig sommar!

  1. Du är så välkommen!
   Tills dess kan du fundera över ”den renande elden” som Plutomötet brukar kallas. Det är en ny, uppdaterad version av dig du snart kommer att få träffa Anna!
   Ljus och Kärlek

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..