Veckohoroskop – Vecka 25 

festen_leverans
Astrologiska förutsägelser för tiden 15/6 – 21/6

Väduren  21/3 – 20/4

Nu handlar allt om handlingskraft, snabba beslut, vilja att gå framåt, att få saker att hända och att göra det nu. Din styrare Mars är kombust Sol – (ha, ha, där fick jag in ett nytt jobbigt astrologiskt ord) det betyder planeterna färdas exakt invid varandra och tar på så sätt till sig av den andres energi. Här har vi de två eldiga – Solen och Mars. Hetare än så går det inte att få. Vi har en intressant nymåne i Tvillingarna den 16/6 vilket utgör en väldigt social, glittrig rolig tid med massor av kul, möten, flirt och glädje. Nu handlar det om att avsluta projekt du har på gång, städa undan och förbereda dig för en lugnare period framemot midsommar då solen går in i Kräftan och vänner, familj och ditt eget välbefinnande måste få ta större plats i ditt liv. Kärlek och goda skratt utlovas i helgen som blir underbar.

Oxen  21/4 – 21/5

Från en lång period av missförstånd och tröghet med än det ena än det andra hindret har nu energin skiftat tvärt! Vi kan nu se fram emot en superperiod där det faktiskt inte finns några hinder alls – tvärt om. Det här är precis rätt tid att fatta beslut och agera. Det blir till att lägga in en sista växel. Det är i sociala Tvillingarna och ditt finansiella 2:a hus som alla planeter befinner sig. Merkurius går åt rätt håll, Solen och Mars är på samma ställe och på tisdag eftermiddag har vi en nymåne i Tvillingarna. Som alltid erbjuder nymånen en ny start. Du kan också kanna dig sugen på att spendera pengar, har svårt att neka dig själv något. Wow.. Glittriga, glada dagar väntas. Du är faktiskt värd att detta Oxen. Du har utvecklats oerhört mycket och bör vara stolt över den du är idag.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Du är en innovativ och stilbildande person som alltid har blicken riktad emot framtiden. Efter en tre veckors retrograd Merkurius släpps nu allt det som varit uppdämt lös och borta på din planhalva Tvillingarna, i ditt 1:a hus (för identitet) händer verkligen allt! Måndag och tisdag har vi inte mindre än fyra planeter i ditt 1:a hus och allas blickar vänds emot dig. Den 16/6 har vi en nymåne i ditt tecken och som alltid innebär det en nystart och du går in i en ny årlig cykel. Det att det är dags för dig att komma ut, glittra och skina, flirta, leka, älska och kommunicera. Se fram emot en rolig midsommarhelg. Livet nu är oförutsägbart, spännande och jättehärligt att leva. Trigonen Jupiter Uranus utlovar positiva överraskningar.

Kräftan 22/6 – 22/7

Det är en social, rolig, glad och glittrig veckan när stressnivån faktiskt kan bli ganska hög. (Solen och Mars ihop). Det är så mycket som ska fixas så här i sista stund innan sommaren börjar på allvar och du det kan vara riktigt höga krav som du ställer på dig själv. På eftermiddagen 16/6 äger nymåne i Tvillingarna rum och strax därpå rör sig månen in i Kräftans tecken och du har två ganska känsliga dagar när dina känslor sätts på prov. Stå upp för dig själv och vad du vill göra. Kompromissa nu inte bort din önskan till förmån för andra. Midsommarhelgen blir underbar!  Sommarsolståndet infaller kl 18:38 infaller på söndagen den 21/6 klockan  och i det ögonblicket träder Solen in i Kräftans också (det sker alltid samtidigt). Nu vänds fokus bort ifrån arbete och rutiner och det är familj, tradition och kärlek som gäller. Njut!

 Lejonet  23/7-23/8

Du bortskämda varelse kan se fram emot en spännande vecka när din styrare Solen och Mars går tätt tillsammans genom ditt 11:e hus där även nymånen äger rum den 16/6 och ger löften om en ny början. Minns att du fortfarande har såväl Juptier som Venus på din sida och kan komma hur långt som helst om du bara vågar ta ut svängarna, vara kreativ och visa upp vad du kan och tänker. Använder du flödet på rätt sätt kan du uppnå superbra resultat. Det här kan leda upp till ett samarbete eller möte med viktig affärspartner. Massor med mingel, möten och människor runt dig. Nu är stunden kommen! Midsommarhelgen känns som en dröm och romantik ingår på Lejonets meny.

 Jungfrun  24/8- 23/9

Den här veckan tycks sannerligen vara en slutspurtsvecka på arbetsfronten innan sommaren tar vid. Du har inte mindre än fyra planeter (Solen, Månen, Merkurius och Mars som alla är i Tvillingarnas tecken) i ditt karriärhus, det 10:e. Det innebär att i princip allt som inte hände under den 3 veckor långa retrograden nu ska klubbas, beslutas eller fixas. Som om inte det var nog så infaller också en nymåne i Tvillingarna den 16/6. Dessutom kan såväl sociala livet som kärlekslivet få sig en rejäl energiboost nu med dessa överhettade energier. Midsommarhelgen blir underbar, avslappnad och skön. Glöm inte att plocka sju sorters blommor att lägga under kudden. Både Venus och Jupiter vandrar igenom ditt drömska 12:e hus. Nu är risken stor att du både drömmer sant och får dina kärleksdrömmar uppfyllda IRL. 

Vågen  24/9- 23/10

Det är en underhållande vecka du har framför dig då som inledningsvis innehåller inte mindre än fyra planeter (Solen, Månen, Merkurius och Mars som alla är i Tvillingarnas tecken) det 9:e hus (resor och medvetandehöjning). Hela ditt inre fullkomligen skriker efter omväxling, stimuli och äventyr. En resa eller en flirt skulle sitta fint nu. Nymånen den 16/6 ger ett löfte om en ny start så passa på att göra ansökningar, önska in ny energi i ditt liv nu för midsommar. Själva midsommaraftonen går av stapeln i denna glittriga, glada anda. Sommarsolståndet och Solens entré i Kräftans sfär äger rum på söndagskvällen. Detta är årets kortaste natt (och också en natt när hinnorna mellan den andliga världen och våran är väldigt tunn). Nu byts energi tvärt och fokus hamnar istället på nära och kära, familj, tradition och det blir en känslomässigt varmare tid med mysigt umgänge, avslappning och glädje. Du hittar tillbaka till essensen av dig och förstår vad du behöver nu.

Skorpionen 24/10-22/11

De inre processer som pågått inom dig under den gångna perioden som Solen och Mars rört sig igenom ditt 8:e hus har nu mognat. Det samman kan man säga om dina drömmar och framtidsplaner. Det är dags att ta bladet ifrån munnen och säga vad du vill och känner. Den 21/6 skiftar energin och Solen rör sig istället in i Kräftans sfär, in i ditt äventyrliga 9:e hus. Jupiter och Venus är kvar i ditt 10:e karriärhus så trots att du i tanken redan gått på semester kan framgångar landa i ditt knä under hela juni. Kräftan erbjuder en känslomässigt stabilare period för dig och det är ett vilsamt, familjärt lugn som sprider sig i ditt liv ifrån midsommar och en månad framåt. Kärlek, passion och starka känslor präglar din sommar.

Skytten 23/11 – 21/12
Det är perfekt vecka Skytten och det ser ut som Amor och hela änglaskaran får jobba heltid med ditt fall. Det minsta du kan förvänta dig det är en underhållande period när varenda cell i kroppen på dig triggas igång och i princip ALLT händer i dig och runt dig. Du har inte mindre än fyra planeter (Solen, Månen, Merkurius och Mars som alla är i Tvillingarnas tecken) i ditt relationshus, det 7:e. Nymånen den 16/6 äger också rum i kärlekshuset så risken att du blir förälskad i en ny person är överhängande! Varning alltså om du redan lever i en fast relation. Se till att komma iväg på en resa till midsommarhelgen. Din själ behöver omväxling och lite välbehövlig vila.

 Stenbocken  22/12 – 20/1

Det är sommar och glädje i luften när fyra planeter möts i sociala Tvillingarnas tecken och bildar på tisdagskväll nymåne i ditt arbetsamma 6:e hus. Strävsamma du jobbar på som vanligt. Nymånen ger dock ett löfte om förnyelse i arbetslivet. Kanske är det nya arbetsuppgifter som väntar efter semestern eller är det så att du kanske ska använda den energin till att söka dig vidare? Kanske är du en av de Stenbockar som måste frigöra sig ifrån ett samarbete med en eller flera personer? Förändringsvindar blåser! Månen smyger in i Kräftan i ditt 7:e kärlekshus onsdag – torsdag. På söndag följer även Solen med in i 7:e huset och kärleken blomstrar. Detta kan vara det perfekta tillfället att förnya sina äktenskapslöften, gifta sig eller helt enkelt berätta för den du håller av hur du känner i ditt hjärta.

Vattumannen  21 januari – 18 februari

Kära Vattenbärare! Denna ljuva sommartid lär inte vara tillräckligt för att beskriva härligheterna som du har att vänta för det ser ut att vara kärlek och romantik som gäller för dig. Det som sker astrologiskt denna vecka är klimax i en gynnsam process och slutet för Solens vistelse i Tvillingarna. Alla underbara planeter är placerade i ditt passionerade 5:e hus (där även nymånen infaller tillsammans med sexiga Mars) och underbara Jupiter och vackra Venus fortsätter sin färd igenom ditt 7:e hus för relationer. Är du singel och längtar efter att möta någon speciell så är den här sommaren bästa på länge så du har inget att vinna på att försiktigt invänta. Det är nu eller aldrig!  Ni som är tillsammans upplever att kärleken är stor nu.

Fiskarna  19 februari – 20 mars

Solen, Mars, Merkurius befinner sig i Tvillingarna i ditt hemmamysiga 4:e hus under veckan vilket gör att de allra flesta Neptuniska varelser känner att de fått nog av stress, mingel, människor och möten som avlöst varandra senaste tiden. Nu söker själen efter friden i sitt inre. Nirvana kan vara i ditt hem, eller kanske finner du lugnet i ditt lantställe eller vid vistelse vid vatten. Tisdagens nymåne aktiverar tankar som rör just grunden och många av er kommer att fundera på en flytt, en resa eller renovering av ditt hem. På söndag kväll kl 18:38 träder Solen in i Kräftans tecken och du som har naturlig koppling till årshjulet, naturen och vattenelementet vet att natten mellan den 21/6  är en speciell natt när hinnan mellan världarna är väldigt tunn och andligt arbete främjas.

 1. Oj oj oj vette tusan om jag vågar lägga sju sorters blommor under kudden, vågar jag verkligen tro att drömmarna om han skulle bli sanna

 2. Året började bra med både jobb och kärlek, lyckan var total. Jobbet består men mannen har tystnat och hjärtat blöder. Så nog behöver själen finns ro och tid för reflektion tills jag vet om han hittar styrkan och modet att avsluta sitt gamla liv och ge oss två en chans. / Tack för att du finns M <3

  1. Ja, jag tror du får avvakta tills dess Jupiter smyger sig in i Jungfrun till hösten och läget är ett annan Fisken 🙂

 3. Förstår inte riktigt denna gången…….solig glad glittrig och social men väldigt stressig vecka…? Höga krav på mig själv….har jag nog alltid iofs :-/ har mycket omkring mig nu när det gäller arbete…..blir det lugnare kanske eller? Ändå skall fokus på jobb bli mindre och istället läggas på kärlek och familj…..det låter trevligt iofs 🙂 kram

  1. Okay Anita, Det är en stressig inledning på veckan eftersom vi har 4 planeter i Tvillingarna. Strax efter nymånen på tisdag kväll träder månen in i Kräftan (det lugnar massor). Sen, på fredag så går ju även Solen in i Kräftan och då kära Anita, så har vi en härligt, mysig högtid att se fram emot. Underbar midsommarhelg helt enkelt.
   Glad Midsommar!

 4. Ja okey, då förstår jag…och det stämmer 🙂 många möten i början av veckan och fullt med ungarna…..haha….:-) tack för förklaringen och Trevlig Midsommar på dig också……tusen kramar <3

 5. Tack Maggan, jag behöver det här :), verkligen. Vad bortskämd jag känner mig som ständigt får dessa horoskop, varje vecka – du är så generös som ger oss detta, tack! Kramar

 6. Lägga sju sorters blommor under kudden, och att jag ska få mina kärleksdrömmar uppfyllda IRL. Tyvärr är det omöjligt hur mycket jag än skulle vilja det. 🙁

 7. Året började bra med både jobb och kärlek så antar väl att det inte kunde få fortgå. Jobbet är kvar men kärleken ser ut att försvinna, fast än har jag inte gett upp hoppet helt, men nog sjutton behöver både själ och hjärta finna ro. Tack Margareta <3

  1. Ja! Men minns att det är september som är tiden som det vänder för Fiskarna och jag tror att du får allt du väntat på 🙂

 8. Hej jag heter alexandra Astrobloggen jag fattar inte helt direkt jag är tvilling jag fattar inte vad det menans med att mitt 1.a hus identitet och att allt händer t.e.x. måndag och tisdag har vi inte mindre än fyra planeter på vårt 1.a hus!Och jag fattar inte vad det mennas med att allas blickar kommer att vändas på den 16/6 och det har det faktis gjort alla i min skola kollade på mig det hade aldrig hänt för jag var helt förvånad?!Och det var i den 16/6 som det hände och det har aldrig hänt förut1Jag har läst den hära bloggen rätt länge nu!Först så trodde jag inte på det men nu när allt hände så ja nu så fattar jag helt plötsligt så ja!Jag hoppas inte att jag har stört dig med nåt!För att jag har väl skrivit mycket jag bara vill vissa allt och bäretta det ut till dig och till alla andra som kan läsa det som ska kunna fatta att detta är sant!!Jag måste gå hejdå Astrobloggaren jag hoppas att du ser detta Hejdå!

  1. Hej Alexandra! Tack för att du delar med dig tjejen!
   Jag skriver astrotexter på olika kunskapsnivåer för att alla ska hitta något av intresse. Jag fattar att det kan vara jobbigt att sätta sig in i att det är en massa planeter i Tvillingarnas tecken. Vad som händer då, det är helt enkelt att det börjar hända en massa grejer för människor födda i det tecknet. Som nu för dig 🙂 Jag är glad för din skull att du fått så mycket uppmärksamhet! Det är ju jätteroligt ju!
   Margareta/ Astrobloggen

 9. Hej Astrobloggaren det är jag igen Alexandra!Idag ska jag bara ställa några frågor så ja nu kör vi igång! 1.kommer det att koma en överaskning för Tvillingarna? 2.kommer vi att ha det bra i midsommar? 3.kommer vi Tvillingar alltid komma ut och glittra,skina,flirta,leka,älska och komunicera? 4.kommer jupiter och uranus utplånas? 5.värför startade du denna Astroblogg? 6.tror du på kärlek på första ögonkastet? 7.Har du haft nån kärlek i dig? 8.kommer Tvillingarna alltid att vara så som vi är eller kommer vi att förändras? 9.tror du på andar,spöken och andra slaks saker du fattar nogg?! 10.tycker du att du gö nåt bra med att du har gjort denna hemsida? detta var alla frågor hoppas att du besvarar några av dem iallafall

  1. Kära Alexandra!
   Tack för ditt mail! Jag tycker att det var jätteroligt att läsa och jag ska därför försöka besvara dina många frågor.
   1. Nej, om överraskningar alltid kommer är det ju en väntad händelse och ingen överraskning.
   2. Ja, jag tror att det blir en supermysig midsommar trots regn och kyla.
   3. Jag hoppas verkligen att alla Tvillingar ska fortsätta att vara sig själva och fortsätta att glittra,flirta och kommunicera! Det är ju det vi andra tecken älskar med Er Tvillingar!
   4. Eh.. Nej Uranus och Jupiter kommer inte att utplånas.
   5. Jag startade bloggen för att jag älskar astrologi. Det är min passion i livet.
   6. Jag tror på passion vi första ögonkastet. Sann kärlek är någonting som tar längre tid att bygga upp. Men man kan absolut bli blixtförälskad i någon som man får heta känslor för på bara några sekunder.
   7. Jag har stor erfarenhet av förälskelse, passion, kärlek, svek, krossat hjärta och nu även lyckligt äktenskap och sann kärlek.
   8. Alla människor förändras och utvecklas med tiden – Tvillingarna också. Planeterna kan visa på vilket sätt vi kommer att förändras, vilken sort utmaning vi kommer att få osv.
   9. Jag tror främst Gud och jag tror på skapandekraften och jag tror på mirakler. Livets mirakler. Jag vet att spöken och andar finns men jag bryr mig inte om dom.
   10. Jag hoppas verkligen att jag gör någonting bra Alexandra! Jag vill ju hjälpa människor och vidrör deras hjärta.
   Det är du som är läsare som får berätta vad du tycker.
   Stor kram till dig Alexandra! Jag älskar ditt mail!

 10. Härligt att läsa 🙂 <3
  Det stod så vackert i min lyckokaka igår <3
  Äntligen, kanske det nu vänder med allt,
  jag kan blicka framåt igen.
  Trevlig midsommar å ha en härlig sommar 🙂
  Soliga hälsningar från en vattuman kvinna 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..