Vecka 24 – Veckohoroskop

Marilyn Monroe 2
Astrologiska förutsägelser för 8/6 – 14/6 2015

Väduren 21/3 ­- 20/4   

Din styrare Mars löper i par med Solen vilket är bra för dig. Denna dubbla eld hjälper dig att få saker att hända, stärker din vilja, ger passion och hetta i ditt liv. Det har varit många turer för dig Väduren (de senaste tre veckorna) som under Merkurius retrograden inte kunnat förstå de dubbla budskap och kryptiska meddelanden som uppstått. Evig kamp – inget resultat. Det kan vara svårt att få saker slutförda, förseningar och annat kan ha kantat din väg. Bästa nu är att Merkurius bana vänder. På fredag vänder istället Neptunus retrograd i Fiskarnas tecken i ditt drömska 12:e hus där den blir kvar till en 18/11. Det är en bra tid att blicka inåt andligen, rensa systemet och läka sår. Jobba med meditation, regression och avslappning. Rörliga Väduren kan tycka att det är jobbigt att sitta still – du kan mycket väl uppnå samma meditativa tillstånd på en löprunda i skog och mark.

Oxen 21/4 ­- 21/5

Din styrare Venus vill till varje pris njuta, älska, glittra och vältra sig i lyx men under Merkurius retrograden kan du ha behövt dra åt svångremmen, göra budget, och deala med människor som faktiskt inte förstår vad du säger. Prisa Gud, den 11/6 vänder energierna rätt . Det som känns omöjligt nu kan faktiskt falla på plats och landa som en perfekt lösning framemot helgen. Då smyger månen in i ditt tecken och gör dig påmind om vad som verkligen har betydelse för dig – kärleken. Under veckan kommer Venus att hinna en bra bit in i Lejonet vilket påverkar dig positivt och romantiken kan få det välkomna och efterlängtade uppsving som behövs.Emot veckoslutet närmar sig Saturnus ditt relationshus i Skorpionen. Det som sker nu under sommaren är riktigt intressant eftersom det går tillbaka till ditt förflutna. Kolla vad som ägde rum i ditt liv i oktober 2012 och även vad som skedde 23/12 – 2014. Här kommer upplösningen av det karmat.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Du är inne i en spännande förändringsprocess Tvillingarna och allt sker med en rasande takt runt dig. Att ha förmåga att hänga med, utvecklas och förändras är din styrka. Det är tydligt att du är trött på att saker ska fortsätta som det har varit och att du vill hitta ett nytt uttryck. Du är redo att representera dig själv på ett nytt sätt. Solen och Mars fortsätter sida vid sida igenom ditt första hus som symboliserar identiteten. Vad vill du att det ska stå på ditt visitkort i framtiden? Din styrare Merkurius har backar fram till på torsdag innan hans bana vänder och allt återgår till det normala. Merkurius kommer ju att med fortsatt styrka lysa upp ditt tecken ända fram till 6/7. Det är den tid som du ges att finna din nya identitet.

Kräftan 22/6-22/7

Tappra, hårt arbetande, strävsamma lilla Kräfta. Du har verkligen gjort ett hästjobb under den här galna våren och om du ger det bara ytterligare några dagar – fram till den 11/6 så kommer dimman att lätta och luften att bli bra så mycket lättare att andas på din arbetsplats. Merkurius bana vänder rätt igen då och planeten sätter efter Solen och Mars som redan nu plöjer farvattnen i ditt vattniga, drömska 12:e hus. Din energi är dessvärre inte på topp och det vore toppen om du kan stänga dörren till energitjuvar och andra människor som dränerar dig på energi och jobba aktivt på att bli bättre på att sätta gränser. På fredag kommer andliga Neptunus att påbörja sin årliga, fem månader långa retrograd i Fiskana och du längtar efter frihet, resor och möjlighet att själv välja när, var och hur saker ska ske.

Lejonet 23/7-23/8

Det är en rad intressanta energivändningar på gång som kommer att påverka din närmsta framtid. Venus och Jupiter är förstås fortfarande de tongivande planeterna runt dig och du har alla möjligheter att lyckas med vad än du företar dig. Merkurius har varit retrograd i ditt 11:e hus ett bra tag vilket gör att det finns stor anledning att ifrågasätta din omgivning. Är du riktigt säker på att alla dina vänner är så bra kompisar som de låtsas? När planeten vänder kan saker som har varit dolda komma fram till ytan och missförstånd rätas ut. Neptunus bana vänder den 12/6 i ditt mystiska åttonde hus. Om någon av er går på terapi eller tillhör dem som letar efter er andlighet så kan ”hemligheternas kammare” öppnas. Ett genombrott kan komma nu. Saturnus backar nu sakta men säkert in i Skorpionen igen och det som sker nu under denna sommar har med händelser i oktober 2012 och december 2014 att göra. Den stränga fadern pekar på dig med sitt finger och undrar vad det är för läxor du ska göra – eller – konstaterar att du redan utvecklats.

 Jungfrun 24/8- 23/9

Det är en vecka när tre planeter Solen, Mars och Merkurius befinner sig i ditt karriärshus – det 10:e. Solen och Mars fixar drivet och viljan att få saker utförda så ambitionen att nå toppen är det inget fel på alls. Men din styrande planet Merkurius är ju i retrograd position så kan det är inte lätt för dig att nå dina mål. Det här bör har varit rejält frustrerande för dig. Ja, kanske har det till och med varit riktigt trassligt men.. Som tur är släpper den känslan efter 11/6 och allt återgår till det normala. Vad börjar som en knasig vecka kan visa sig vara en av de mest inspirerade tillfällen – kanske till och med genombrottet du länge sökt efter men inte fått. Så vad du gör – tappa inte suget när du är så nära mållinjen! Ett superbra uppdrag eller ett helt nytt jobb kan komma upp nu.

 Vågen 24/9- 23/10

Det är dina långsiktliga framtidsplaner som kommer i fokus nu när Solen och Mars rör sig igenom ditt äventyrliga nionde hus. Du vill verkligen förändra saker runt dig och upplever en enorm frustration av att det på ett yttre plan ser ut som att allt bliver vid sin läst – ja, eller att ingenting händer. Eftersom Merkurius har backat igenom Tvillingarna sedan den 18/3 så kan det verkligen har känts svårt att planera och ännu värre att få klara besked ifrån någon människa. På torsdag vänder dock planeten sin bana igen och du känner en lättnad. Har du möjligen känt på dig att någon i din närhet inte är hundra procent ärlig? Om du vill ha ett råd så skulle jag rekommendera dig att inte säga någonting om din misstanke. Saker är kanske inte riktigt som det verkar. Sanningen kommer fram när Merkurius bana ha vänt efter den 11/6.

Skorpionen 24/10-22/11

Solen och stekheta Mars rör sig igenom ditt mystiska åttonde hus som associeras med ditt stjärntecken och därför brukar kallas ”Hemligheternas Kammare”. Passion, mystik, attraktion och aggression är ord som beskriver det komplexa i din natur. Det har varit riktigt mäktiga känslor på gång i ditt inre ända sedan Merkurius bana vände retrograd den 18/5 och först den 11/6 är matchen över och ordningen återgår till det normala. Då har du också hunnit tänka över ditt liv, dina gamla lovers, och rannsakat din själv och dina motiv på djupet. Har du lyckats svälja det förflutna nu och är redo för framtiden? Vackra Venus har nu hunnit en bra bit in i Lejonet vilket påverkar dig positivt och romantiken kan få det välkomna och efterlängtade uppsving som behövs.Emot veckoslutet närmar sig Saturnus ditt tecken. Kolla vad som ägde rum i ditt liv i oktober 2012 och även vad som skedde 23/12 – 2014. Här kommer upplösningen av det karmat.

Skytten 23/11 -­ 21/12

Det är en väldig massa på gång i ditt relationshus nu Skytten. Dynamiska duon Solen och Mars gör gemensam sak när de plöjer igenom Tvillingarnas sfär. Ja, Mars har ju en tendens att skapa såväl krig som passion.. Dessutom kommer Merkurius retrograden att fortsätta ända fram till på torsdag där vändningen sker.Hoppas att du lyckats klara dig igenom den här perioden utan att få jobbig kärleksdramatik på halsen. Det gäller att hålla tungan rätt i munnen så att du inte är för impulsiv eller råkar säga något dumt som du får ångra. Saturnus som sedan i december har hembesökt Skytten backar ut och tillbaka in i Skorpionen för att avsluta det han en gång påbörjade där. Det ger dig ett par månaders frist när du kan tänka över hur du vill att din framtid ska formas.

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

Oj, oj vad mycket du har runt dig nu Stenbocken när Solen och Mars gör enad trupp igenom Tvillingarna och rör sig upp igenom ditt arbetsamma sjätte hus. Phu, om det finns möjlighet skulle det vara bra om du kunde få hjälp, kanske av en sekreterare eller assistent, bara för att kunna hantera alla krav och måsten. Att Merkurius bana vänder rätt 11/6 gör ju att det som du kört fast i tidigare faktiskt lossnar och det börjar röra på sig på ett fördelaktigt sätt. Hälsa, träning och att få lite egen tid också med familj och vänner är sådant som kanske inte får hösta prio när det ser ut såhär. Det är viktigt att du inte tappar bort dig själv och sätter dig själv i första rummet.

Vattumannen 21/1 – 18/2

Det är riktigt trevliga transiter som präglar din vecka Vattenbärare. Glittriga Venus lyser upp ditt relationshus, samtidigt som retrograda Merkurius bana vänds och börjar gå framåt igen. I kärlek och romantik är vändningen välkommen, attraktionen ökar och det blir lättare att komma överens med din darling. Allas blickar vänds emot dig nu men handen på hjärtat – vad är det som betraktaren får se? Kanske är det dags för dig att unna dig en ny och uppdaterad look? Ett frisörbesök kan göra underverk för dig. På fredag vänder den andliga Neptunus sin bana vilket gör att du andligen vänder uppmärksamheten inåt. Håll dig till din egen sanning, lyssna mindre till andra och var din egen guru.

Fiskarna 19/2 -20/3

Det är full fart framåt som gäller i ditt liv nu Fiskarna när Solen och Mars gör gemensam sak igenom ditt fjärde hus (hemmet). Den 11 juni vänder Merkurius bana rätt vilket och det blir lättare att kommunicera med dem som verkligen betyder något för dig. Det blir lugnare och skönare runt dig igen och harmoni och glädje är det som präglar den veckans andra halva. På fredag 12/6 vänder din styrare Neptunus retrograd också. Det är en ganska skön process eftersom den hjälper dig med det andliga flödet i ditt liv. Processen kan vara lite oklar och skapa den så berömda villervallan som utmärker Fiskarna. Precis när du känner att det här; det är det här jag ska satsa på, öppnar sig ytterligare en parallell väg för dig som faktiskt också skulle kunna vara precis lika intressant.

 

 1. Haha……ja det kunde nog inte vara mer exakt instämmande på mig iallafall. Det ska bli spännande och se vad som händer efter den 11/6 🙂 kram

 2. Har solen i vågen och jäklar vad veckans text sitter som en smäck. Frustrerad över livet i allmänhet samt sedan några veckor just misstänksam över att bli lurad. Har inga konkreta bevis mer än att det känns underligt.

 3. Wow som Jungfru så är horoskopet som en fullträff. Intressant jobbmail fanns att läsa i morses… Nu börjar det krylla i huvudet på mej. Jösses många val… Har du något råd? (Född 740831 i Lidköping kl 08.31)
  Tack för att du gör måndagen lätt genom nytt horoskop som man längtar efter att läsa.

  1. Hej Mari, Mars lämnar Tvillingarna den 24/6. Nu den kommande tiden får vi vara med om att solen och Mars färdas sida vid sida. Det gör att viljan blir stark och allt går i 180 km/h. Kul tid faktiskt nu.
   🙂

 4. Hej!
  Grymt inspirerande och befriande sida.
  Jag är Jungfru och har verkligen fått lida av retrograden. Trassel i privatlivet kantat med försovninar, datordöd och en stor vattenskada i källaren som tog halva mitt bohag. Nu sista veckan har mina barn drabbads av magsjuka. Tre av fyra ligger. Själv är jag livrädd att drabbas då jag ska sjunga på fredag. Hoppas så att stjärnorna är med mig.
  Kram och tack

  1. Åh, tack Lotta! Ja, men imorgon – fredag är en bättre dag. Jag hoppas verkligen att det går bra för dig. Du har planeterna på din sida i alla fall då. Lycka till!

 5. Jag hoppas på och önskar en förändring angående min jobbsituation. Jag har fast jobb, vill byta, behöver byta, men vet inte vad jag vill bli/göra istället…?

  1. Ja, jag tror att du kommer att få klarhet i vad du ska bli under hösten. Jag tänker att det nu är tid att slappna av och mysa och tänka mindre på framtiden ett tag.
   Trevlig Midsommar!

 6. Hejsan Astrobloggen jag fattar inte att Tvillingarna är ofta sega på morgonen!och att idag kommer ett äventyr jg fattar inte direk jag du svara på dem frågorna tack!ha en bra Midsommarafton

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..