Vecka 23 – Veckohoroskop

archer

Astrologiska förutsägelser för 1/6 – 7/6 2015 

Väduren 21/3 ­- 20/4   

Väduren har ju som alltid siktet inriktat på framtiden och det finns ju bara en bra hastighet för dig – full speed. Fullmånen i Skytten länkar samman Jupiter och Uranus i en fin stortrigon i eld. Jupiter erbjuder positiva influenser och Uranus ger chanser och överraskningar. Kärleken är ett av de områden som kan ge oväntat bra utdelning nu. All denna eld som stjärnorna utlovar passar dig utmärkt för du får massor av saker gjorda under veckan och kommer att ha riktigt kul. Det finns en viss reservation i horoskopet dock och den har med andra människor, företag och organisationer att göra. Ha låga förväntningar eller inga förväntningar alls på andra så slipper du bli irriterad. Allt det som du kommer att styra funkar perfekt dock. 

Oxen 21/4 ­- 21/5

Den här veckan inleds med en eldig fullmåne i Skytten som lyser upp det faktum att vi har tre planeter i Tvillingarna och en av dem är den retrograda Merkurius. Okay – det kanske inte är ett drömscenario för dig till en början men.. planeterna glider isär alltmer eftersom dagarna rullar och när vi kommer bort åt torsdag har du en stor anledning att känna dig nöjd. Din härskarinna, sensuella Venus går in i Lejonet där hon blir kvar i nästan fem månader framöver. Detta skapar en stor fördel för dig i kärlekslivet och det här är de mest harmoniska influenser som du har haft på ett bra tag. Se till att dansa, leka och njuta av livet och kärleken.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Grattis på födelsedagen Tvillingarna. Solen, Mars och Merkurius har ju befunnit sig väldigt nära varandra och tillsammans skapat ett enormt flöde runt dig. Ditt sjunde hus (7:e är relations och partnerskaps hus) lyses på tisdag upp av en eldig fullmåne i Skytten. Det kan vara så att du och din partner (i kärlek eller affärsliv) nu står inför beslut ni måste ta. Vissa av er kanske känner att det blivit för mycket med all denna tvåsamhet och känner att den nuvarande relationen har passerat sitt bäst före datum. Om du tillhör den kategorin kanske du ska fundera ett par varv över din egen förmåga att ha en varaktig relation innan du gör några drastiska förändringar. Ni andra, mer stillsamma Tvillingar. Ta det lugnt och vet att även den här fullmånen går över. I slutet på veckan är relationen som ny och kärleken flödar.

Kräftan 22/6-22/7

Förhoppningsvis är detta en lugn period som väntar dig Kräftan. Du behöver mängder av vila, natursköna miljöer och healing. Med tre planeter i tvillingarna i ditt drömska tolfte hus ka ana att du känner dig lite matt i pälsen och funderar på när efterlängtade sommaren ska börja. Helst bör du ta några dagar ledigt och ladda batterierna. La Luna blir full i ditt sjätte hus (hälsa och arbete) och dessvärre är det en väldig massa jobb som hopar sig där runt dig. Alla tycks vara i skriande behov av just dina arbetsinsatser. Säg ifrån om det blir för mycket. Jag är inte säker på att din hälsa är i bästa skick och det är onödigt att utsätta sig. Venus lämnar din sfär den 5/6 till förmån för grannen. 

Lejonet 23/7-23/8

Vi andra stjärntecken kan känna nu att du har fått för mycket luft Leo och önskar att något av det där skulle falla på oss andra dödliga. Universum tycks tvärtom anse att processen inte är klar. Tisdagens eldiga fullmåne i Skytten placerar åter dig i händelsernas centrum och känslorna blir stora. Som om inte det vore nog Leo så träder underbara Venus, kärlekens gudinna in i ditt tecken den 5/6 och bli kvar där i nästan fem månader. Att Venus stannar så länge är ovanligt och beror på en lång retrograd period. (Vi andra är så avundsjuka så vi skriker). Det här innebär unika möjligheter till att få allt du önskar vad: lycka, pengar, kärlek och framgång. Oavsett hur det ser ut runt dig i kärlekslivet så innebär detta att singeln kan möta kärleken eller att den befintliga relationen blir bättre än bäst.

Jungfrun 24/8- 23/9

Tisdagens heta fullmåne i eldiga Skytten faller rakt in i ditt 10:e karriärshus och du blir motiverad, inspirerad och kanske även headhuntad till ett nytt jobb eller projekt. Hepp! Bli nu inte så himla tacksam och smickrad för att du får lite uppmärksamhet att du kastar dig huvudstupa in i något som du inte har tänkt igenom först. Det är stora saker som kommer att ske i ditt horoskop till hösten och ett helt år framåt sedan. Det beslut som fattas nu är viktiga och kommer att ha betydelse under hela din framtida karriär. En bra grej med att retrograden är att positiva människor från vårt förflutna kommer tillbaka. Det är troligt att du hör ifrån en gammal kollega, kund eller arbetsgivare med en spännande möjlighet.  Undersök möjligheterna men skriv inte på något förrän den 11/6.

Vågen 24/9- 23/10

Den kommande veckan är det Skytt/Tvilingtemat som dominerar. Du lockas till nya utmaningar, jaktmarker och känner dig redo för att utforska världen. Fullmånen infaller i Skytten och vi har tre planeter i Tvillingarna, dessutom faller de i det 3:e huset som rör tankar och kommunikation och 9:e huset för långresor och internationella kontakter. Ah, det är ett trixigt läge vi hamnar i här Vågen. Å ena sidan säger retrograda Merkurius att vi ska undvika resande, å andra sidan stimuleras den oberoende frihetssökande sidan av dig. Lusten att få ge sig ut och pröva sina vingar är så påtaglig att det knappt går att hålla emot.

Skorpionen 24/10-22/11

Det här kära Skorpio är den sista påfrestande veckan som Merkurius är retrograd och som han i gott sällskap med Mars och Solen rör sig igenom ditt 8:e hus ekonomiska hus som rör gemensamma tillgångar. Månen blir full i ditt 2:a penningahuset och indikerar att det är dags för dig att bringa ordning och reda i din ekonomi. Pengar är ju ett laddat ämne så visst – det är svårt att ta det snacket. I synnerhet om motparten är din partner. Vissa av er kommer att behöva sätta sig vid förhandlingsbordet och diskutera fram till bättre villkor. Andra får gå till banken och teckna avtal som underlättar den ekonomiska situationen. En annan långt mer njutbar händelse är att sensuella Venus 5/6 byter tecken och ställer sig i spänning till allt som är du. Kärlekslivet får en välkommen knuff.

Skytten 23/11 -­ 21/12

Att månen blir full i ditt tecken är en stor grej som bara sker en gång om året och det innebär att en ny årscykel startar för dig och du kan komma att befinna dig i en vägskälsliknande situation. Din vecka kommer att vara allt annat än känslomässigt neutral. Tisdagens fullmåne överskuggar allt, känslorna är stora åt antingen det ena eller det andra hållet. Intensiteten i relationer finns där och frågan är vad du väljer att göra med alla dessa känslor. För vissa av er så kommer lusten att få vara fri som en fågel att vara den största medan den andra gruppen väljer att hänge sig åt passion och förälskelse. Även den eviga SingelSkytten kan känna sig frestad att ändra civilstatus nu. När Venus träder in i eldiga Lejonet 5/6 tycks lyckan vara total.

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

Om det är något som du brukar ha järnkoll på så är det arbetslivet. Men det är inte mindre än tre planeter nu som tågar igenom ditt sjätte hus (arbete, hälsa och välbefinnande). Mars, Solen och retrograda Merkurius. Handen på hjärtat Stenis, det kan finnas en del gropar på vägen och kanske är det inte bara enkelt att vara du just nu. Allt ifrån verkliga till inbillade arbetsrelaterade problem kan uppkomma nu och du gör klokt i att inte överanlysera allt som sker. Släpp kontrollen lite och satsa hellre på att komma i form och förbättra din hälsa. Mars närvaro ger dig massor av extra energi. Ge dig hän till träning och lek så ska du se att allt annat lossnar också. Det är ett fint flöde du går in i emot slutet av veckan.

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Det vilar ett rosenrött skimmer över ditt horoskop nu. Ända sedan förra sommaren har du haft Jupiter stått precis mitt emot ditt stjärntecken och bombat dig med gynnsam energi. Vare sig du har tänkt på det eller inte är jag säker på att en rad gynnsamma händelser under det gångna året har lett fram till de lyckliga omständigheter du nu befinner dig i. Den 5/6 kommer Venus att kliva in i ditt relationshus och stanna där i nästan fem hela månader vilket är ett ovanligt långt besök. Eftersom de båda Venus – Lilla Lyckan och Jupiter – Stora Lyckan – möts så kan det ju bara leda åt ett håll – en sommar som går i kärlekens och partnerskapets tecken. Det är bästa förutsättningarna att möta ny kärlekspartner eller uppleva kärleken med den partner man redan har.

Fiskarna 19/2 -20/3

Du och din styrare Neptunus länkas till Fullmånen som äger rum i Skytten och du får kosmisk hjälp på traven att bygga ditt varumärke, bli sedd och få ut ditt namn och det är ett riktigt bra flöde runt dig. Du kommer längre den här veckan än du har gjort under de senaste månaderna. Fokusera och kör bara. I stunder som denna gör du klokt i att blocka yttre influenser och bara köra på din egen intuition och vilja. (Detta med hänsyn till att vi fortfarande har rejäla utmaningar som kommer till dig via de tre planeterna som står i Tvillingarna). Ovanstående kan även appliceras på kärlekslivet. Det är dags för dig att uttrycka din vilja och visa vad du vill och önskar i relationen.

 

 1. Hjälp! Det verkar som om jag tappat bort en ovärderlig bok för en förening. Vad göra?! Är faktiskt desperat. Letar och letar men den finns inte någonstans.

  1. Hej Anita, Det där var väl dumt sagt. Grannen är ju Lejonet. Venus går från Kräftan till Lejonet nämligen. Ja, om du skulle märka att grannkärringen börjar se bättre ut än vanligt alltså 🙂

 2. Det är en sak jag undrar över. Jag är våg och läser om olika planeter i 3:e huset i horoskopet ”vi har tre planeter i Tvillingarna, dessutom faller de i det 3:e huset”. Men jag har fått lära mig att mitt första hus utgår från ascendanten och det är ju personligt och kan inte ses i ett generellt våghoroskop. Så hur fungerar det då? Mitt 3:e hus i mitt personliga hus är ju inte i tvillingarna då? Så vad läser man i ett generellt horoskop för ett visst stjärntecken när det gäller huspositioner, vad utgår man från då? Och det måste ju då betyda att man har två 3:e hus positioner?

  1. Hej Kristina,
   Det där är en intelligent och bra fråga som du ställer här. När man skriver vanliga generella horoskop så utgår man från att du är våg, du har ascendenten i första huset, lika för de andra tecknen också förstås. Det är en slags generell bild som faktiskt säger mer än vad man tror om allt.
   Men – om du har ett färdigt horoskop och vet hur det ser ut så blir det alltså en större överenstämmelse att titta i vilket hus du har de tre tvillingplaneterna och vad det ger dig för svar.
   Med vänlig hälsning
   Margareta

 3. Bara av att läsa mitt horoskop blir jag full av energi och växer. Tänk vad positiva ord betyder! Undrar Margareta, om en fling med en skorpionman fortfarande kan bli nåt? Jag avslutade (inte han) pga kollision där jag vill ses oftare – han mer sällan, jag är positiv, han negativ, men attraktionen sitter som ett berg, åtminstone från min sida. Vad tror du Maggan? Kramar

  1. Jag tycker att du ska lägga på en flirt där! Du kommer ju att ha Venus på din sida så då kan han väl inte motstå dig heller? Lycka till Leo

 4. ”Det är stora saker som kommer att ske i ditt horoskop till hösten och ett helt år framåt sedan.”
  Vad kan det vara för saker??

  1. Anette! Det beror snarast på vad det är du själv önskar dig. Om du vill ha ett jättebra jobb är det möjlig osv. Det betyder i klartext att detta är tiden när du får igenom vad du vill ska ske.
   Hälsningar Margareta

 5. Men Margareta – så underbart. Det pirrar i hela kroppen av hopp, tro och kärlek. Hoppas nu bara att ingen annan planet lägger sig i diskussionen med den ljuvliga underbara Venus

  1. Ja, du har rätt i att det var klumpigt formulerat. Det jag ville få sagt är att i fjärde så lyser solen upp det 10:e. Det jag var ute efter där i texten – det är precis som där stod – att det är viktiga grejer som händer i karriären.

 6. Hej Margareta,
  Tyckte inte det hände något spec som gjorde mig inspirerad, motiverad etc gällande något projekt/arbete igår. Hur ser det ut för mig framöver med jobb, händer det något spännande/nytt?
  Jag är född 16/9 1966, kl 23.56.
  Hälsningar
  Christina

  1. Ja, tänker att det kan hända MASSOR med kul runt dig. Jupiter och Venus rör sig genom ditt första hus. Det är ju kul! Stark personlig utveckling för dig nu. Det stora viktiga som händer under året är ju framför allt att när Jupiter går in i Jungfrun ifrån augusti. Den kommer ju att stanna där i ett helt år. Där har du en enorm utvecklingspotential.
   Lycka till.

 7. Hej Margareta! Verkar vara en bra vecka för mej som är fisk. Börjar släppa lite för min oxe kärlek igen. Hoppas att jag har rätt och att det blir som jag vill. Väntar,längtar och hoppas. Hälsningar Monica

  1. Så länge det finns liv finns det hopp och hoppet är ju det sista som lämnar människan säger dom..
   Jag får önska dig lycka till 🙂

 8. Läste att Venus går in i mitt relationshoroskop from 5/6 och stannar där till slutet av oktober. Jag är vattuman. Nu säger en annan person som håller på med astrologi att Venus inte alls
  r i mitt relationshus och inte i vattumannen öht utan i Kräftan. Nu vet jag inte bem jag ska tro på men vet att Margareta Hedin ställt horoskop i många år….klurigt det här.

  1. Hej Marlette,
   Din kompis har fel. Venus gick in i Lejonet på eftermidddagen idag så den är i Lejonet. Kolla http://www.astro.com
   I det mondiala horoskopet så befinner sig solen i ditt sjunde hus.
   Men det kan vara så att du i det personliga, natala horoskop säger något annat..
   Med vänlig hälsning Margareta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..