Vecka 22 Veckohoroskop

magic_cat_by_albertbmv-d33mk1y

Veckohoroskop – Astrologiska förutsägelser för 25/5 – 1/6 2015

Väduren 21/3 ­- 20/4   

Du kan förvänta dig det oväntade för detta är en högriskperiod och en överraskningarnas vecka när nästan alla planeter är triggade på ett knasigt sätt. Venus, Pluto och Uranus länkas samman i ett utmanande läge. Detsamma kan man säga om din styrande planet Mars som tillsammans med Merkurius och Solen som är placerade i Tvillingarna – kvadratur Neptunus. För den oinvigde kan jag avslöja att detta är så knepig energi.  Rådet är att ligga lågt och inte göra en stor sak av de förtret som du stöter på. Det värsta med detta Väduren är att det är du själv som utgör  hotet emot ditt eget välbefinnande. Kanske är det din impulsivitet får dig att langa iväg kommentaren som retar gallfeber på folk eller får ditt humör att rinna över.

Oxen 21/4 ­- 21/5

Ingen har så enorm viljestyrka som du. När du väl har bestämt dig är du som en avfyrad missil med ditt mål i tydligt sikte. Det är viktigt att veta nar man ska gasa och när det är dags att bromsa in. Din styrande planet Venus befinner sig i ett utsatt läge klämd mellan kalla Uranus och helgalna Pluto. Vad du gör – pressa inte på utan låt saker komma till dig. Sätt dig själv och dina behov i första rummet, delegera arbete, ta hand om dig själv, vila och njut. Någonstans där inne i dig själv hittar du tillbaka till harmonin. Öppna dig och ta in den i ditt hjärta och snart kommer du att märka att kärleken inte är död – den har bara vilat upp sig lite.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Alla kul planeter motiverar dig samtidigt och du är i ditt absoluta esse nu när Solen, Merkurius och Mars befinner sig i ditt tecken – men hjälp! Merkurius är backar och dessutom befinner sig planeterna i kvadratur till Neptunus! I bästa fall är detta en härlig tid när folk minns dig och visar dig sin uppskattning. Det här kan bli hur kul eller knasigt som helst. Ditt översociala väsen älskar alla dessa kontakter, människor, händelser och tvära kast som detta genererar. Passa dig för att utmana ödet och vad du gör – var försiktigt i kärlekslivet och ta onödiga chanser. Det finns en liten risk att du kommer att uppleva ett bakslag som beror på en felbedömning ifrån din sida.

Kräftan 22/6-22/7

Vackra Venus befinner sig i ditt tecken och du fortsätter att blända världen med din skönhet och charm. Folk dras till dig nu och du är på topp. Dessvärre är det så att rätt knepiga vinklar bildats till Venus – en exakt kvadratur med iskalla Uranus och galningen Pluto är också med på ett hörn. Hjälp! Var försiktig om du ska ge dig ut på kärlekens arena. Jag vill inte vara negativ men.. var försiktig i dina personliga relationer. Det är riktigt dåligt tillfälle att introducera nya personer i ditt liv och jag vill avråda ifrån det just den här veckan bara. Att retrograda Merkurius samtidigt rör sig igenom ditt tolfte hus för tankarna till förflutna och 12:e handlar ju om skador och läkning. En skön massage eller en terapitimme kanske är på sin plats nu?

Lejonet 23/7-23/8

Om du jämför dig själv nu med den situation du befann dig i för ett år sedan kan du se att den process av personlig utveckling du befunnit dig i verkligen gett resultat. De allra flesta av er har mognat, fått nya insikter och läkning av hjärtat ägt rum. På det hela taget är det en rätt juste tid du befinner dig i Leo med många sociala kontakter runt dig och en trevlig samvaro som gör dig glad. Men.. all denna retrograda energi gör dig rastlös och kanske känner du att allt går för långsamt. En eldig person som du kanske önskar sig mer mindre snack och mer action av livet? Det är inte rätt tid för dig att ta några stora kliv riktigt ännu. Vässa dina klor och bida din tid Katten.

Jungfrun 24/8- 23/9

Du här är en riktigt trixig tid för du kan inte ens riktigt lita på dig själv och din förmåga att se klart. Din styrare Merkurius backar i ytterligare två veckor och det är inte säkert att någonting riktigt är som det verkar. Slippriga Neptunus bildar i exakt kvadratur till  Solen, Merkurius och Mars i Tvillingarna så om jag var du skulle jag ta det lite försiktigt med att bilda mig en snabb uppfattning om sakers förhållande. Var försiktig i såväl kärlek som business för det är inte säkert att folk spelar med öppna kort och du kan behöva tid för att kunna avgöra exakt vad det är som inte stämmer.

Vågen 24/9- 23/10

Det är en knasig eller i bästa fall intressant vecka du har framför dig Vågen. Uranus bildar exakt kvadratur till din styrare Venus vilket inte kan betyda annat än överraskningar. Dessutom har vi tre planeter i Tvillingarna som bildar kvadratur till Neptunus och risken för total förvirring är överhängande. Var försiktig med nya kontakter. För vissa av er är detta en magisk, mystisk och härlig tid men var vaksam för det kan precis lika gärna vara så att du lurar dig själv och romantiserar och fantiserar och lockar in dig själv i en fälla. Om du ska teckna avtal eller resa – dubbelchecka villkoren och det finstilta.

Skorpionen 24/10-22/11

Merkurius retrograden infaller i ditt förföriska åttonde hus och låt mig utfärda en generell varning till er Skorpioner! Retrograda planeterrörelser för oss tillbaka till det förflutna och spelar på det nostalgiska i oss och får oss att vandra i minnenas alle. Passa dig noga så att du inte vaknar upp en morgon med ditt ex bredvid dig i sängen. Gammal kärlek rostar oftare än vad du tror! Minns att det fanns en anledning till att detta är ett ex och inte din nuvarande partner. Okay, om jag ska vara generös så kan jag ju tillägga att retrograden är ett bra tillfälle att återknyta förlorade kontakter. Om detta är en bra person och läget det rätta kan det faktiskt vara värt att ge kärleken en chans.

Skytten 23/11 -­ 21/12

Positivt med den kommande veckan är att du är både tycks vara både glad och optimistisk och fylld av idéer. Men Skytten – jag brukar inte vara en glädjedödare men försiktighet anmanas. För att uttrycka sig milt kan din vecka komma att innehålla en viss förvirring – eller i värsta fall rejält knas. Merkurius retrograden nu länkas samman med Neptunus och det mitt emot allt det som är du. Ta det som sägs och händer med en nypa salt och räkna med att saker kan komma att omförhandlas. Resor, studier och nya kontakter tycks vara en livsnödvändighet snarare än en önskan hos dig så jag antar att det inte går att varna dig. Men gör dig själv tjänsten att se till att du åtminstone betalar in avbeställningsskydd.

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

Den tuffa bergsget kanske spjärnar emot det härliga sensuella flödet som vackra Venus sprider i ditt liv. Känner att det inte finns tid till distraktion. Envis med siktet ständigt riktat emot toppen  parerar Senbocken riktigt tuffa utmaningar och som belöning väntas din beskärda del av framgång .  Allt är inte jobb Stenis! Underbara kärleksplaneten Venus magi lockar nu fram din sinnliga sida och ser till att du blir uppmärksammad. Se till att skapa utrymme i din fulltecknade agenda så att du får möjlighet att njuta trevlig samvaro med andra. På med finklänningen och bjud ditt hjärtas favorit på romantisk middag så kommer de rätta känslorna att flöda.

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Det är fortsatt full fart framåt i ditt liv. Det är en utåtriktad, lekfull och kreativ energi som kretsar runt dig och om du vill kan du även attrahera till dig nya beundrare och romantik. Det är en gynnsam utveckling som du har haft under det senaste året och många av er har trots sina fasta principer dristat sig till förändringar och nytänkande. Nu knackar ödet dig på axeln och det dags att du öppnar dig ytterligare ett snäpp och tillåter nya människor att komma dig nära. Det är helt enkelt dags för nya människor i ditt liv. Om du tillhör dem som nätdejtar gör du klokt i att inte dra förhastade slutsatser. Merkurius retrograden är inte en hjälp när det gäller att kommunicera med främlingar.

Fiskarna 19/2 -20/3

Det här är en lite tokig vecka när Merkurius retrograda tillstånd kommer att märkas rejält pga vinkeln till din styrare Neptunus. I klartext – det är lätt att det blir knas om du inte ser till att vara jordad och samlad med huvudet på skaft. Du bör fokusera på att effektivisera dig själv skapa rutiner. Skriv ”Att Göra –lappar” se till att dina åtaganden blir fixade. Att svara på e-mail och telefonsamtal genast betalar sig omedelbart. Med väldigt liten ansträngning får du fart på din karriär. Charmiga du, din positiva attityd och livsglädje smittar av sig och du kommer sannerligen inte att sakna sällskap.

 1. Ja nu måste jag börja ta hand om mig själv, måste gå ner i vikt annars blir jag nog sjuk på riktigt. Vill klara mitt mål men framför allt bara komma igång och hitta något som funkar för mig 🙂 Finns förutsättningarna den närmaste tiden tror du? Kram

 2. Behöver ju läka min magsårsmage…..haha…..stress är verkligen inte bra för kroppen. Kanske retrograden får mig att se tillbaka även här….har ju gjort det så många gånger tidigare när det gått så här långt, och JA jag har lyckats och mått så mycket bättre sen. Längtar efter känslan av att känna mig lätt och inte ha ont någonstans 🙂

 3. Beskrivningen stämmer alldeles för bra på mig. Fastän hos mig började det redan igår. Vi hade möte och jag ”spydde galla”, utan att tänka på vad jag säger. Jag mår jätte dålig idag och bara hoppas att det blir bättre framöver.

  1. Oj, ja så kan det bli Väduren. Det har varit hett om öronen för mig också 🙂 Snart, snart är det enklare igen. Vi får invänta det. 🙂

 4. Hej Margareta,
  Grattis till dig och bloggen! 🙂
  Förra veckan stod det för Skorpionen att ett genombrott ligger nära i tiden, kan det vara denna vecka tex? Kram/S

 5. Ja, att vänta in rätt ögonblick, timing, har aldrig varit min bästa sida men…grrr. Kram Margareta!

  1. Oj, det var inte meningen att skrämmas. De här planetspänningarna är ju hastigt övergående och ger mer förtret än skada. Oroa dig inte 🙂

  1. Ja, lite tufft har det minsann varit men nu så har det faktiskt släppt. Det är bara att det inte lyckan inte lyser riktigt ännu 🙂

 6. Hej

  Om du bara visste hur bra dina horoskop har stämt på mitt liv sedan april förra året. Det är nästan otäckt.
  Tack !! 🙂

 7. Åh jäkla retrograda Merkurius! Den har verkligen bara ställt till det sen start! Vi har hållit på med vår c-uppsats i snart 2 månader, förra veckan släpper vår handledare bomben, vi måste omstrukturera hela arbetet och ändra en av frågeställningarna. Vi jobbar som djur hela veckan och skickar in ett utkast vi är nöjda med, men FORTFARANDE når vi inte ändå upp! Så bad news: vi får opponera i augusti, good news: tidigt sommarlov! Plus att jag vet att i augusti börjar mitt år på riktigt och då kommer vi förhoppningsvis äntligen att lyckas 🙂

  Frustrerad jungfru

  1. Oj – det där var en fet komplikation! Men.. Inblandade planeter i dramat är Neptunus, Mars, Merkurius, Solen och Saturnus – 5 stycken alltså så det blir lite övermäktigt nu såhär förra veckan och även denna – sedan ska du se att vi är ute ur dimman och att du får ett härligt sommarlov.
   Underbart att tänka på är just precis att Jupiter går in i Jungfrun och att du med all säkerhet kommer att sätta uppsatsen då. 🙂
   Lycka till Monika!
   Hälsningar Astrobloggen

 8. Hua, jag blev indragen i en hetsk (antisemitisk) debatt idag hos den arabiske kopmannen (gynnar garna hans affarer, men orkar inte hora hans forakt mot Israel). Mitt visa kort funkar inte, banken ringer inte tillbaka. Ska leverera konst imorgon till ett galleri, som en Skandinavisk konstnar glomde i Barcelona. Bergis pa att den kommer pa villovagar (och jag far skulden). Kan veckan borja rorigare?

  1. Oj – ja. Det suger verkligen att fastna i andras politiska åsikter. Jag har själv det problemet på vissa astrosidor här på nätet. Märker att de flesta astrologer i Sverige har en helt annan politisk åsikt än vad jag har. Jag tycker att det är svårt för jag är ju där för att prata om astrologi inte för att debattera politik.
   Men.. Det där med visakortet, banken, tavlorna osv är väl just typiskt för en Merkurius retrograd! Hu! Jag tror dock att et blir lite enklare snart 🙂 Hoppas jag i alla fall! Håll humöret uppe Alex! Stor kram Margareta

 9. Hu, allt det knepiga började förra veckan. Inledningen på denna vecka har varit lugnare, men att jag läst horoskopet noga spelar säkert in.. annars har nog mina känslor hettat över. 😀
  Dock är mitt inre tämligen kaosartat även om jag försöker hålla ytan lugn. Blärgh.

 10. Hej!
  Är det ett positivt ”hjälp” du menar i tvillingen eller behöver jag stänga in mig?
  Tack för du hjälper mig att tänka rätt!

 11. Åhh nu är båda boksluten klara och min deklaration förstås =)Såg inte allt för illa ut faktiskt….hahaha! Ser ut som andra knutar löser upp sig också. Det är inte längre någon fara på taket =)

  1. HURRA Anita!Det här positiva raderna ska vi spara och minnas till nästa gång tappar modet. Jag tror nämligen inte att det kommer att gå åt pipsvängen för dig. Jag blir dock så glad att höra att du är på väg uppåt. 🙂 Hälsningar
   Margareta

 12. Jag har aldrig trott på sådant här tidigare men OJ vad det stämt överens med mig de veckorna jag följt dig nu! Du är verkligen duktig!
  Du har nog övertygat mig och det trodde jag nog aldrig skulle hända. Fortsätt såhär bra! 😀

  /Kräftan

  1. Tack Therese! Det var roligt att du gillar bloggen och hittar sambanden. För mig är astrologin en livslång passion som jag aldrig tappar intresset för. Det slutar ju liksom aldrig att vara intressant eftersom det hela tiden kommer nya konfigurationer på himlavalvet.
   🙂
   Hoppas att vi ses här igen..

 13. Hej och tack för intressant läsning, jag följer dej varje vecka!
  Den här veckan känns som man får låta gå, flyta på utan
  att göra så mycket nya invändningar. Kanske att det kan komma
  in positiv energi trots läget för vågen? väntar och se om det kommer
  något magiskt. .. Kram Vågentjej

  1. Ja, men nu har ju veckan redan gått nästan och vi sätter siktet på nästa vecka – Visst Vågentjejen 😀
   Vi har ju snart en fullmåne på ingång. Känner att det är en massa nytt som kommer och det är klart att det blir kul! 🙂

 14. Jag misstänker att min extremt svartsjuke ex har saboterat för mig gällande ett jobb där han läxat upp chefen för att ha visat intresse. Den insikten dök upp ett år senare mitt i natten som ett eldklot genom kroppen och in i magen nästan exakt ett år efter att händelsen ska ha ägt rum när jag ringer upp chefen för att prata. Han var mycket mycket kort i tonen utan att vara otrevlig.

  Jag har fått rådet att kontakta chefen igen för att fråga om det stämmer. Men jag undrar Margareta, om nästa vecka passar bättre för det än dagens astrologiska energi? Jag är vädur i sol+måne och Lejon i asc. Eller spelar astrologi ingen roll i såna här tillfällen?

  1. Om jag var du skulle jag inte ringa till chefen igen. Låt det vara! Tror inte att det finns någonting som du säger eller gör som kan ändra på det som har hänt. Tänker att du ska titta framåt, på den fina chans du har fått nu och släppa tanken på ex och andra grejer som tillhör det förflutna. Det är ju framtiden som gäller nu.
   Med vänlig hälsning
   Margareta

  1. Ja, det har verkligen varit en massa skitdagar på senaste. Men nu ser vi positivt mot framtiden 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..