Vecka 19 Horoskop

Astrologiska förutsägelser för 4/5 – 10/5 – 2015

fullmaneko

Väduren 21/3 ­- 20/4         

Veckan börjar med en dramatisk fullmåne i Skorpionen som spelar dina imaginära andra och åttonde hus så nästan allt handlar om räkningar, pengar och finansiering. Kavla upp ärmarna, Väduren för det ser ut som att du har högar av arbete att plöja igenom och mycket hänger på att du ska bli klar i tid. Klarar du dina deadlines och kommer du att klara det ekonomiska trycket? Som vanligt har du varit tidsoptimist och skjutit upp arbetet till sista stund. Självklart kommer du att klara all även denna gång också precis som du har gjort så många gånger tidigare men det kan vara bra om du hittar rutiner för att undvika att liknande situationer uppstår. Merkurius nya position i Tvillingarna kommer faktiskt att ge dig en god hjälp på vägen…

Oxen 21/4 ­- 21/5

Grattis på födelsedagen Oxen! Oavsett om du redan har fyllt år eller snart ska fylla så är måndagens fullmåne i Skorpionen ”din” stora dag. Fullmånen faller ditt Venusstyrda sjunde hus och det är kärleken, din partner och er relation som kommer i fokus. Romantik och passion flödar runt dig och vibben från underbara Neptunus ger den här tiden ett magiskt rosa skimmer. Många av er förälskar sig i någon ny eller så flödar kärleken i en befintlig relation. Ni som är födda 29/4 – 8/5 blir mer påverkade än andra av fullmånen och går in i en extra gynnsam årscykel när önskningar och mål kan komma att bli uppfyllda. Jupiter bildar T-kors till både sol och måne och den kommande månaden är en utmärkt för att sätta igång projekt eller att anlita folk som hjälper dig igång.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Veckan inleds med att allvarliga Saturnus bildar opposition till Merkurius. Det gäller att fatta beslut för det kan visa sig att det inte går att dröja längre. Nu rör det på sig i horoskopet, Tvillingarna! Snabbhet är nyckelordet och naturligtvis är det din styrande planet Merkurius som bidrar till detta. Kanske tillhör du dem som funderar på att byta bostad eller är det en resa som lockar dig? Oavsett så är det dags att göra sitt drag. Saker som har gått trögt kan plötsligen lossna och gå väldigt fort och det gäller såväl i business som privatliv.

Kräftan 22/6-22/7

Våren gör stora framsteg och kära Kräfta – det gör verkligen du också. Fullmånen infaller i ditt femte hus – där den sanna kärleken bor. Det är ju även hjärtats hus. Wow.. det låter ju som att du får uppleva en tid när du och din partner verkligen är i fas med varandra känslomässigt och mår bra tillsammans. Det här kan vara ett bra tillfälle för att perfekta tillfället att bli ihop, förnya sina äktenskapslöften med redan befintlig partner eller enkelt berätta för din darling hur du känner i ditt hjärta. Den härliga känslan förstärks när vackra Venus – kärlekens egen planet träder in i ditt tecken till helgen. Härifrån och till 6/6 fullkomligen strålar du ut positiv energi och skönhet. Plocka fram kvinnligheten och njut av de uppskattande blickar du drar till dig.

Lejonet 23/7-23/8

Du börjar väl bli trött nu på mina ständiga glada ovationer över ditt horoskop Lejonet för det är ganska länge som planeterna har stått mer eller mindre i samma läge för dig men.. den här veckan är en avvikelse för nu rör det sig där uppe på stjärnhimlen och det börjar bli ont om tid. Det mest uppenbara den hör veckan är förstås fullmånen som gör dina känslor STORA. Mars rör sig under veckan igenom den sista delen av Oxen och vill du hålla dig framme och försöka utnyttja det positiva flödet som kombinationen Mars – Jupiter erbjuder har du fortfarande chansen att förverkliga dina mål. Passa på att bearbeta dina yrkesmål. Se till att ditt CV är klart och gör dig redo för seriösa insatser. Än är inte miraklernas tid förbi!

Jungfrun 24/8- 23/9

Din styrare Merkurius har precis hunnit en bit in i Tvillingarna – vilket är ett optimalt läge för dig och under veckan knyter planeten även an till Neptunus och det ser ut som att dina kortsiktiga drömmar blir förverkligade. (De lite större livsförändrande målen låter dig vänta ännu ett halvår.) Men.. detta är en riktigt trevlig vecka som pekar på mysigt umgänge med familj, släkt eller vänner. Fullmånen boostar din kreativa sida och din inre trädgårdsarkitekt, stylist eller inredare får en fin puff igång och skänker fantasi och inspiration till projekt – antingen fullbordandet de som redan är igång eller så får du nya idéer och tankar om att starta nya.

Vågen 24/9- 23/10

Dessvärre kära Vågen så tycks jordelivet vara ett enda långt rensande i vår andliga trädgård. Nyss har du kommit i balans med dina relationer och läkt gamla sår när det börjar pyra på andra ställen. Boende och ekonomi bör vara där fokus ska ligga nu en tid framöver. Det måste in mer cash och lyckligtvis kommer det att stå i din makt att ordna till det nu före midsommar. Vissa av er vågar kan till och med vinna, ärva eller få pengar på andra sätt. Business, pengaplaceringar, fastighetsaffärer och liknande kan falla väldigt väl ut. Phu! Du behöver hitta sätt att kunna förena nytta med nöje. Ett roligare jobb kanske? Eller kanske bara satsa på att ha mer kul rakt av bara? Försök att använda de positiva vibbarna som kosmos erbjuder på bästa sätt. Det finns medvind på din stjärnhimmel.

Skorpionen 24/10-22/11

Det är verkligen en stor grej att månen blir full ens eget tecken – så som sker nu på måndag morgon, den 4/5 för dig. Detta sker bara en gång om året och det är helt klart ett minst lika viktigt tillfälle som din egen födelsedag. För övrigt – de båda hänger samman förresten – det som sker nu kan ge svar eller konsekvenser i oktober/november. Nu kommer hela ditt horoskop bindas samman med en rad fabulösa planeter. Framgångsmagneten Jupiter ger dig tur och glädje, du får kärlek och mys från vackra Venus, Neptunus flöde ökar din andliga medvetenhet och skänker inspiration, Mars ger energi och mod att fortsätta framåt.

Skytten 23/11 -­ 21/12

Jobbiga farsan Saturnus har kastat sin stränga skugga över ditt horoskop sedan i december och du har fått jobba hårdare för att nå samma resultat än tidigare. Du tycks dock ha ett gott rykte på din arbetsplats och har faktiskt råd att dra i handbromsen när det blir ”för mycket” runt dig. Ett sådant lågenergi tillfälle skulle detta kunna vara eftersom Saturnus bildar opposition till Merkurius på måndag. Tufft med kommunikationen. Dessutom blir månen full i ditt tolfte hus precis samtidigt vilket pekar på att din vitalitet och mående är inte på topp nu. Ta det lugnt och ställ inte så höga krav på dig själv. Det skulle faktiskt vara optimalt om du kan ta några dagar ledig för att vila ut och samla krafter. Om du måste jobba – se till att inte ta på dig mer arbete än nödvändigt. Nästa vecka är du tillbaka i matchen och då är läget ett helt annat!

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

Kära Stenbock, efter en kämpig vår är det skönt att välkomna det superpositiva flödet som måndagens energirika fullmåne för med sig den 4/5. Fullmånen aktiverar en hel rad planeter, däribland Pluto som befinner sig i Stenbocken Du kan se fram emot en dynamisk månad med väldigt bra chanser. Den känsliga kan fysiskt känna energipåslaget i kroppen. Ge det några dagar och se dig omkring. Du befinner dig i händelsernas centrum och positiva människor samlas runt dig nu. Sensuella Venus smyger på torsdag in i Kräftans tecken och bildar en härlig oppostion till allt som är du! Romatik, kärlek och trevlig samvaro med andra människor väntar. Du är populär och efterfrågad. Inbjudningar till fester och andra sociala aktiviteter duggar över dig nu.

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Din vecka startar med vad som kan vara en STOR fullmåne för dig eftersom Jupiter bildar kvadratur till både solen och månen och aktiverar allt som är du. Månen skär igenom ditt fjärde och tionde hus och både hem och karriär blomstrar. Energin dröjer sig kvar till på onsdag så målfokusera! Du kan få som du vill nu så begränsa dig inte! Det är inte tur i spel – otur i kärlek som gäller – det är fullt möjligt att få ALLT på en gång. Du har utvecklats mycket under det senaste året, stabiliserats och fått ökat självförtroende. Nu står du inför en gyllene period och det här är ett bra tillfälle för dig att stämma av livet, titta på dina mål och se efter om du är inne på rätt spår.

Fiskarna 19/2 -20/3

Veckan börjar riktigt bra för dig Fiskarna genom att månen blir full på 13° i Skorpionen. Den skär igenom ditt tredje och nionde hus – som handlar om kommunikation och upplysning. Arbetar eller pluggar du juridik, skådespeleri, konst, skrivande eller annat kreativt jobb får du en väldigt bra medvind i ryggen den kommande perioden. Det är betydelsefullt att visa dina sanna färger för din partner/vän. Kanske är frågan om du ska eller inte ska gå vidare med relationen. Månen ger dig all önskvärd information om vad som är rätt steg att ta. Din själ suktar efter frihet och äventyr och en långväga resa kanske kommer upp på tapeten nu i maj. Passa på att boka biljetterna före 21/5 Merkurius kommer att gå retrograd.

 1. Wow, va roligt 🙂 är ju faktiskt kär igen i min ex man……haha….han är oxe och jag är kräfta så nu blir det nog riktigt bra……så härligt <3

  1. Ah! Jag minns Anita! Det var ju han med det mysiga horoskopet! GRATTIS! Det verkar ju underbart! Hurra!

 2. Jag som är skorpion har sedan månader tillbaka om att nu efter några års motigheter så är det min tur till välmående, lycka och kanske rentav kärlek. Här matas dock allt på som vanligt med elände, motigheter stora som berg och sådant som nu min vardag har bestått av alla dessa år. Ska eländet aldrig ta slut? Hur ska jag orka, då det är elakheter som drabbar mina närstående.
  Kommer också jag få sinnesro?
  Mvh, ❤️

  1. Oj, vad tungt det där låter Monica!
   Astrologiskt ska det vara OK för skorpionen nu men.. Jag har ju inte sett hela ditt horoskop. Det kan finnas aspekter där (eller hos dina anhöriga) som fortfarande har tung energi på sig.
   Jag hoppas verkligen att det kan vända för dig och att du kommer att få det lite lättare snart. En underbar sommar borde du ju få nu snart kan man tycka. Välgångshälsningar från
   Margareta

 3. Hej! Har hört att man inte ska läsa andra stjärnteckens horoskop utom sitt eget, för att det ger otur? Vad säger du om det? Alltså att jag som skorpion ej bör läsa tillexempel oxens horoskop! 🙂

  1. Äh Malin, Det där är bara gammal skrock! Du kan och bör – läsa allt du vill! Jag är för information och upplysning.
   Hälsningar Margareta

 4. Som Fisk undrar jag, Månen ger mig svar? Hur ska jag veta och tolka denna rad i v19 astro?
  Mvh

  1. Du ska se var månen faller i ditt personliga horoskop. Det visar vilka processer som är igång för dig.
   Vänligen
   Margareta

 5. Hoppas att månen ger mej svar som det står i fiskarnas tecken. Brottas faktiskt lite med om jag ska vara kvar min relation eller inte ibland.Kär är jag men känns som jag inte får den uppmärksamhet jag tycker jag förtjänar.Han är oxe så hoppas att han blir lite mer romantisk mot mej och ger mej lite mer av sej själv. Det skulle kännas underbart.

  1. Dessvärre kan ju Oxen vara lite trög av sig. Vi får hoppas att sensommarens fina flöde ger dig vad du vill ha i kärlek. Hälsningar Margareta

 6. Mnjae, den här veckan känner jag inte alls igen mig i din vädursbeskrivning men glädjer mig åt att skorpionen (ascendenten) har en lovande prognos

  1. Äh Malin, dessvärre känner jag igen mig med MASSOR av jobb överallt! Men – jag är faktiskt på superhumör ändå! Tycker att det är en fantastisk tid på året. Jag älskade fullmånen! Den var verkligen uppiggande och kickade igång min skorpionascendent. Hoppas du upplevde samma 🙂

 7. Fantastisk vecka än så länge!! Den där fullmåneritualen levererade måste jag säga! Underbart!

  1. Åh, vad bra! Jag har också sett mirakel hända här på nära håll 🙂
   Roligt att du känner att du kan påverka!
   Det gör mig glad att höra 🙂

 8. Hej. Känner att jag stampar på samma ställe sen 1 år tillbaka.. samma jobb men söker nytt… å kärleken existerar inte. Blev totalt hjärtekrossad för över ett år men kan inte riktigt komma över det även om jag vill vända blad. Trots detta så är jag tacksam att jag har en frisk familj å underbara vänner och ett ok jobb trots att jag söker nytt. Men jag vill ha kärlek. Läser allt gott som ska hända vattumannen men inget händer, känns som jag sitter fast.

  1. Hej Vattumannen/skorpa/Oxen..
   Ditt horoskop är extremt fast och fasta människor kan dessvärre verkligen fastna. Men..
   Jag känner en person som har samma kombination som du, som upplevt samma sak som du beskriver med hjärtekross – som faktiskt har tagit lyckan i nackskinnet och börjat läxa upp den.
   Jag är så fascinerad av vad den tjejen åstadkommer genom sin viljestyrka – hon har börjat jobba med ”Law of Attraction”, terapier mm. Senast nu vid fullmånen gjorde hon fullmånecermonin och fick det hon ville skulle ske på bara några timmar.
   Jag tycker att det är så fascinerande! Se att du kan få saker att hända om du lägger din energi på att du vill förändra!
   Lycka till hälsningar från Astrobloggen

 9. Fullmånen levererade verkligen!! Jag har inte skorpionen i någon viktig punkt sådär, men har den i mitt 4e hus och så har jag norra månnoden exakt på samma grad. Men oj vad jag släppte på grejer, sida upp och sida ner fylldes med det enda och det andra. Samtliga punkter försvann och jag häpnar nästan av hur mirakulöst det gick till! WOW! Time to release verkade visst gälla här 🙂

  1. Kan tro det! IC-punkten och 4:e huset också är ju förknippat med det förflutna, det psykologiska arv vi fick med oss ifrån vår ursprungsfamilj, hemmet, hemstaden osv. Det är också där våra tankar om oss själva, våra programmeringar sitter. Det är nog så intressant att fullmånen föll just där Johanna! Bra där – det känns som att du kunnat ta stora kliv framåt!
   Gör mig glad att höra! 🙂

 10. Haha, absolut!! Härligt är det! Humöret är på topp, förvirringen total. Känner mig otålig och oslagbar på en och samma gång men befinner mig trots allt som i ett slags vakuum. Som om jag väntar på något stort.

  1. Jag har gillat allt som Skorpionmånen har gett. Det känns som att dra ur en propp! Äntligen händer det grejer 🙂

 11. Jag är född 19 december 1973. Jag känner många gånger att stenbockens horoskop passar bra in på mig, som tex i denna veckas horoskop. Är detta möjligt?

  1. Ja, men det kan absolut vara möjligt ex vis om du har din ascendent i Stenbocken.
   Vad jag kunde se såhär, med endast födelsedatum och utan tid och födelseplats (ja – då kan jag inte räkna fram din ascendent) är ju att du har flera planeter i Skytten, har månen i Skorpionen och Mars i Väduren så – du ser het ut 🙂 Mest eld!
   Hälsningar Astrobloggen

 12. Wow det visste jag inte, nu blev det ju tom ännu häftigare! 🙂
  Med ursprungsfamilj, menar du den familj man är född och uppvuxen hos här och nu eller ännu längre tillbaka dvs tidigare liv?
  Så magiskt att fullmånen föll EXAKT på samma grad som min IC. Nu händer det grejer minsann! Min bromskloss är borta märker jag 🙂 Tack för ditt svar Margareta!!

 13. Det pågår starka solstormar nu som sägs påverka jorden väldigt mycket. Är det något som påverkar astrologiskt? Ex blir Oxens krafter starkare?

 14. Kära nån, trodde först att merkurius är i retrograd men inte än, måste vara Merkurius i opposition till Saturnus som har krånglat hela vecka med mig och främst de senaste dagarna… Inlämningar som inte gått att skicka in på deadlines, möten som jag fått information om fel dag och extrema förseningar fast jag är ute i ovanligt god tid, två jobbintervjuer på samma dag (fredags) och båda kom jag över en halvtimmes försent till och åker dessutom fel, OTROLIGT! Jag är tvilling, brukar vara sen osv men denna vecka har verkligen visat att det finns högre krafter! Kan detta vara Merkurius som är i opposition till Saturnus? Och hur länge kommer det vara det?

  1. Ja, men du är verkligen inte helt fel ute Carolinerna!Bra där!
   Ja, det stämmer att Merkurius är opposition Saturnus men.. det är inte bara det. Merkurius har sedan den 4/5 börjat inbromsningen inför den kommande retrograden – dvs den går in i Skuggzonen. Den 18/5 blir Merkurius retrograd på riktigt men – den känsliga kan känna av det redan nu. 11/6 vänder planeten direkt och den 27/6 är den helt ute ur Skuggan.
   Hälsningar Margareta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..