Vecka 18 Horoskop

Astrologiska förutsägelser för 27/4 – 3/5  2015

453437745

Väduren 21/3 ­- 20/4

Det är väldigt mycket verklighet nu! Många Vädurar känner eftertänksamhetens kranka blekhet så påtagligt när Merkurius bildar opposition till Saturnus och vi måste konfronteras med både månadsskiftet, räkningarna och deklarationen på en och samma gång. Kanske har du varit lite ekonomiskt vidlyftig och får nu ångra din impulsivitet? Tack och lov att du inte är typen som låter dig slås ner av lite motgång. De som är egna företagare känner att sig redo för att kasta sig ut och ta lite risker igen. Passa på att använda jordenergin till din fördel och se till att kontrakt och avtals skrivs på och affärer avslutas. Du behöver komma vidare.

Oxen 21/4 ­- 21/5

Vinden har vänt och hela maj kommer att erbjuda mycket glädje och roliga händelser. Det är en härlig tid du vecka du har framför dig – så passa på att njuta. Att är Solen i ditt tecken gör dig naturligtvis uppmärksammad och populär och du kan förvänta dig en massa sociala aktiviteter och möten med människor du kanske inte sett på ett tag. Dansa, lek och lev ut din kvinnlighet!Heta Mars närvaro gör att du tar fram en tuffare och mer aktiv sida av dig själv än annars och du driver dig själv onödigt hårt. Du behöver inte alltid vara den som presterar mest? Du är väl värd en respit efter allt som varit.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Lyckos dig, Tvillingarna som är född i ett rörligt tecken, för hela ditt horoskop rockar den här veckan. Plötsligen så händer det – utan särskild anledning faller saker på plats. På fredag går din styrare Merkurius in i ditt tecken härifrån och ända fram till i juli kommer den att vistas hos dig. Det är super för nu får du saker att lossna för dig i karriären på ett nästan magiskt sätt. Du säljer in dig själv och lyckas med det mesta för en tid. Om du är i jobbsökartagen är det här en superbra influens för att gå på intervjuer och charma till sig såväl en ny tjänst som uppmärksamhet för att du är en sådan härlig person. Passa på! Kärleken och känslolivet att påverkas väldigt gynnsamt nu.

Kräftan 22/6-22/7

Åh vilken fin period som väntar dig Kräftan! Solen, Mars, och Merkurius i Oxen ger dig en stabiliserande och jordande energi som gör dig trygg och säker i din roll. Du hittar tillbaka till ditt forna självförtroende och karriärmässigt kan den här energin bara för dig föra dig uppåt och framåt. I det privata livet kan du känna dig en aning förvirrad och osäker på dina egna känslor när du inte får det gensvar som du hade förväntat dig av din vän. Var inte för snabb med att dra slutsatser. Det är inte så illa som det verkar – men du kan vara lite känslig nu och ta åt dig fast du egentligen vet att det som sagts inte var avsett att såra.

Lejonet 23/7-23/8

Stjärnorna utlovar en väldigt harmonisk och positiv vecka när du kommer att kunna få massor av saker gjorda och dessutom ha en fin balans i privatlivet. Smarta Merkurius lämnar Oxens sfär på fredag och vandrar in i Tvillingarna där han styr vilket sätter igång tankeprocesser och smarta idéer ho dig. Kommunikation, nytänkande, att sitta och spåna och få fram kreativa lösningar är utmärkt nu.
Du är glad, utåtriktad och positiv i mötet med andra och gillar att bolla idéer och prata om det som intresserar dig. Passa på att leka nu. Du går som vanligt igång på intellektuella utmaningar och debatter. Det är en starka spänningen som finns i horoskopet bidrar till att emotionella avgöranden närmar sig.

Jungfrun 24/8- 23/9

Dina relationer skulle må bra av en dos sanningsserum. Din styrare budbäraren Merkurius bildar opposition till Saturnus – den stränge fadern och det är dags för dig att lägga korten på bordet. Nu är stunden inne för att ta itu med den sjudande spänning som gör luften för tjock att andas. Problemen löser sig inte av sig själv och försvinner som man kanske skulle kunna hoppas. Temat för diskussionerna kan kretsa runt samarbete, personlig ansvar och delat ansvar. Det är troligt att problemen går att spåras till såväl arbetslivet som i vänkretsen eller kärleksrelationen. Ett måste att ta itu med som, när det väl är gjort, gör dig till en lyckligare person.

Vågen 24/9- 23/10

Det sista halvåret har varit enormt utmanande för dig Vågen och förhoppningsvis kommer du att känna en enorm lättnad när energimässigt när vi går in i maj. Du stolt vända dig om och se tillbaka på en tuff tid där du mot alla odds faktiskt lyckats bra. Norra noden är fortfarande kvar i ditt tecken och visar vägen för din fortsatta emotionella utveckling. Du förfinas i din förmåga att samarbeta, förhandla och förståelsen för andra ökas. Du lär dig att kommunicera på ett nytt sätt – särskilt med dem du faktiskt inte är särskilt lika dig och som har helt skilda erfarenheter än du själv. Denna vecka handlar mycket om att avsluta projekt du har på gång, städa undan och förbereda dig för en njutbar vår. Vänner, familj och ditt eget välbefinnande måste få ta större plats i ditt liv.

Skorpionen 24/10-22/11

Det är en massa aktivitet på gång runt dig när Solen, Merkurius och Mars lyser upp ditt sjunde hus och ökar din attraktionskraft till toppnoteringar. Love is in the Air! Relationer, kärlek, passion och förälskelser främjas av denne energi. Mars hetta kan vara pådrivande och pockande och det är mycket troligt att saker som sägs nu får större konsekvenser än det var avsett så var försiktig. Du gör klokt i att inte vara så impulsiv och kategorisk och fatta plötsliga beslut. Detta att fladdra mellan dramatiska ytterligheter är din svaga punkt och är någonting du behöver jobba med. Minns att Jupiter, välgöraren fortfarande har ett finger med i spelet och det är livsförändrande och tursamma skeenden som är igång.

Skytten 23/11 -­ 21/12

Det är en komplex vecka som väntar dig. Om vi ska ta de positiva nyheterna först – Venus är i Tvillingarna och ifrån den 30/4 smyger sig också Merkurius in och skapar en härlig högspänning i ditt horoskop som bådar gott för kärleksliv, vänskap och flirt. Du gillar dig själv nu och dina relationer flyter på väldigt fint. Saturnus närvaro i bilden gör att de sociala kraven och förväntningarna som ställs på dig på arbetsplatsen kan kännas övermäktiga. Bit ihop, jobba på och undvik att ta till dig den där jobbiga känslan. Energin är hastigt övergående och det enda som är bra med den är att alla är lika påverkade så det är inte bara du.

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

Veckan inleds i stilla mak, och även om du rent kroppsligen befinner dig på jobbet kan du vara mer inåtvänd, kontemplativ och en aning distanserad. Noden markerar att det är dags för dig att hela gamla hjärtesår som hindrat dig ifrån att leva livet fullt ut. Det är tid att släppa det man inte behöver ha med sig in i framtiden. Din styrare Saturnus går retrograd (rör sig baklänges) vilket för dina tankar till det förflutna och det finns hang ups och finns det gammal smärta inom dig är detta ett gyllene tillfälle att reda ut det och bli av med bagaget för alltid. Vänner från ditt förflutna som dyker upp tycks vara ett tema för dig nu.

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Nu knackar ödet snart på din dörr Vattenbärare och livet är nog inte bara enkelt men det är intressant och spännande att leva. Alla planeter i Oxens sfär, skapar kvadratur till dig, och erbjuder precis de utmaningar och motstånd som tvingar dig förbi dina egna gränser och ta nya kliv.Helgens måne i Lejonet satte igång processer i dig som manar dig till att ta action och slutföra det du påbörjat. Dina mål blir tydliga och veckan kan vara lite utav att knyta ihop trådarna och många av er kommer att stå inför ett känslomässigt avgörande som infaller senast nästa fullmåne som kommer att äga rum om precis 7 dagar.

19/2 -20/3

Det är nästan enkom jordens energi som härskar stjärnhimlen nu vilket är raka motsatsen till det stoff som du är vävd av. Precis tvärt om vad man skulle kunna gissa hindrar detta inte dig alls, du tycks hitta en riktning och stadga i livet som ger dig framgång och det kan lossna för dig yrkesmässigt. Det är möjligt att universum har förändringar på lut för dig. Välkomna dem med öppna armar och tveka inte att ta de nya steg du behöver. Det som sker nu är oundviklig utveckling. Det finns en del fester och sociala happenings på lut för dig så se till att uppdatera din garderob, besöka frissan och skönhetstempel så att du är ditt allra vackraste jag. Tacka ja till de inbjudningar du får.

 

 

 

 

 

 1. Du säger att det varit ett tufft halvår för oss vågar och jag kan inte mer än hålla med. Vad är det som gjort det och vad har vi att vänta?
  Tack för en fin blogg!

  1. Det är det extrema planetariska läget som påverkat oss under flera år egentligen. Pluto och Uranus kvadratur för att vara exakt. Men.. glädjande nog är den ju på väg bort och vi kan komma ut och andas lite morgonluft igen. 🙂

 2. Alltså tacka gudinnan säger jag bara.

  Och det är så helt sant det du skriver. Plötsligt flyt i karriären. Välförtjänt som sjutton om jag får säga det själv!

  Puss och kram!

 3. Ja, det känns harmoniskt den här veckan, som om det är bestämt utifrån, oavsett vad jag känner inuti. Kramar

 4. Hej!
  Tack för bästa horoskopet! Haft en jättejobbig vår
  O undrar när olyckorna ska ta slut för mig!
  Född den 2 maj, känner mig som en ganska typisk oxe..
  Kram

  1. Hej Oxelina,
   Grattis i efterhand! Hoppas att du hade en fin födelsedag, Igår hade vi ju en kraftfull fullmåne i skorpionen. Då var solen 13° oxen och månen 13° i skorpionen. Hoppas att den avlöpte utan några tillbud. Tänker att den utgjorde slutet på dina olyckor 😀
   Ljus och Kärlek till dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..