Vecka 17 – Horoskop

Astrologiska förutsägelser för 20/4 – 26/4 2015

Sri_Krishnas_Cow

Väduren 21/3 ­- 20/4

Vi har precis lämnat helgens igångsättande nymåne i Väduren bakom oss, och bär med oss inspirationen den gav. Under måndagen går Solen in i Oxens tecken där redan Månen, mars och Merkurius huserar. Den snabba, eldiga energi det var så lätt att älska har nu bytts ut emot den långsammare, stabila, jordnära Oxen som härifrån och en månad framöver kommer att styra våra liv. Det är ”på riktigt” nu allting i Oxen.Man kan förklara det som att alla underbara strålande idéer, de nya projekten och tankarna som kom till oss i Väduren nu ska förankras i verkligenheten och helt enkelt slutföras. (Tänk ”bromskloss” så är du inte helt fel ute..) Jordnära, praktiska frågor som ”Går det att genomföra?” eller ”Har du råd” förekommer nu oftare än vi önskar.

Oxen 21/4 ­- 21/5

Solen byter tecken på måndagen och träder då in i Oxens sfär där den blir kvar fram till den 21/5. Mars (lusten och viljan) Merkurius (kommunikation) och Månen (känslor) befinner sig redan i tecknet. Du kan nu använda dig av planeternas energi, få massor och gjort och det står inom din makt få livet som du vill ha det. Att vara spontan, att ta vara på tillfällen som ges och inte låta chansen glida ifrån dig är avgörande för utvecklingen. I kärlek bör du alltså våga sticka ut näsan istället för att passivt vänta på att den andra parten ska göra sitt drag. Tro på dig själv, din intuition och magkänsla. Underbara Jupiter bildar kvadratur allt du har i Oxen vilket skapar ett positivt flöde med stora portioner tur runt dig. Det här kan förstås medföra ekonomiska eller yrkesmässig chanser också.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Det börjar dra ihop sig fint nu för dig Tvillingarna. Tisdag t o m torsdag befinner sig månen i ditt tecken och du är nära dina känslor. Underbara Venus, kärlekens och skönhetens planet har redan hängt där en tid och mår bra av stödet från andra planeter. Hurra! Det bådar verkligen gott för ditt kärleksliv och din attraktionsförmåga. Du drar till dig uppmärksamhet av alla sorter. Vänner, okända människor, affärskontakter, gamla ex dammas av och blir som nya (om de får bestämma alltså). Alla dras till dig nu så se till att dra lite fördel av flödet. Extra intressant att notera är att Jupiter bildar sextil till din Sol nu – du har en väldig tur nu och för att höja spänningen ytterligare ett snäpp bildar även Uranus sextil till din sol Uranus lägger till en dimension av oförutsägbarhet och plötslighet. Vad som helst kan hända.

Kräftan 22/6-22/7

Tänk kära Kräftan, att nu kommer du inte behöva fara runt som ett skållat troll och fixa för allt och alla, täppa till alla hål och för att hålla katastroferna stången. Det är lugnare tider som väntar och saker är på väg att bli mer harmoniskt. Visst – vill man vara petig finns ju Pluto kvar i Stenbocken och Uranus sitter där den sitter i Väduren – men låt oss ta detta från den positiva sidan. Helgens nymåne i Väduren var en dörröppnare till nya möjligheter att tjäna pengar och ta karriärskliv framåt fram till fullmånen om två veckor. Räkna med stöd och support från vänner och andra kontakter. Horoskopet ser gynnsamt ut och räkna med att du får hjälp på traven från Universum. Kruxet är du själv och frågan är om du vågar du ta steget som behövs nu?

Lejonet 23/7-23/8

Det är en total energivändning på gång på måndag när vi skiftar från eld till jord och veckan inleds med 4 planeter i Oxens tecken. Jupiter rör sig nu stadigt framåt genom tecknet och aktiverar allt i sin väg. Det gör att det extra viktigt för dig att rensa dina tankar och vara aktsam med vad du säger för du får som du vill! Passa dig, din önskan kan bli verklighet förr än du anar – så tänk bara vackra tankar! På samma sätt kan du också önska till dig saker du gärna vill ha. Den gångna helgens nymåne var en dörröppnare som ger massor av spännande möjligheter som du kan komma att ta del av under veckan nu. All denna jordenergi är gynnsam för dig som är född i ett fast tecken och hjälper dig att få ordning på ekonomi och karriär.

Jungfrun 24/8- 23/9

Det är en matnyttig vecka du har framför dig när du får hittar motivationen och järnviljan genom Mars, Merkurius och Solens enade energi. Fokusera och du kan nu få saker att ske på det sätt som du önskar. Exempelvis kan du förändra ditt tänkande runt en kärleksrelation som börjat dra åt fel håll och ändra utvecklingen. Dra i handbromsen och dra ner på takten. Låt den andra parten komma till dig istället. För dig är Mars i Oxen är en utmärkt placering så hela veckan har du bra flyt. 21/4 samarbetar Mars med Pluto i Stenbocken vilket är väldigt cool. Även kärlekslivet och det sociala samspelet med andra får en välkommen puff framåt via Venus i Tvillingarna. Scenen är satt Jungfrun så välkomna kärlek, vänner och allt som är roligt.

Vågen 24/9- 23/10

Nu blir det lite lugnare tongångar i ditt liv Vågen. Många av er har upplevt en stor ekonomisk stress som det med lite list går att minska. Den retrograda Pluto kommer att ge dig en lucka härifrån och fram till 25 september när du faktiskt kan hitta lösningen på dina svårigheter. En annan god hjälp i den strävan är att tre hjälpsamma planeter befinner sig i Oxen nu och skänker en jordande, lugnande kvalitet till livet. Den 21/4 bildas en bra länk mellan Mars och Pluto och även den talar om förbättrade förhållanden runt hemmet, familjen och själva grunden i livet. Venus som är din styrande planet kommer den 22:a att vara i en synnerligen lyckosam vibb till Uranus. Det är möjligt att din kärleksrelation går in i en ny härlig fas eller att singeln faktiskt möter någon ny.

Skorpionen 24/10-22/11

Det sker en tvärvändning i energierna nu vilket är goda nyheter för dig Skorpionen. Universum ser till att du får frikostiga portioner av bra energi runt dig då ett helt kluster av planeter Solen, Månen, Merkurius och Mars befinner sig i ditt sjunde hus – för kärlek och relationer och gör ditt liv njutbart och kul. Socialt är det bara framgång att vänta och nu löses såväl relations som vänskapsfnurror upp. Romantik är också på menyn nu. Du mår bättre än på länge och lever livets glada dagar med många möten både på jobb och privat. Använder du flödet rätt får du bra resultat från möten och affärsdiskussioner. Om du har letat efter ett bra tillfälle att prata ekonomi eller komma upp med en ny idé. Nu är stunden kommen!

Skytten 23/11 -­ 21/12

Helgens nymåne i Väduren kan ha tänt flamman inom dig och öppnat dörren för att välkomna en ny kärlek, en ny vänskap eller kanske en graviditet. Det kan också vara så att du fått impulser att starta ett nytt kreativt projekt. Andra halvan av 2015 innehåller möjligheter för dig att skapa en livsförbättrande situation på alla fronter. Boende, karriär, ekonomi och familj men det kommer att krävas en det planering för att det ska kunna bli genomförbart. Retrograda Pluto är till god hjälp för dig om du önskar förbättra ekonomin och lägga upp en bättre strategi. Att vi har fyra planeter i Oxen hjälper också till. Den 22/4 skapas ger en härlig länk mellan Venus och din planet Jupiter. Att komma iväg på en resa vore gudasänt. Ta med din partner.

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

Nu händer det bra grejer för dig Stenis. Äntligen lite ordning och reda kan man säga för nästan alla personliga planeter befinner sig i Oxens tecken – en optimal position för dig personligen men skapar också mirakel för ditt affärsliv eller yrkesliv. Merkurius, som styr handel, avtal, kommunikation och juridiska detaljer boostas av konjunktionen med motiverande Mars under veckan. Det om något gör att det kan lossna för dig yrkesmässigt. Det är möjligt att universum har förändringar på lut för dig. Välkomna dem med öppna armar och tveka inte att ta de nya steg du behöver. Det som sker nu är oundviklig utveckling. Det finns en del fester och sociala happenings på lut för dig så se till att uppdatera din garderob, besöka frissan och skönhetstempel så att du är ditt allra vackraste jag. Beach 2015 är ju inte heller långt undan nu. Tacka ja till de inbjudningar du får.

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Det är energivändning på gång i ditt liv och nu kommer fokus att vara på det fasta jordtecknet Oxen och ditt 10:onde hus där en hel skrälldus planeter befinner sig. Den energin passar dig väldigt bra, för du tar lätt till dig den jordnära energin och omvandlar den snabbt till saklig effektivitet. Mindre snack och mera verkstad kan man säga. Det blir lite mer ”down to business” och du får saker att hända nu. Helgens nymåne kan ha gett dig en snilleblixt och du kanske gått igång på en ny idé. Det engagera dig i ett nytt projekt som är väldigt stimulerande. Relationer med grannar, släktingar och vänner känns positiva igen. Du gillar att uppleva hur äventyrskänslan fyller ditt sinne igen och plötsligen är livet underbart lätt att leva.

Fiskarna 19/2 -20/3

Det känns som att du har ett fint flöde i livet nu Fiskarna och att du faktiskt vet vilket som är ditt mål! Hurra! Att alla planeter är i Oxen ger en stabil, grundad, pålitlig bakgrund som du mår väl av. Din vecka ser ut som att vara en av de gudabenådade tillfällen då båda de symboliska fiskarna i stjärnbilden simmar åt samma håll! Ja – det tillhör inte vanligheterna att du har hela bilden klar för dig så njut så länge det varar. Det är ett fruktsamt, lekfullt och härligt skeende i livet du befinner dig i. Sensuellla Venus lockar fram dina kvinnligaste sidor och ett starkt fokus ligger på romantik, hemmet och din partner och skulle nog gärna låta det härliga flödet pågå för alltid.

 

 1. Det är tacksamt för en fisk med ett sådant flöde som är just nu. Det har varit tre riktigt tunga år för många fiskvänner inklusive mig själv.
  //Summer

  1. Leo-Frida! Det är bara bra grejer på gång. Allt där som jag skriver om Jupiter handlar om tur och glädje! Jag fattar att jag varit otydlig. Sorry
   Hälsningar
   Margareta

  1. Tack Johanna! Jag hade verkligen en jättefin tid i Kairo, underbar födelsedag och månen innebar mest en väldig massa healing och kärlek för mig och min man. Folk som kom till kalaset och överraskade som vi inte hade en aning om i förväg. Så – det blev att gamla relationer dammades av och blev som nya.
   Jättehärligt!

 2. Hej Margareta,
  Det är så härligt att läsa dina vecko horoskop och dynamiken i din skrivning.
  Min odefinerade kärleks relation har varit en tung och jobbig tid senaste månaden. Kan jag tolka Scorpionens kärleks vecka en ny vändning med denna person? Ska jag ta tag i saker själv eller låta det ske naturligt från andre part?
  Bästa hälsningar/Scorpio

  1. Hej Tereza,
   Ja, det ser ut som att du har en positiv tid framöver. Jag tycker inte att du ska behöva jaga efter någon karl nu med den fina energin som finns i horoskopet nu. Det borde räcka med att du går över golvet eller ler vackert. Tycker att det är ”andre part” som ska tjata och vara på – annars kanske du måste välja en annan lekkamrat?
   Man kan ju inte ha en kille som inte ger rätt gensvar – eller hur?
   Lycka till!
   Margareta

 3. Håller inte riktigt med skorpionens vecka,har inte varit en vidare rolig vecka överhuvudtaget. Noll energi och det känns som om jag motarbetas av allt inklusive mig själv. Hit med lite roligheter nu livet!;)

  Hoppas du njuter av Kairo!

  1. Egypten var fantastiskt! Jag är så glad åt den resan.
   Värre var det ju att höra att veckan inte var kul. Hoppas att den här inte gör dig besviken i alla fall. 🙂

 4. Nu i veckan som kommer visar det sig om jag får jobbet jag sökt. Men jag har inte en klar magkänsla i detta fall, trivs på mitt osäkra vikariat och ett fast tryggt jobb känns inte lika lockande. Jag måste va knäpp som tänker så. Det visar sig på onsdag vem de valt.

  1. Spännande Ulrika! Det är ju svårt att veta vad som är bäst men.. trygghet är inte så dumt. Det är min erfarenhet 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..