Vecka 15 Veckohoroskop

Vecka 15 Horoskop

crystal_ball (1)

Astrologiska förutsägelser för 6/4 – 12/4 2015

 

Väduren 21/3 ­- 20/4

Veckan inleddes kaxigt genom att Solen och Uranus möttes och en sorts mållinje passerades. Nu kan du stolt vända dig om och se tillbaka på en tuff vår där du mot alla odds faktiskt lyckats bra. Nu handlar det om att avsluta projekt du har på gång, städa undan och förbereda dig för ditt nya fantastiska liv. Det är nya influenser på ingång och du kan förvänta dig det oväntade! Kom ihåg dock nu när du sätter upp riktlinjerna för framtiden att dina vänner, din familj och ditt eget välbefinnande måste få ta större plats i ditt liv. Ha pennan med dig för om kreativa idéer upp din skalle kan det vara utmärkt att du skriver ner och gör något av dem. De är bra att ta fram nästa gång arbetslusten drabbar dig. Kärlek och goda skratt utlovas i helgen som blir underbar.

Oxen 21/4 ­- 21/5

Njut av att Venus är i ditt tecken fram till den 11: e – sista veckan nu – och din charm är på topp, du är attraktiv och härlig och kan få allt du vill! Kärleken flödar – så ta för dig och njut! De här influenserna lägger ett romantiskt skimmer över hela horoskopet. Heta Mars är också med på ett hörn och adderar passion och hetta och gör dig ovanligt spontan, driven och impulsstyrd. Den enda som kan förstöra bilden är du själv och din egen otålighet. Du vet vad du vill och du vill ha det nu, typ. Eh.. den känslan är inte alltid den bästa för harmoniska relationer så försök att vara smidig, avkräv inte folk löften och minns att ett ultimatum sagt i ilska inte är en bra sak.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Dina redan så väl utvecklade sociala förmåga är i toppform den här veckan. Ännu bättre blir det till helgen när attraktiva Venus kliver in i ditt tecken och ökar din karisma med flera hundra procent. Nu kan du charma till dig precis vem och vad du vill oavsett det är nya vänner, en lekkamrat eller en fast relation. Måndagens möte mellan tekniska Uranus och Solen i Väduren lyfter ditt 11:e hus och gör att allt med grupper främjas. Spelar du din roll som kommunikator får du en jätterolig vecka. Detta Sol-Uranus möte kan få trafiken till din blogg, hemsida att stiga skyhögtAnvänd sociala medier för att puffa fram ett projekt. En snilleblixt av inspiration för en uppfinning eller e-satsning kan också slå. Se till att ta tag i idén och börja utveckla!

Kräftan 22/6-22/7

För många Kräftor har det varit en svår tid som vi lämnar bakom oss. Extrema planetpositioner har gjort att livet omkring oss förändras mer än vad vi kanske önskar. Det enda vettiga förhållningssättet till allt det här nya är att ta till sig det och acceptera. Det kan vara svårt att bibehålla ditt vanliga neutrala pokerface när Solen och okonventionella Uranus samlade energi befinner sig i ditt karriärhus under veckan. Positionen sätter igång händelser – kanske kan det vara riktigt stora saker i görningen för dig. Våga tänka utanför boxen och vara vidsynt och innovativ. Snegla gärna på nätet för att få uppslag till det nya som du vet ska födas inom dig. Uranus har ju med teknik att göra så det skulle inte förvåna om det nya för dig nu är relaterat till exempelvis e-handel, e-marknadsföring eller annan mjukvara som förekommer inom ditt område.

 Lejonet 23/7-23/8

Har du upplevt att den senaste veckan har varit omtumlande? Läget är fortfarande skört så nyss efter fullmånen och månförmörkelsen men.. det är nyskapande och löftesrika energier på gång. Många Lejon har upplevt att det gynnsamma flödet ni befann er i stannat av och stagnerat. Mirakulösa Jupiter som gått retrograd har bromsat in sin retrograda bana och vänder nu rätt igen den 9:e. Den där meningen var lite konstig men i klartext betyder det att utvecklingen går framåt igen och att underbara saker är på väg att äga rum. Minns att du själv skapar din verklighet och framtid så tänk bara ljusa positiva känslor. Venus och Mars sänder gudomliga sensuella strålar åt ditt håll och för en tid kan livet te sig helt perfekt! Passa på nu Katten – det är nu det händer.

Jungfrun 24/8- 23/9

Vi befinner oss i tiden efter förmörkelsen och för de allra flesta är livet en skakig historia. Det är en föränderlig energi i luften och du gör klokt i att släppa din tveksamhet och låta dig svepas med i det nya flödet. Solens möte med kantiga Uranus i Väduren färgar din vecka i ditt förföriska åttonde hus dessutom!  Släpp dina försvar och ta till dig den experimentella energi från Solen och Uranus möte och du blir en lycklig kvinna. Det handlar om att släppa gamla beteenden och bejaka det nya i dig själv. Släpp ditt överpresterande väsen och kontakta din egen vilja och tänk nytt. Venus entré i Tvillingarna till helgen möjliggör att kärlekslivet får en energiinjektion och din personliga magnetism är på topp och du drar till dig passion. Men lika mycket som du kommer att längta närhet, behöver du också frihet.

Vågen 24/9- 23/10

Solen lyser upp ditt liv och Uranus ger dig innovativa impulser och det kan glimma till och ögonblick av fullständig klarhet, brillianta idéer kan förekomma. Att smarta Merkurius också är med där på ett hörn gör det här till en väldigt bra tid för nytänkande. Se det här som ett tillfälle och låt inte någonting förminska din storhet. Det faktum att vi är i tiden precis efter en förmörkelse gör tillvaron skör och stora förändringar äger rum runt dig. Dessutom börjar nu Uranus och Pluto att glida isär och det ständigt skarpa läge du upplevt löses successivt upp. Väldigt många Vågar har känt sig modfällda över livspusslet och kanske börjar ifrågasätta det nuvarande upplägget med jobb, boende och kärlek. Våga Vägra Vågen! Utan den här processen hade du aldrig kommit till den punkten.

Skorpionen 24/10-22/11

Oj Skorpio – det ser ut att dra ihop sig till en underbar vecka när båden sensuella Venus och sexiga Mars samverkar och skapar perfekta förutsättningar. Det är frikostiga portioner av bra energi runt dig och du kan kosta på dig att ta ut svängarna nu. Socialt är det bara framgång att vänta och nu löses såväl relations som vänskapsfnurror upp. Använder du flödet får du också bra respons ifrån möten och affärsdiskussioner. Nu kan stunden vara kommen för att presentera en ny idé, förhandla om ekonomiska villkor, ta ett lån eller liknande. Kärlek och romantik finns också på menyn för dig. En kärleksresa eller ett samtal med någon som befinner sig på avstånd ifrån dig väcker dina känslor till liv.

Skytten 23/11 -­ 21/12

Det är full rulle i ditt liv och det ser som du har alla möjligheter att få en riktigt kul period. Oavsett vad du har för planer kan oväntade roliga händelser, evenemang att komma upp – så det är en smart idé att förbereda garderoben för alla eventualiteter och tvära kast. Det optimala är att du ser till att du kommer iväg på en resa till helgen. Kort eller långt är oväsentligt bara du kommer iväg. Din själ skriker efter omväxling. Yrke och ekonomi är områden som du kanske behöver se över nu för vi lever i ett förändringarnas tidevarv där det gäller att se om sitt hus. Du gör klokt i att undersöka nya lösningar och kanske även överväga möjligheten ett nytt jobb.

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

Du tillhör ju dem som verkligen har befunnit dig i hetluften med Pluto och Uranus. Det finns fortfarande anledning att gå försiktigt fram med tanke på att ditt horoskop är inklämt mellan väldigt tuffa och utmanande aspekter och vi nyss hade en månförmörkelse. Stjärnorna uppmuntrar dig att bryta med det förflutna, även om du har ingen aning om vad som ligger framför dig. Tro på dig själv och dina kunskaper, se fram emot planerade händelser, men var medveten om att förändringar i sista stund kan uppstå nu. I förändringstider är det viktigt att ha ett öppet sinne och rikta tanken emot att ett helt nytt kapitel kan öppnas för dig. Detta är särskilt relevant för din karriär. Ett gyllene tillfälle kan vara komma precis runt hörnet – var redo att grabba tag i chansen och håll kvar den med båda händerna.

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Jupiters närvaro i horoskopet ger en generellt uppmuntrade trend som du garanterat känner av. Den känslige kan fysiskt känna av att Jupiters bana vänder rätt den 9/4 och att utvecklingen i ditt liv sätter fart framåt och uppåt. Ett kliv uppåt på karriärstegen kanske är välkommet? Chanserna finns för dem som vågar ta dem. Mars och Venus position skapar en juste vinkel till ditt horoskop den här veckan, vilket kan hjälpa dig på många sätt. Din personliga charm, karisma och magnetism gör att du drar till dig uppmärksamhet och flirt. I personliga relationer kan ta precis den vändning som du önskar. Det är troligt att en lättsam kärleksaffär fördjupas, att ni blir allvarligare med varandra och känner att ni vill stärka era band. Vad du än gör i kärlek – ge det den tid som behövs.

Fiskarna 19/2 -20/3

Det är en extremtid som vi befunnit oss i många människor runt omkring dig kan ha varit sjuka eller upplevt såväl ekonomiska som personliga kriser och uppbrott. Tillvaron är med andra ord ganska skör och nykläckt så här nära inpå en tid av sol och månförmörkelser. Vad du gör Fiskarna – pressa inte fram några beslut just nu. Följ det minsta motståndets lag, var smidig och följsam och inte utmanar livet riktigt än. Med andra ord – ligg lågt och avvakta och låt livet stabiliseras under denna vecka. När Venus glider in i Tvillingarna till helgen kommer du att känna dig mer bekväm och avslappnad igen. Det är en underhållande och social tid som väntar.

 

 

 1. hej, ja nu hoppas jag VERKLIGEN att det blir en förändring. Det har jag väntat på länge nu. Vilken förändring som helst är välkommen bara det leder framåt

  1. Hej Sötis,
   Har det inte lossnat för dig ännu?
   Nu VET jag att vi går in i ett normaliserat skeende med positiv energi som leder oss fram. Lycka till/ VArma hälsningar Astrobloggen

 2. Okey, ja nu är det verkligen dags att släppa gå vidare vill verkligen ha förändring i så mycket..ser framemot allt känner mig redo bring it 😉

  1. Eller hur Marie,
   Jag känner mig som Herkules nu! Jag har mediterat, visualiserat och dragit in hans styrka i mig. Bigger and bolder – det är framtiden 🙂

 3. Det värmer min arma själ att läsa veckans horoskop Margareta. I torsdags fick jag ett negativt besked angående ett jobb som hade förändrat hela min livssituation gällande pengar, boende, framtid. Jag blev så ledsen och upprörd, förstörde hela min påsk. Påsken präglades av att få saker fungerade, trasig dvd-spelare, allt var stängt, rastlöshet…Jag är ledsen idag Margareta, framför allt för att jag aldrig får till det med jobb och ekonomi, vad ska jag göra?? Kramar

  1. Leo! Du måste hitta hjälp att se vem du är och vad du passar för. Jag tror att du är en rund pinne som ska pressas in i ett fyrkantigt hål. Att du söker fel tjänster och att du försöker allt vad du kan att anpassa dig till något du inte är.
   Du måste nog ha hjälp med att se vart du ska yrkesmässigt.
   Varmaste hälsningarna till dig Leo – Mitt största Fan här på nätet. Love u

 4. Hej! Jag är våg och vill av hela mitt hjärta tacka för denna information! Du har tagit rader ifrån mitt liv och skrivit. Vad underbart om allt vänder nu! Både kärlek, jobb och boende är ovisst. Stor kram till dig ♥.

  1. Hej Mysan,
   Ja – då får vi hoppas att det går bra. Jag tror ju väldigt mycket på att vi kan få det vi önskar oss om vi är ihärdiga och raka i vår vilja.
   Lycka till önskar Astrobloggen

   1. Ja jag jobbar med positiva tankar och mycket affirmationer. Det är svårt att släppa kontrollen över situationen ibland. Sista maj så står jag klar i skolan och det ska bli spännande att se vart livet leder mig :-). Samt att en kärlek kan få komma in snart… tack för dina kloka ord. Kram

  1. Halleluja! Ja i sanning! Det vänder 🙂 Även jag känner mig medryckt och väldigt positiv till den nya energin. 🙂 Det ska bli roligt att sätta tänderna i ett nytt liv, nya sammanhang. Lycka till!

 5. Tack blev så glad när jag läste att kräftan jobbiga tid kan lämnas bakom oss, pför dessa månader har varit hemska. Tack för en fin sida.

  1. Hej Lisbeth, ja – det lättar för oss alla nu. Våren kom som en välsignelse denna gång 🙂

 6. Oj då! Ringer inte till min arbetsförmedlare riktigt ännu då. Väntar på att få mig ett bra jobb, efter år av sjukskrivningar(gått igenom stora fotoperationer). Hade tänkt att få en normal inkomst, ett roligt jobb och leva loppan lite 😉
  Är en fisk 🙂

 7. Den här dubbel-väduren med Asc i Lejonet har varit seg i kroppen och knoppen igår och idag just när allt skulle vända till det bättre! Kroppen får veckan ut på sig att börja vänja sig och vakna till liv. Sen vill jag faktiskt ha allt underbara i livet men lagom mycket i taget! Bloggen har räddat och peppat mig i dagarna! Tack!

 8. Du kan ha rätt Margareta, det när något jag inte ser som behöver förändras. Jag har varit sann mot mig själv och har idag jobbat med det jag är bra på och brinner för men folk vill inte anställa mig. Jag saknar de erfarenheter som behövs alternativt att de helt enkelt inte gillar min person. Kramar

 9. Yes! Tackar M för ditt veckohoroskop. Efterlängtat så in i hjärteroten. Det bär iväg till Paris för mig och musiker-tvillingen på Tisdag den 14. Längtar. Känns som rättan tid! För dagen, soliga hälsningar från Barcelona

  1. Vad härligt! Astrobloggen sticker till Kairo och solar sig en vecka 🙂 nu också.
   Hoppas att du får en underbar tid i Paris.
   önskar Margareta

 10. Hej Margareta!
  Tack för ett bra horoskop. 🙂 Tuffa tider nu.
  Var kommer nästa månförmörkelse att äga rum? Alltså i vilket tecken och på vilken grad? Såg att det var den 28/9 – 15
  Ha en fin helg!
  Marie

  1. Hej Marie!
   Nästa förmörkelse är en solförmörkelse som kommer äga rum 4° i Vågens tecken. Likvärdigt spännande som allt detta som varit på gång här i Fiskarna/Väduren på vårkanten.
   Hälsar Margareta

 11. Åhh hoppas verkligen det nu….jo det känns som att det är förändring på gång men det är svårt att de vart det bär hän. Nu väntar jag bara på denna veckas horoskop

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..