Vecka 13 – Veckohoroskop

aries queen
Astrologiska förutsägelser för 23 mars – 29 mars 2015 

Hoppas att ni läsare hade möjlighet att se fredagens solförmörkelse. Jag var naturligtvis ute och spanade längst med Norr Mälarstrand och upplevde ett ”stort” ögonblick! Förmörkelsen lika omvälvande att skåda som magisk och magnifik. Spännande att uppleva ögonblicket när de magnetiska fälten lade av. Jag vet inte om jag inbillade mig eller om jag verkligen kände det?

Trots att det var mitt på dagen var ljuset så skumt, märkligt och mystiskt! Tvärt emot vad de skrev i DN så gick det riktigt bra att se solen/månen genom molntäcket.

Denna vecka är den sista där som Pluto/Uranuskvadraturen är exakt och sakta kommer vi att förnimma en lättnad, om den inte redan inträtt.

Hoppas verkligen inte att du tillhör en av dem som inte mått bra under perioden. Underlaget har sannerligen inte saknats. Denna vecka befinner vi oss mitt emellan två förmörkelser – vi har en månförmörkelse att vänta den 4/4 och perioden är fortsatt känslig.

Väduren 21/3 ­- 20/4

Vi går nu in i den sista i raden av ”jobbiga” veckor med extrem energi men den sista och slutliga prövningen kommer först 4/4 med månförmörkelsen. Det är väldigt individuellt hur man upplever detta. Vissa Vädurar älskar att dras med i det omvälvande händelseförloppet och forma framtiden medan andra inte orkar och känner att nerverna prövats till det yttersta. Att balansera dessa två energier är svårt. Att hålla huvudet kallt och att inte bränna sina broar kan erbjuda en utmaning just nu. Du är vad du tänker så satsa på att hålla dina tankar rena och positiva.

Oxen 21/4 ­- 21/5

Trots de i övrigt turbulenta skeendena i kosmos tycks ditt horoskop ändå lysas upp av positiva krafter. Kärlekens strålande planet Venus gästar ditt stjärntecken nu vilket är härliga nyheter. Ett av planetens många smeknamn är ”Lilla Lyckan” till skillnad emot Jupiter som kallas ”Stora Lyckan”. Anledningen till att man säger lilla handlar inte om att Venus stannar så kort tid i jämförelse med Jupiter. Underbart är kort! Till helgen kommer dock dessa underbara krafter förenas genom en kvadratur. Njut och ta för dig!

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Det är tuffa tag som gäller för dig nu Tvillingarna för du kommer varken att vilja eller kunna leka dig igenom livet nu. Du kommer att utmanas att gå hela vägen och satsa på allvar oavsett det gäller kärlek, arbete eller affärer. Det blåser nya vindar i dina segel nu och du får hjälp ifrån universum att uppgradera din spelplan och ta nya spännande steg. Din styrare Merkurius skapar nya kontaktytor och perioden bör vara uttalat positiv för dig. Och du, sluta att slösa bort din tid på människor som inte håller måttet. 

Kräftan 22/6-22/7

Vi börjar närma oss slutet av en oerhört intensiv period. Det är sista veckan som Pluto och Uranus bildar exakt kvadratur du befinner dig i en tid då saker och ting förändras runt dig på alla nivåer. Vissa av er har redan hunnit en bit in i förvandlingen och ni som är födda i tecknets andra del har det framför er. Men för alla Kräftor är det ditt förhållningssätt till det som sker som är det viktiga. Gör mindre – kräv mer yrkesmässigt.  Den svåraste utmaningen är att ha tilltro till att andra klarar av jobbet lika bra som du. I kärlek och vänskap är det ungefär samma sak som gäller.

Lejonet 23/7-23/8

Den komplicerade stämningen ifrån fredagens nymåne och solförmörkelse dröjer sig kvar ett bra tag och färgar stämningen i horoskopet. Det är en ödesmättad tid och tiden fram till 4/4 är lite knepigare än resten av året. En del av er kan uppleva att det finns lite mörkare tankar med i bilden än annars och gudarna vet att det finns underlag för dessa funderingar. Dra inte för stora växlar av detta. Jupiter är fortfarande med dig och inom kort är skruvas det lyckosamma flödet på med full kraft igen. Till dess.. passa på att njuta av att kärlekens gudinna Venus skickar rosa romantiska strålar åt ditt håll. Din attraktionsförmåga är det sannerligen inget fel på nu.

Jungfrun 24/8- 23/9

Universum har inte gett dig så enkla uppgifter att hantera på senaste tiden och det är en väldigt mixad energi i rörelse. Vi befinner oss mitt emellan två förmörkelser vilket i sig är krisartat och kan leda till stora spänningar, i synnerhet globalt och politiskt. På det mer personliga planet är det din styrare, glada och kommunikativa Merkurius som befinner sig mitt emot dig i Fiskarna och skapar högspänning i horoskopet. Det här är en superbra period för alla typer av överenskommelser och förhandlingar och du gör goda framsteg. Det kan också vara en bra tid för ekonomiska uppgörelser.

Vågen 24/9- 23/10

Hjärtat vet vad hjärtat vill ha men just ny tycks det inte riktigt vara den rätta tiden för att få dina innersta önskningar uppfyllda. Den tuffa energin ifrån fredagens extremenergi dröjer sig kvar ännu. Dessutom har vi en total månförmörkelse som infaller i ditt stjärntecken att vänta den 4/4 Detta skapar en underliggande spänning i horoskopet som gör det hela knepigt. Ingen rast, ingen ro att hämta riktigt ännu. Men samtidigt finns också Mars med på ett hörn och bidrar med en levnadsglad, rolig och motiverade energi. Ge det ett par veckor så är du i hamn.

Skorpionen 24/10-22/11

Härliga Venus skapar högspänning i horoskopet och nu återtar du din medfödda position som zodiakens femme fatal. Vare sig du vill eller inte dras människor till dig som flugor till en sockerbit. Kärlekslivet blomstrar och får minst en ny beundrare att lägga till din vanliga skara av kärlekskranka som drömmer om att få vara din. Emot helgen kopplas även Jupiter ihop med Venus och så för en tid ser livet ut att vara helt perfekt. Pengar och arbete är andra områden som utvecklas positivt nu.

Skytten 23/11 -­ 21/12

Merkuriuskvadraturen främjar visionären och tänkaren i dig. Du har en hel del att tänka på de kommande veckorna för det är tydligt att du gör upp planer och bidar din tid. Tänk inte för länge bara det är inte alltid en fördel att vänta. Detta gäller framför allt när det gäller dig och relationer. Ibland kan det seglar båten iväg utan förvarning och det skulle vara trist om du inte klev på.
Det är ingen dum idé att se till att ha sin garderob uppdaterad och lättpackad för du kan drabbas såväl rastlöshet, som plötsliga idéer och resfeber. De utmanande aspekterna i horoskopet kan uppmuntra dig att ta ett djärvt och innovativt steg eller så du den som får ett oväntat förslag.

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

Trots Pluto/Uranus kvadraturen och andra knepiga aspekter som pågår tycks Solens eldiga position i Väduren ladda dig med positiv energi, du blir högpresterande och ser till att saker händer runt dig. Kvadraturen med Mars är motiverande och du vill komma vidare i livet, kanske för att sätta tänderna i ett nytt projekt? (Jobb eller kärlek – lusten till förnyelse tycks gälla i bägge fall).Venus, kärlekens planet lyser starkt för dig nu och ser till att du blir Love-bombad, uppskattad och älskad. Du drar till dig uppmärksamhet, flirt och romantik. Alla påverkas och boostas lite extra och lyckan tycks vara väldigt nära nu.

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Astrologiskt ser ditt horoskop strålande ut denna vecka. Ditt ökade självförtroende gör dig fullkomligen oemotståndlig. Men min fråga till dig då är: Hur ser din del av världen ut? Är du helt nöjde med vad du har och den du är eller skulle du kunna tänka dig att utforska nya territorier? Hur skulle det vara om du utmanar dig själv och tar nya kliv? Du kommer inte att ångra dig en sekund. Busiga du är kan lockas av såväl resor som nöjesliv, nattsudd och heta främlingar. Ta för dig och lek men jag rekommenderar inte att du fattar några stora beslut just den här tiden när vi fortfarande befinner oss emellan förmörkelserna.

Fiskarna 19/2 -20/3

Det är många bäckar som skapare det fina flöde som du befinner dig i för närvarnade. Det är inte bara en ny årstid som gäller här – det är en viktig och spännande cykel av personlig utveckling och tillväxt. Det här är början på en väldigt bra fas för affärsprojekt och sociala strävanden. Även om du kanske tycker att du jobbar bäst som fri agent kommer de närmsta veckorna att handla om ett massor av möten och en ”ju mer vi är tillsammans, ju roligare det blir” känsla. Därför är teamwork det som kommer att ge dig störst utdelning och glädje nu.
Du är ju knappast rädd för att komma med en kontroversiell idé eller att kliva in på ett obekant område. Våga följa din intuition den här gången också för det finns anledning till varför du känner som du gör.

 

 

 1. Hej! Tack för läsning. Du skrev ”hoppas verkligen inte att du tillhör en av dem som inte mått bra under perioden. Underlaget har sannerligen inte saknats”. Jag känner mig verkligen som en av dem som reagerat på alla rörelser till det negativa och jag känner att det går ut över min vardag. Jag vet också att flera är med om samma sak. Har du något tips på vad man kan göra/hur man ska förhålla sig till att detta så att man inte ”går under” helt?

  1. Det har verkligen varit tungt Jane. Det finns inte så mycket man kan sätta emot Universum och planetrörelserna. Jag tror dock att man kan jobba med sig själv och komma vidare på så sätt.
   Jag brukar meditera en stund varje dag, praktisera the Law of Attraction, läsa: A cource of Miracles (bibeln för mig) och tänka positivt. Att ta sig ut och få 15 minuters ljus i ögat och en promenad säger doktor är det allra viktigaste för välmåendet. Holistic D3 och Omega 3 och vitaminer gör också sitt.

  1. Ja, det var någonting att berätta för barnbarnen (om man någonsin kommer att få några?) Det var verkligen tufft! Jag själv fick stressutslag i ansiktet för första gången i mitt liv!
   Nä.. nu vill vi vädurar ha bättre tider eller hur Isa?

 2. Jag är Vädur och sedan i fredags har ett stort vemod kommit över mig och jag gråter utan anledning känns det som. Om natten drömmer jag om att sitta fast, benen känns tunga och jag blir hindrad och får ingen hjälp. Hoppas detta släpper snart för det känns som livet står stilla fast jag vill förändra så mycket – jobb tex!

  1. Oj, det känns som att många vädurar känner igen sig i min text om att det varit lite jobbigt. Jag skulle vilja påstå att lite jobbigt är en underdrift av stor mått. Vi strök nästan med på kuppen känslomässigt! Pluto (själens död och återfödelse) att också Uranus (iskall, chockerande energi). Vad vi vet nu med all tydlighet .. det är att Pluto och Uranus så sakteliga tappar greppet. Den 4/4 har vi en total månförmörkelse i vågen men efter det datumet så ska det vara OK! Vi är fria sedan att må så bra vi kan.. Det ser jag fram emot!
   Hoppas att det kommer vända för dig snart nu Lilla Anna
   Stor kram 🙂

 3. Jag gråter när jag läser mitt horoskop denna vecka. Av lättnad för att det ska lätta lite och av sorg för en tuff period som varit. Det är svårt att bli stor för en Peter Pan.
  Och du, jag kände förmörkelsen ordentligt. Så det var inte inbillning.
  Kramar!

  1. Hej Lotta! Vad häftigt att du också kände den. Jag tyckte att det var så speciellt. Ser så mycket fram emot alla förändringar som jag hoppas ska bli till det positiva. Jag känner att jag vill leva nu.
   Stor kram till dig
   Margareta

  1. Hej Karin,
   Pluto (själens död och återfödelse) att också Uranus (iskall, chockernade energi) har varit med samtidigt har sakta smulat sönder oss åren 2012 -2015. Våg,Vädur, Stenbock och Kräftor är dem som har haft det värst. Men.. det kan ju vara så att människor som är födda i vilket tecken som helst har någon planet där och ändå får en släng av sleven.
   Men.. vad vi vet nu med all tydlighet .. det är att Pluto och Uranus så sakteliga tappar greppet. Den 4/4 har vi en total månförmörkelse i vågen men efter det datumet så ska det vara OK! Vi är fria sedan att må så bra vi kan.. Det ser jag fram emot!
   Du skrev inte när du fyller år Karin så jag svarar lite här på fri hand bara. Hoppas att det vänder för dig nu snart!
   Med vänlig hälsning
   Margareta

 4. Som balsam, honung, sötma och flödande glädje att läsa mitt horoskop denna vecka. Det gör mig trygg, glad, jag litar på det. Stort tack kära Margareta! Kram från mig, Leo-liv

 5. Jag är vädur och har mått fantastiskt dåligt många dagar nu. Känns som att jag förtvinar och dör sakta men säkert. Hoppas detta går över snart. Klarar inte många dagar till av detta. Och då har jag gått igenom och klarat mig igenom extremt mörker i mina dagar. Men detta är något annat. Snälla Margareta…säg att detta går över snart.
  Hade rysningar i hela kroppen och många tårar under förmörkelsen.
  Många kramar och ljus från mig till alla.
  /D.

  1. Hej, bästa Vädursprinsen, Det låter så hemskt när du beskriver allt hur du har mått. Det där är faktiskt ganska exakt hur dåligt man kan må av Pluto (själens död och återfödelse) att också Uranus (iskall, chockernade energi) har varit med samtidigt har sakta smulat sönder oss. Våg,Vädur, Stenbock och Kräftor är dem som har haft det värst. Men.. det kan ju vara så att människor som är födda i vilket tecken som helst har någon planet där och ändå får en släng av sleven.
   Du skriver ju inte när du fyller år Daniel, så jag kan bara svara väldigt generellt på din fråga.
   Men.. vad vi vet nu med all tydlighet .. det är att Pluto och Uranus så sakteliga tappar greppet. Den 4/4 har vi en total månförmörkelse i vågen men efter det datumet så ska det vara OK! Vi är fria sedan att må så bra vi kan.. Det ser jag fram emot! Lycka till till dig Daniel

  1. Ja, Helena.. Livet suger verkligen här. Det är väl bara att bita ihop och hasa sig fram i alla fall kantänka. Snart, snart är det i alla fall markant bättre! Det kan vi trösta oss med.
   Hälsningar/Margareta

 6. Min tvilling-man känner sig mer stressad och pressad i dagar som dessa (och veckan som varit) än vad jag som vågkvinna upplever; har ägnat mig åt en hel del själavård, och försöker finnas där för familj och vänner som behöver mig. Min bipolära mamma (också tvilling, född samma dag som min E) har härjat något förtvivlat! Ser att havsytan stigit en hel del här i Barcelona, hela havet stormar! Hoppas Universum går starkare ur dessa energier. Kram.

  1. Ja, det får vi verkligen hoppas! Tror ärligt talat inte att det är många som tycker att livet är enkelt just nu – denna tid emellan de två förmörkelserna och Pluto & Uranus. Men ändå.. I vårdagjämningen är man ju ändå inne på ”rätt” sida av året. Det finns ju alltid ett hopp där någonstans att livet faktiskt blir bättre snart! Så tror jag 😀

 7. Hej Margareta ✨ Försökte hitta vart mitt hus är, som skrevs förra veckan . Tittade in på My Astro, men hittade inte , kan du hjälpa mig ? ( 641003 )
  Jag kände en tung energi under helgen , & med veckans nya & framöver hoppas jag på en lättnad .
  Stora förändringar i omlopp & som behövs , Ser fram emot det , även om det är tufft .
  Hjärtat vet vad det vill , på många områden & hoppas , önskar det bästa ✨ Tack Margareta

  1. Hej Sanna,
   Ja, jag ser ju bara på ditt födelsedatum att du är en av alla de stackare som har varit offer för Plut/Uranus härjningar som hållit på nu sedan 2012 – fast allra värst är det ju nu på slutet.
   Jag skulle gärna hjälpa dig att se närmare på ditt horoskop och detta med husen men behöver förstås din födelsetid och plats för att kunna svara på.
   I alla fall är mänskligheten på sluttampen nu med den här omvälvande energin så det kommer att bli bra!
   Have faith! Lycka till önskar Margareta

 8. Hej Margareta! Glad att jag hittade din blogg. Läste en ovanstående kommentar av dig om vilka stjärntecken dessa kvadraturer påverkat mest. Jag är tvilling, och jag har asc i vågen, månen i stenbocken, och mars/venus i kräftan.(Och då borde väl descendenten vara i väduren? ) Det måste ha påverkat för jag kan absolut skriva under på att de tre senaste åren har absolut varit de värsta i mitt liv. Jag brukar inte gnälla och tycka synd om mig själv men nu behöver även jag lite uppmuntran. 🙂 Mvh Mari

  1. Hej Mari,
   Det är så klart att du blir jättepåverkad av processerna med det horoskopet. Allt utom solen har ju påverkats! Det är ju verkligen inte några enkla processer. Hoppas att du hittar styrkan igen! Det är ju själens död och återfödelse detta.. Själva återfödelsefasen tar lite längre tid än destruktionen.
   Lycka till/ hälsar Margareta

 9. Tack så innerligt för svar. Jag är född den 25 mars med månen och solen som regerande planeter. Det är fortfarande tufft men de bra stunderna börjar kännas riktigt bra. Jag har påbörjat många nya livs-strukturer under en månad bakåt så om det är någon känsla som just nu känns överväldigande så är det just pånyttfödelse-känslan. Har aldrig kännt något så ”!nytt” i hela mitt liv. Dödskänslan måste ju vara mitt gamla jag som helt enkelt söndras för att alkemiskt dö.
  Återigen tack så hjärtligt mcket för ditt svar.
  Vänliga hälsningar och ljus.
  D.Aries.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..