Vecka 12 – Veckohoroskop

aries211
Astrologiska förutsägelser för 16 mars – 22 mars 2015

Ja, säg vad det är som inte händer astrologiskt nu! Detta är den mest extrema veckan astrologiskt på många herrans år.  Pluto-Uranus kvadraturen pågår lika intensivt och starkt som den gjort sedan den 11/3. Detta naturligtvis samma dramatiska förlopp som vi sett vid de andra kvadraturerna tvära och omskakande händelser, naturkatastrofer och politiskt tumult. Stor skogsbrand i Chile, öriket Vanuatu är ödelagt efter cyklon och här i Sverige har vi hamnat i politiskt blåsväder. Ja, det är vad som hitintills skett och det återstår att se vad den kommande veckan har att innebära. Som om det inte vore nog dramatiskt med kvadraturen får vi dessutom en nymåne, en total solförmörkelse och vårdagjämning – allt på samma dag den 20/3. Detta innebär gott folk – att vi går in i den nya tiden för gott och våra liv kommer nog aldrig riktigt mer att bli desamma.

Väduren 21/3 ­- 20/4

Det är en superspännande vecka som ligger framför dig nu. Allvarligt talat väduren – det är inte troligt att du kommer att uppleva starkare energiskiften under din levnad. Intensiteten i skeendena med kvadraturen mellan Pluto och Uranus är precis lika omvälvande och högintressanta som förra veckan. Det är en glödhet, utmanande och transformerande tid vi träder in i och på fredagen den 20/3 och allt ljus riktas emot dig när något så ovanligt som att nymånen infaller sista timmen i Fiskarna och sedan glider in i Väduren – samtidigt som den bildar en solförmörkelse – samtidigt som vårdagjämningen infaller! Det är väldigt många övertydliga tecken som alla pekar åt ett och samma håll. Det är stora förändringsvindar som blåser och du kommer att gå in i en helt ny epok.

Oxen 21/4 ­- 21/5

På tisdag går underbara Venus, kärlekens och skönhetens planet in i ditt stjärntecken. Hurra! Det bådar verkligen gott för ditt kärleksliv och din attraktionsförmåga. Du drar till dig uppmärksamhet av alla sorter. Vänner, okända människor, affärskontakter, gamla ex dammas av och blir som nya (om de får bestämma alltså).   Alla dras till dig nu så se till att dra lite fördel av flödet. Gå gärna ut och ha kul! Saturnus – ”the lord of Karma” vände retrograd i lördags och nu drar universum i handbromsen. Mänskligheten erbjuds möjlighet att reda ut det som har gått snett, bearbeta, göra om och göra bättre. Det kan röra skeenden som härrör ifrån tidigare liv, saker som skapats nu detta liv och också nya planer som hör framtiden till. Uranus, Pluto och en solförmörkelse innebär ju förstås att saker ställs på sin spets – men för din del ser det nu ut att lösa sig.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Äntligen har jag bra nyheter att komma med Tvillingarna! Det har varit lite sparsamt med kosmiska presenter den här vintern men nu börjar dimmorna lätta för dig. Din styrare Merkurius som nu är i Fiskarna ger dig det rätta sociala flödet du behöver för att trivas. Dessutom vände Saturnus bana i lördags och det innebär en stor lättnad. Det blir en liten paus i allvaret och livet får leka lite med dig i vårsolen. Dessvärre kommer kvadraturen mellan de två (Saturnus och Merkurius) att göra att det kan bli knas med kommunikationen, att folk kommer med allt ifrån vilseledande information till direkta lögner. Nymånen ställer saker på ända och vips.. kan du härifrån och någon månad framåt se ett helt annat scenario än du väntat skapas framför dina ögon. Var försiktig med investeringar.

Kräftan 22/6-22/7

Kära Kräftan – dessvärre är det samma tuffa energier som jag kom dragandes med förra veckan som gäller denna vecka med. Det är inte den energin som passar dig bäst för det är hårda kanter och tuffa tag som gäller ännu via Pluto och Uranus eländet. Positivt är dock att den på många sätt svåra period som vi (mänskligheten) befunnit oss i under tre års tid snart nu, vid månadsskiftet är till ända. Det har varit tufft med förhoppningsvis har du tagit lärdom av universums lektioner är du varken underbetalad och undervärderad längre och har lärt dig att kliva fram och ta för dig! Den nya månen den 20/3 skapar nya förutsättningar för dig som syns både i karriär och hem. Var aktiv och våga visa vad du går för på jobbet. Renoveringsplaner eller flytt tar fart för många Kräftor nu.

Lejonet 23/7-23/8

Till en början kan din vecka vara mer inåtvänd och kontemplativ vilket är precis rätt sak att göra under mörkermånen. Det är tid att släppa det man inte behöver ha med sig in i framtiden. Saturnus retrograd för dina tankar till det förflutna och det finns hang ups och finns det gammal smärta inom dig är detta ett gyllene tillfälle att reda ut det och bli av med bagaget för alltid. De superintressanta förändringarna som äger rum nu på stjärnhimlen i eldtecken påverkar ju dig i allra högsta grad. Nymånen som börjar i Fiskarna och slutar i Väduren pekar på nystart för dig, det är ett tecken på en ny början och tillväxt. Det lejon som har haft stopp i det ekonomiska flödet kan förvänta sig att positiva lösningar och lättnad infinner sig inom de närmsta månaderna.

Jungfrun 24/8- 23/9

Din styrare Merkurius befinner sig nu i Fiskarna tecken mitt emot dig och bildar högspänning i ditt horoskop. Coolt för den positionen ökar kommunikationen runt dig och gör ditt liv färgsprakande, innehållsrikt och spännande. Charmiga du, din positiva attityd och livsglädje smittar av sig och du kommer sannerligen inte att sakna sällskap. Du bör fokusera på att effektivisera dig själv skapa rutiner. Skriv ”Att Göra –lappar” se till att dina åtaganden blir fixade. Att svara på e-mail och telefonsamtal genast betalar sig omedelbart.  Med väldigt liten ansträngning kan du få fart på din karriär nu. Finansiella komplikationer kan komma att lösas efter den 20:e. Nymånen är en viktig vändpunkt även för dig.

Vågen 24/9- 23/10

Det är en extrem tid vi lever i och du kära Vågen har verkligen blivit hårt prövad av livet – Pluto/Uranus, ettriga Mars och allt elände på en gång. De här planetinfluenserna skapar ovanliga och ibland även oväntade händelser som kan antingen vara väldigt bra men i vissa fall faktiskt kännas precis tvärt om – allt ifrån upprörande till hemska. Det är i tider som dessa som det är viktigare än någonsin att ägna sig åt positivt tänkande, meditation och affirmationer. Jobba med ditt personliga välmående och att hålla balansen. Den 20/3 kommer nymånens sken att lysa upp ditt tecken och bara någon timme senare följer solen efter in i Väduren. Det är nystart, nytändning och nya friska vindar som blåser i ditt liv nu. Dramatiska solförmörkelsen visar vägen. Kolla i vilket hus den infaller i ditt personliga horoskop. Det kan ge en fingervisning om vilket område i ditt liv som är på väg att förnyas.

Skorpionen 24/10-22/11

På tisdag byter sensuella Venus tecken och skapar med sin nya position högspänning i ditt horskop och du visar upp din allra vackraste sida. Härifrån och en månad framöver kan du förvänta dig att du har ett ovanligt bra flöde emotionellt, att dina nära relationer och i synnerhet kärleksrelationerna kommer att göra dig extra lycklig. Solens entré i Väduren, solförmörkelsen och nymånen signalerar att våren är här på riktigt. Du går in i ett nytt skeende. Människor skickar dig subtila signaler angående sina känslor och avsikter och hoppas på att du ska nappa. Smartaste draget nu är att du talar ut ditt hjärta och säger vad du känner och hur du vill att det ska vara. Det kommer att lösa massor! Des närmaste veckorna handlar om att börja vandra nya vägar, livet är för kort för att alltid trampa i gamla spår.

Skytten 23/11 -­ 21/12

Oj! Det är helomvändning för dig nu Skytten. Saturnus – ”the lord of Karma” vände retrograd och går nu baklänges igenom tecknet. Saturnus är ju också tidens gud. Kosmos drar i handbromsen nu och vi får möjlighet att reda ut vad som har gått snett, bearbeta, göra om och göra bättre. Det som sker kan röra skeenden som härrör ifrån tidigare liv, detta liv och också skeenden som rör vår framtid. Dessutom går Merkurius som nu befinner sig i Fiskarna att bilda kvadratur med Saturnus i veckan så det här med kommunikationen kan vara knepigt. Nymånen och solförmörkelsen puffar dig framåt och emot nya mål och ett nytt kapitel öppnar sig i ditt liv. Se fram emot en superspännande vår fylld av positiva överraskningar.

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

Det är en vinna eller försvinna vecka du har framför dig när dina känslor spelar större roll än vanligt i ditt liv. Bra, du kommer knappast kunna gå igen den här perioden utan bli helt medveten om vad det är du vill ha mer av i ditt liv och vad det är du vill lämna bakom dig. Det är en total energiförvandling på gång i kosmos och du tillhör ju en av dem som är mest utsatt för förändringsvindarna då omnipotenta Pluto fortfarande befinner sig mitt i tecknet och förra veckans kvadratur är fortfarande precis lika högaktuell nu. Den förnyande energin förstärks också genom nymånen och den totala solförmörkelsen den 20/3. Nymånens kraft kommer att påverka er i månader framöver. Det gör de beslut du fattar nu viktigare än några andra.

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Det är kaxig energi i luften och det kommer inte att vara enkelt att hålla sig känslomässigt neutral vare sig på jobbet eller i det privata livet nu. Din styrare Uranus är minst sagt överhettad nu via kvadraturen till Pluto och det kan komma att krävas en enorm ansträngning ifrån din sida för att inte förlora humöret och säga precis vad du tänker till folk. Se detta som en möjlighet att få igenom din vilja. Det finns massor av konstruktiv energi i detta och du kan hitta inspirationen till ditt nya liv här. Kopplingen med Jupiter gör att du med största sannolikhet lyckas med det du vill uppnå. Underbara Venus smyger in i Oxen den 17/3 och skänker romantiskt ljus över ditt liv. Ta för dig.

Fiskarna 19/2 -20/3

När veckan inleds befinner sig Solen 25° Fiskarna och ni som är födda i slutet av tecknet kommer nu att få allt ljus på sig. Det är en väldigt känslig tid och en viktig tid för dig andligt. Du är finstämd och intuitiv när månen vandrar igenom ditt tecken onsdag, torsdag och för att på fredag förmiddag bilda en nymåne som samtidigt är en del av den totala solförmörkelsen. En förmörkelse är alltid ett förebud om omvälvande händelser. Att just denna inträffar på 29°27 ger en stark antydan om att det handlar om andliga processer kanske ett andligt genombrott eller händelser förknippade med din karma som kickar igång. Detta rör inte bara en dag i ditt liv utan processer som sätts igång här påverkar dig i månader framöver. Kanske går du in i en helt ny roll här – personligt eller yrkesmässigt. Välkomna det som händer och lämna det förflutna bakom dig nu.

 1. tack – förklarar mkt som händer… Hur hittar jag vilket hus det är nystart i? Blev riktigt nyfiken! Är våg…

  1. Ja, det där är ju den ständiga frågan!
   Man måste ställa sitt födelsehoroskop för att kunna se det. Ett sätt är att du går in på astro.com och gör det gratis. Knappa in dig där under ”my astro” och fyll i formuläret.
   Eller – så kan du beställa ett horoskop av mig. Det är ett annat alternativ.
   När du väl har horoskopet framför dig är det bara att leta upp den punkten du söker och sedan se i vilket hus det hamnar.
   Lycka till!

 2. Tack snälla Margareta för detta kraftfulla horoskop (inledningen)! Jag måste bara fråga dig Margareta, haft stopp i ekonomin i 1 1/2 år, lånat upp över öronen – vad ska jag göra för att få slut på detta nu när jag tydligen har medvind? Varma kramar

  1. Det kan vara så att du som Lejon har ”fastnat” i tanken och inte längre ser lösningar. Det är lätt hänt för folk i fasta tecken att de just fastnar.
   Om jag vore du skulle jag börja be om och visualisera dig i ny jobbsituation och kanske vara öppen för helt nya erfarenheter och nya roller. Du kanske sak skola om dig eller vad som helst! Får man inte det man vill kan det vara en bra idé att vilja något annat som faktiskt funkar!
   Testa! Be Universum om att visa dig vägen 🙂

 3. Nymånen ställer saker på ända och vips.. kan du härifrån och någon månad framåt se ett helt annat scenario än du väntat skapas framför dina ögon. Var försiktig med investeringar.

  Vad menar du med detta? Är det bra eller dåligt? Blir ej klok på det?
  Men ändå skriver du har nått bra till tvillingarna?

  1. Ja, det betyder i korthet att du går in i en ny tid. Att saker förändras nu och att du inte kan vara helt säker på hur det utfaller. Jag menar i korthet att ta inte saker för givet.
   Det är inte värdeladdat på gott eller ont. Du får leva och se.. Det är ju inte alltid man vet så enkelt om det goda är gott eller om en förändring är av ondo – eller om förändringen blev till det bättre.
   Jag tror att det är en jättebra tid som väntar runt hörnet.
   Hoppas att du förstår mig nu..
   Med vänlig hälsning
   Margareta

 4. Hej,
  är en våg som fler år 10:e okt. Du skriver ofta att vi skall kolla vilket hus i vårt horoskop som månen ligger i. Jag har aldrig förstått hur jag gör detta. Har försökt läsa mig till det men förstår ändå inte. Så vore tacksam om du kunde förklara på ett enkelt sätt hur jag skall gå tillväga.

  mvh
  Maja

 5. Min kommentar försvann? :/ Iaf: betyder det här positivt? Är ett lejon som länge gått och oroat mig och mått dåligt över framtiden och mitt förflutna. Undrar om dessa jobbiga och tankar och känslor äntligen kommer släppa?

 6. Om du vet din exakta födelsetid kan du gå in på en som heter http://www.astro.com och mata in så får du en ”karta” över dej och dina hus.. Första kolumnen är dom stod exakt när du föddes och sammanställningen du får lite som i en ruta till höger på din bild visar vilka planeter som styr dina hus… Hoppas detta blev till hjälp

 7. jag är vädur, vad menas med att soljus går igenom in till fiskarna mot väduren? Är det något positivt som händer mellan en vädur och fisk?

  1. Ja, det är en beskrivning för att säga att Solen imorgon kväll lämnar fiskarna och träder in i Väduren. Det är helt underbart för nu är det vår! 🙂

 8. Vad spännande med en så händelserik vecka för oss vädurar! Tyvärr har jag inte märkt av den på ett så positivt sätt, istället har det varit mycket strul. Förhoppningsvis får jag uppleva den på ett bättre sätt i slutet av veckan!

  1. Ja, fy vad det suger! Det verkar bli något overload energimässigt för mig i alla fall. Jag har fått stressutslag i ansiktet. Har aldrig haft det förut!
   😮

 9. Tack för fin läsning. Allt stämmer bra på mig, vilken vecka. Efter 4 års helvete har en ny dörr öppnats för mig.
  Väduren

  1. Åh! Vad underbart att höra Mira! Så känner jag faktiskt också 🙂 Ett nytt liv som väntar nu..

 10. Vilken bra sida du har som jag hittade till först idag! Jag har tidigare i veckan känt mig så lätt till sinnet. Men idag har jag ledsnare tankar igen, kan det vara solförmörkelsen som påverkar mig som oxe? Det lät annars som en lovande vecka, tror du att det kan bli så? Jag vill så gärna träffa någon att dela livet med.

  1. Hej Helen!
   Vad roligt att du hittat till mitt hörn av bloggosfären. Ja, som du och många andra har märkt så är detta inte de enklaste dagarna att leva i. Men generellt ska det inte vara så dåligt för oxen. Tror att det är en tillfällig svacka bara Helen.
   Lycka till!

 11. Hej Margareta , Har försökt leta efter vilket hus den dramatiska solförmörkelsen ligger i ?
  Hur tar jag reda på det. Har varit inne på My Astro , men finner inte .Är nyfiken ,,, 641003
  Kramar & En Trevlig weekend

  1. Jamen Sanna, Jag behöver din födelsedata + tid och plats för att kunna svara.
   🙂
   Hälsningar
   Margareta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..