Vecka 11 Veckohoroskop

Astrologiska förutsägelser för 10 mars – 16 mars 2015

Väduren 21/3 ­- 20/4

En värld av möjligheter vecklar ut sig dig om du är villig att ta en risk. Sjukt spännande uppfattar jag horoskopet. De tankar och planer som tog fart under fullmånen 5/3 förtydligades under helgen när månen passerade Drakens Huvud (månknuten – karmat). Det vi tänker och vill den här tiden färgar utvecklingen under en lång tid framåt! Veckans sällsamma trigon mellan expansiva Jupiter och oförutsägbara Uranus sporrar dig till handling och ger härlig optimism och Väduren andas morgonluft! Mars går över Uranus i veckan och bildar därmed kvadratur Pluto! Det är explosiva krafter i rörelse och förändringsvindar blåser. Venus rör sig igenom tecknets senare del så det är ni som är födda 9/4 och senare som för en tid får åtnjuta de magiska krafterna och bli vackra, oemotståndliga och dra till sig suktande blickar ifrån alla med puls.

Oxen 21/4 ­- 21/5

De oerhört spännande och banbrytande transiter som bildas på himlavalvet under veckan och samtliga av dem förändrar din ödesväg. Du ska snart få se bevis på att tålamod är en dygd och att allt ditt idoga arbete inte varit förgäves. Blockeringen som många av er upplevt förra veckan släppte greppet om dig och du blir friare i ditt uttryck och återtar nu din kraft. Underbara nyheter för dig. Ett helt hav av tankar, lösningar och kreativitet öppnas för dig nu. Det är lågsäsong för Venus som nu färdas igenom ditt drömska 12:e hus där gudinnan sysslar mer med känslomässig och andlig bearbetning än förförelsekonst. Se till att du verkligen får vila ut och slappna av på fritiden när arbetsdagarna är så intensiva. Du behöver skapa en fredad zon runt dig och inte låta folk komma för nära inpå livet. Det är inte du som behöver driva allt låt andra spela ut sina bollar. Ta ett steg tillbaka och se vad som händer. 

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Säga vad man vill om den här veckan – långtråkig är den då sannerligen inte. Det är en galen värld där ute och märkliga energier är i rörelse på himlavalvet vilket inte lämnar någon oberörd. Det är förändringens vindar som blåser i dina segel. När oberäkneliga Mars och Uranus krokar i expansiva Jupiter och Pluto ger det dig tillgång till en helt ny scen. Den skara fritänkande, konstnärliga och fördomsfria människor du möter tänder gnistan du behöver för att gå igång och känna livsglädje och inspiration. Det finns två möjligheter här; antingen drar du, zodiakens mest sociala varelse till dig nya människor och får möjlighet att mingla med nya ansikten på andra platser än dina vanliga vattenhål. Eller så följer du Uranus, som nu går retrograd (backar) och återknyter kontakten med underbara vänner från tidigare år.

Kräftan 22/6-22/7

Det kan vara att livet de senaste månaderna förflutit i sin vanliga stilla lunk. Månaden mars erbjuder dock total energiförändring och fullmånen den 5/3 var startskottet. Denna vecka höjs temperaturen ytterligare ett snäpp genom pushiga planeten Mars möte med explosiva Uranus. Dessutom aktiverar den positionen även Pluto och Jupiter och en sprakande, glödhet energi frigörs som kan vara extremt användbar eller för den som önskar att allt ska vara som det alltid har varit – väldigt upprörande. Många kräftor är skeptiska till det nya – men om du ser detta som en välkommen uppdatering av ditt system – sinne, inställning till livet och ser potentialen i det nya kan detta mycket väl vara en välkommen början till ditt nya liv i både små och stora sammanhang, yrkes och privatliv.

Lejonet 23/7-23/8

Redan ifrån start innehåller veckan ett superstarkt kreativt, färgsprakande flöde som ställer allt på ända. Du gör klokt i att låta dig ryckas med i flödet och haka på förändringsvindarna . Livsglädje och entusiasm uppstår när Mars och Uranus i Väduren krokar tag i Jupiter som fortfarande går retrograd, baklänges, igenom Lejonet. Ja, det kan ha verkat som att Jupiters underbara flöde avstannat – inte då – det är snarare så att lyckan bidar sin tid innan den åter blommar ut i full kraft när planeten vänder direkt igen. Kärlekslivet ser ovanligt löftesrikt ut nu. Yrkesmässigt gör du klokt i att titta närmare på vad du har för möjligheter runt dig. Tiden innehåller möjligheter till utveckling och lycka så våga prova dina vingar även på obekanta marker, resemål, främlingar eller yrkesvägar. 

Jungfrun 24/8- 23/9.

Du bör ha känt av förra torsdagens fullmåne starkt som den inföll i ditt tecken och därmed också var ditt personliga nyår. Massor av förnyelseenergi spirar runt dig nu och du gör klokt i att haka på flödet. Nu bromsas Saturnus hastighet in för att vända retrograd till helgen vilket kan göra hela skillnaden för dig eftersom det kan innebära vändningen i en situation som kan ha känts låst länge. Dessvärre kan det också innebära att pågående projekt råkar på patrull och försenas, kanske måste bearbetas om och ältas en tid innan det lossnar igen. Boende – permanent eller sommarhus kommer högst upp på listan – att ta itu med. Många av er funderar på att flytta, köpa eller sälja nu under sommarhalvåret och bör absolut genomföra dessa tankar för energin är optimal för flytt. Kärlek och privatliv främjas också nu så lev och njut!

Vågen 24/9- 23/10

På måndag rör sig månen genom Vågens tecken och kopplas till alla dramatiska planeter i oppositionstecknet Väduren. Det har under en lång tid varit mycket fokus på relationer och bovarna i dramat är galningen Pluto, ombytliga Uranus och månknutens närvaro. Händelser med karmisk orsak, oro, knäppa saker och plötsliga avbrott har skapats i dina nära relationer. Nu bildas åter en exakt kvadratur i horoskopet där även Mars deltar. Oj! Relationer är åter på tapeten och veckan kan erbjuda en glad överraskning eller för andra ställs sanningen på sin spets. Du gör klokt i att behålla huvudet kallt och skarpsinnigt iaktta nya bekantskaper, affärsförslag eller partners som närmar sig. Med veckans extremt turbulenta horoskop bör du iaktta största möjliga försiktighet. Du kanske inte kan förhindra det som sker men däremot hur du väljer att reagera på det. Det blir en spännande och kanske stormig vecka men det utesluter inte ett fantastiskt resultat.

Skorpionen 24/10-22/11

Stig fram i ljuset och intag din plats kära Skorpion! Dina bägge styrande planeter Mars och Pluto är huvudpersoner i den extrema kvadratur som bildats på himlavalvet. Pang! Det är nu förändringsvindarna blåser och det känns väldigt roligt allt. Dessutom krokas även Jupiter in detta och det ser ut som att det framgång, ära och berömmelse du kan förvänta dig nu. Det är många som drar i dig och vill ha dig med, privat eller yrkesmässigt. Kanske vill de helt enkelt bara haka på dig och ditt positiva flöde. Med den explosiva energi som råder är det viktigt att du håller tungan rätt i mun och inte faller för onödigt risktagande bara för att det känns kul! Du har förmåga som ingen annan att se vad folk går för. Detta till trots är det klokt att ta referenser eller Googla på människor som dyker in i ditt liv nu.

Skytten 23/11 -­ 21/12

Det är en jättehärlig, innovativ och lite galen energi fyller ditt väsen nu som passar din eldiga personlighet perfekt. Saturnus bromsar in och vänder retrograd den 14:e. Phu! Det ger en tillfällig respit från det trycket. Du tillhör inte dem som gillar rutintillvaro och begränsningar och nu kära Skytten, bildar din styrande planet Jupiter trigon med oförutsägbara Uranus och stekheta Mars! Som om inte detta vore nog pågår samtidigt en kvadratur till Pluto! Det är ett extremt läge som råder på stjärnhimlen och antagligen spritter hela ditt väsen av lust att sticka iväg till fjärran länder och flirta med sexiga främlingar. Jupiter befinner sig i ditt 9:e hus (resor, utlandskontakter) medan Uranus rör sig genom det 5:e kreativitet och passionshuset. Oj! Venus är också med på ett hörn och i kärlek är du en vinnare nu.

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

På grund av Plutos närvaro i ditt tecken tillhör du kära Stenbock det stjärntecknen som fått uppleva mest turbulens och förändring. Det är möjligt att du inte ens känner igen dig själv eller ditt liv. Denna vecka skapas den sista exakta kvadraturen mellan Pluto och Uranus – en segdragen process som pågått sedan 2012. Det är ett extremt läge som äger rum så du kan glömma det där med att ”vårvindar friska” det här är snarare orkanstyrka vi snackar om. Om du är född i mitten av Stenbocken ca 1/2 – 10/1 så kommer du att vara mer påverkad än andra. Det är viktigt för dig att du är sann emot dig själv och känner in dina egna önskningar och behov och inte bara – din vana trogen – gör det andra förväntar sig av dig. Välkomna förändringsvindarna som blåser och se att det finns fantastiska möjligheter i detta. 

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Se fram emot en riktigt spännande vecka Vattenbärare när allt kan hända! Planternas extrema läge gör att mycket ställs på sin spets. Att vara spontan, att ta vara på tillfället och inte låta chansen glida ifrån dig är avgörande för utvecklingen. I kärlek bör du alltså våga sticka ut näsan istället för att passivt vänta på att den andra parten ska göra sitt drag. Tro på dig själv, din intuition eller magkänsla utan det ständiga intellektuella ifrågasättande du så ofta fastnar i. Underbara Jupiter bildar trigon med din styrande planet Uranus och det som sker nu kan kännas ”stort” och väldigt motiverande. Det är et positivt flöde och ganska stora portioner ren och skär tur runt dig nu så passa på att utnyttja. Det här kan förstås medföra ekonomiska eller yrkesmässig chanser också. Våga och Vinn!

Fiskarna 19/2 -20/3

Nu rör sig solen igenom den sista dekanen i Fiskarna och det är ni som är födda i slutet av tecknet som kommer att hamna i blickfånget nu. Det kan vara klokt att lägga ut sina krokar för du går emot en väldigt positiv tid som senast är igång i full skala till hösten men.. som antagligen ger resultat redan nu under mars/april. Jupiters position i ditt 6:e hus (arbete och hälsa) gör att du yrkesmässigt kan känna att du gör riktigt bra ifrån dig nu. När det kommer till kärlek längtar du kanske att få känna dig trygg och uppleva en traditionell relation med vardagsromantik men kan själv ha lite svårt att leverera just det eftersom du själv är lite ambivalent i känsloläget. Ena dagen het och den andra kall. Om man kunde få både och så vore livet perfekt för dig nu.

 

 

 

 

 

 1. Du skriver så bra och framförallt älskar jag dig för att du alltid ser det positiva i allt och framhåller det.
  Men positivism å sidan. Det blir en psykovecka för mig?
  Kramar!

 2. Hej! Är född 4:e och är våg. Vad händer med min kärlek, kommer vi fortsätta eller vad väntar mig? Vad ska jag jobba med, kommer jag börja plugga och till vad? Önskar trygghet träning kärlek och roligheter i mitt liv <3 Kan du guida mig? Tack för svar!

  1. Hej Pernilla!
   Du ger mig alldeles för lite info för att kunna ställa ett horoskop. Man behöver också ÅÅ-MM-DD, tidpunkt och födelseplats för att kunna yttra sig. Jag vet inte heller någonting om din partner – så hur ska ja kunna svara? Du har ställt en väldig massa frågor här – alla omöjliga att svara på.
   Tycker att du ska ta fram dina korrekta födelseuppgifter och boka en konsultation med mig eller någon annan astrolog och gå igenom ditt horoskop från grunden. Då kan du få de svar du söker.
   Med vänlig hälsning
   Margareta

 3. Hahaha, just så. Ena dagen kalla andra varm. Japp nu flyter det på för fiskarna. Underbart och nu gäller det att vara vaken och med. Ones in a Life time är det äntligen fiskarnas tur, dubbeltur! Underbart skrivna horoskop. TACK!

  1. Ja! Hurra Fisken! Det är grejer på gång så håll dig ute bland folk och mingla på. Mycket nöje!

 4. Kan bara tacka dig åter igen 🙂 Vilket år detta artar sig att bli. Skrev redan vid ett annat tillfälle att jobbet jag kämpat för att få blev mitt…och nu har även kärleken hittat in i mitt liv. Njuter av nuet med förnyad energi och längtar till vad resten av året har att komma med. // Fisk född 650225

 5. Hej,
  Jag är född 10 februari 1985 i danderyd. hur ska jag läsa horoskopet? Vilka stjärntecken osv.Har sett tidigare att du har skrivit att det är olika aspekter osv.Tack på förhand//cissi

  1. Hej Cissi, du är född i Vattumannens tecken så det är där du ska läsa. För att kunna ställa ett djupare horoskop behöver man också veta födelsetiden. Det är då man får fram ascendenten och kan se hur allt förhåller sig.
   Okay?
   http://www.astro.com är en gratissida där du kan mata in dina uppgifter.
   Med vänlig hälsning
   Margareta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..