Vecka 10 Veckohoroskop

Veckohoroskop –  Astrologiska förutsägelser för 2 mars – 8 mars 2015 

Väduren 21/3 ­- 20/4

Nu kära Vädur hoppas jag att du håller tungan rätt i mun och förbereder dig på en väldigt intressant vecka när du kan förvänta dig att i princip vad som helst kan hända. Varenda kul planet är inkopplad i det här så kärlek, flirt, framgång, lycka, plötslig tur eller otur kan ändra riktningen på allt. För att utnyttja transiten till max gör du klokt i att vara noga med dina rutiner, sömn, mat och träning för att hålla optimalt mående. Gör  vad än det nu är du vill ha gjort. Det här är absolut bästa tiden att göra sin ”move” oavsett det är kärlek eller business det gäller. Finns det risker – JA! Mars-Pluto-Uranus-Venus-Juptier i kombination är högexplosivt, glödhett, sexigt och  eventuellt livsfarligt men…  Kan precis lika gärna vara tursamt och väldigt karismatiskt, dynamiskt och livsstils förändrande. Som om inte det vore nog äger en dallrande Fullmåne i Jungfrun den 5/3 vilket adderar den dramatiska känslan.

Oxen 21/4 ­- 21/5

Du gör klokt i att hålla en låg profil kära Oxe. Ett högexplosivt stellium (planeter som står tätt, tätt på rad) bildas i ditt 12:e hus (dvs ditt andliga drömska hus). Det är inga snälla milda energier heller för det krigets gud Mars som möter Uranus och bildar kvadratur med Pluto. När planeter befinner sig i det 12:e är de inte synliggjorda och det är omöjligt att förstå de exakta konsekvenserna av allt som är på gång under ytan riktigt ännu. Råd till dig är att vara skeptisk, försiktig och avvakta. Du kan inte lita på ett ord som folk säger. Och kanske kan du inte ens på dig själv! Alla kaxiga planeterna passerar nu över månknuten och saker som är menade att ske, händelser som är förknippade med tidigare liv och karma blir tydliga. Merkurius – Jupiter kopplas till din sol nu och du kan förvänta dig att någon från förr kontaktar dig.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Mars månad i år kommer att vara den mest högintressanta perioden inte bara i år – utan på många år framöver. Det är så otroligt många starka, föränderliga energier i rörelse och vi går emot en ny paradigm. Rörliga, trendkänsliga du är som vanligt först på banan att snappa upp nya trender, nya tankar och idéer. Redan ifrån måndag byggs energin upp emot den fullmånen som äga rum i ditt systertecken, rörliga Jungfrun på torsdag 5/3, i kvadratur till allt som är du och det om något rör upp känslor och saker ställs på sin spets. Varje fullmåne symboliserar en kulmination av vad det nu än kan vara som är högaktuellt i ditt liv. Det kan vara en relation, yrkesrelaterat osv. Det är troligt att du nu öppnar dig emot någonting nytt och stänger dörren bakom dig till en annan episod som nu avslutas.

Kräftan 22/6-22/7

Nu går vi alla in i en förunderlig, nyskapande och spännande tid och du kära Kräfta, som på många sätt är världens känslomässiga ledare, dig tillkommer det att hålla fanan högt när förändringens vindar blåser. Uranus har nu hunnit en bra bit in igenom ditt imaginära 10:e hus (karriärshuset) och där möter han upp med Mars, bildar kvadratur med Pluto och passerar över södra noden. Ja, jag förstår att den här sista meningen kanske låter som rena rama grekiskan – men det jag vill uttrycka med detta är att mänskligheten nu under mars månad går in i paradigmskiftet. Du Kräftan kommer att se förändringar – framförallt runt ditt yrkesliv. Fullmånen den 5/3 ställer saker på sin spets och kanske är det runt denna tid stora beslut fattas. Om du själv funderar på förändringar kan det här vara det bästa tillfället att genomföra dem. Det här är inte dåliga nyheter. Härliga Venus är också med på ett hörn och sprinklar rikligt kärlek och attraktion över dig.

Lejonet 23/7-23/8

På måndag befinner sig månen i ditt tecken och du kära Lejon hamnar i blickfånget igen. Du har kanske hunnit blir riktigt duktigt bortskämd redan, som den stora välgöraren Jupiter är i ditt tecken sedan i somras. Juptiers närvaro kanske inte känns fullt så påtagligt nu när den går retrograd. Men han är kvar och utvecklingen går framåt för dig. Den härliga trigon som nu bildas mellan dig och alla härliga planeter iVäduren gör dig glad, populär och lätt om hjärtat. Gör du affär eller annan stor förändring har du alla chanser att få jättebra respons och kanske kunna chasha in redan till hösten. Nya horisonter öppnas för dig vilket kan innebära en resa, eller att du hittar en ny väg i ditt yrkes eller kärleksliv. Ja, Venus är också med där i röran i Väduren och det är även södra noden så mycket av det som händer här har karmiska orsaker. Om jag får säga vad jag tror så är det kärlek i luften för dig.

Jungfrun 24/8- 23/9.

Mars är en spännande månad för dig för den innehåller verkligen allt! Veckan och den börjar hett redan då den tilltagande månen rör sig igenom Lejonet och ditt 12:e hus. Händelser, känslor och skeenden byggs upp fram till den förlösande fullmånen på torsdag kl 19.06 då månen blir full i ditt tecken. Dina känslor är stora nu och detta är ”ditt personliga nyår” om jag får uttrycka mig så. Dvs det bästa tillfället alltså för att genomföra förändringar och avslut. Det är många mäktiga krafter inom dig som drar åt olika håll känslomässigt och du kan tveka över vad som är det klokaste att göra. ”When in doubt – do nothing” – bra mantra för dig just nu Jungfrun. Någonting du inte behöver sakna nu är kärlek, passion och attraktion. Många av er förändrar sin relationsstatus under mars månad.

Vågen 24/9- 23/10

Dagarna fram till fullmånen den 5/3 lyser upp ditt andliga 12:e hus och du behöver hela och avsluta känslomässiga processer som gjort ditt liv svårt och jobbigt. Information, dolda sanningar kan komma i dagen – eventuellt så är det bara ditt eget känslomönster som du ser ur en annan synvinkel och får nya insikter om dig själv. Fullmånen som alltid är en klimax av ett skeende innehåller massor av energi som pumpas över ifrån den stora ansamlingen av planeter i Väduren. Venus – som ger dig kärlek, Mars som ger motivation, Noden som visar att det som nu äger rum har karmiska orsaker och förstås utmaningarna som Pluto (psykot) och Uranus (innovatören) skänker. Det kommer garanterat att hända grejer i ditt kärleksliv för jag ser att ord som Passion, Attraktion och starka känslor står skrivna över hela horoskopet.

Skorpionen 24/10-22/11

En sällsynt men bra händelse inträffar den 3/3 som påverkar ditt liv positivt. Det är ”den gyllene trigonen” som blidas mellan Jupiter och Uranus . Lyckans planet Jupiter (som befinner sig i ditt karriärhus – 10:e) och innovativa Uranus (i ditt 6:e – arbetets hus) ger dig en väldigt gynnsam knuff i yrkeslivet. Energin runt dig är i det närmaste elektrisk. Byt eventuella föråldrade rutiner och idéer och förenkla med nya program och appar som gör livet både enklare och mer kostnadseffektivt. Uranus är ju kopplad till teknik och nytänkande så håll ögonen öppna för allt som är banbrytande. Spännande möten och äventyr gör ditt liv till en intressant safari som alla vill delta i. Fullmånen 5/3 förstorar som vanligt känslor och du kära Skorpion bör lyssna på vad din kropp säger och fråga vad det är kroppen behöver? Ge den det den ber om.

Skytten 23/11 -­ 21/12

Det är en jättespännande vecka du har framför dig nu Skytten för ditt horoskop är triggat till max och ALLA kul planeter är inblandade. I Väduren bildar Venus, Mars och Uranus en superhet mix som förstås står i trigon till dig. Wow! Som om inte det vore nog så står lyckans planet Jupiter och sprinklar över tur-pulver till dig. Det här kan bli hur roligt som helst och du tycks ha överskott på inspiration och livslust. Det som kan vara knepigt under de här influenserna är kampen mellan viljan/lusten och verkligheten. Allt du vill kanske inte är genomförbart? Realistiska Saturnus närvaro kan antyda sådana saker också och få dig att dämpa dina impulser. Men fullmånen den 5/3 är en viktig för dig och under de 3 dagarna som följer fattar du ett känslomässigt beslut som påverkar utvecklingen framåt.

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

Solen befinner sig i ditt tredje hus (nyheter, kommunikation och mental förmåga) nu och det händer massor inuti ditt vackra huvud. Intellektuellt är du på topp och tycks vara en outsinlig källa av tankar och idéer och folk vill gärna ha dig med. All härlig eldkvalité som kosmos erbjuder nu får igång din berömda svarta humor och du är ovanligt sällskaplig och kul att hänga med. Du drar till dig vänskap, kärlek och välvilja. Fullmånen den 5/3 infaller i ditt 9:e hus (resor, utveckling o studier) får dig inse vad det är du vill göra framöver. Kanske vill du resa, plugga eller utvecklas på andra sätt. Du ser möjligheter och inte problem. Pluto – Uranus och Noderna (karmat) aktiveras nu och det är stora saker i rörelse som faktiskt kan innebära en ny riktning i livet.

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Det är en fin vecka du har framför dig Vattenbärare, fylld med möjligheter och oväntade händelser. Din styrande planet Uranus är i Väduren, inklämd mellan kärlekens planeter Venus och Mars vilket tveklöst skruvar upp hettan även för dig. Kärlekslivet får en positiv boost nu. Solen befinner sig nu i ditt 2:a hus (pengar och dagliga vanor) och pekar det på behovet att skapa ett bättre upplägg runt rutiner, vanor och in och utflödet av pengar. Om du ska skaffa ett bättre betalt jobb, lägga om dina lån eller vad det kan vara – är det viktigt att du får det gjort så du kan använda tiden till annat. Merkurius (tankar, kommunikation) bildar opposition till Jupiter (tur) i veckan vilket hjälper dig på traven och lösningen tycks vara nära. Jupiter närvaro i horoskopet för in positiva människor i din cirkel och stärker även banden med dem som du redan känner.

Fiskarna 19/2 -20/3

Solen är i ditt tecken vilket gör att all uppmärksamhet faller på dig och livet ser ut att visa sitt vackraste ansikte för dig nu. Tillåt dig att drömma stora drömmar och glöm för all del inte att dela med dig av dina inspirerande visioner till oss andra också! När din kreativitet får flöda fritt är du verkligen bäst och ”äger” världen. Många av er har redan hunnit bli kära (har jag märkt på min mottagning) och för åter andra finns den möjligheten kvar. Fullmånen den 5/3 infaller i ditt 7:e hus (relationer) och det händer massor på kärleksfronten för dig. Det kan vara viktigt för dig att fundera på detta med balans i nära relationer. Ditt stora medkännande hjärta får inte överbelastas. Det är minst lika viktigt att du tar hand om relationen som du har till dig själv som att du tar hand om relationerna du har till andra.

 

 

 

 1. hej Margaretha, rättegången på tisdag har med arbete att göra, något jag sen kan lämna. Därefter hoppas jag det kommer nya och större och bättre möjligheter. Önskar mig stora förändringar inom arbetslivet. Kanske är det nu det händer?! Kram <3

 2. Hej
  Som jungfru undrar jag eftersom månen kommer in i mitt tecken på Torsdag om det händer något positivt ? Har stått på samma ställe o stampat i två år nu o inte kommit framåt

 3. Oj mitt horoskop för denna vecka var inget kul…Men skulle vilja veta om det kommer bli nån förändring,känns nämligen som allt bara rasar ner över mig,ingen glädje finns bara tårar inombords

  1. Hej Oxen Mia, Det är klart att det snart blir bättre! Det är väldigt tillfälligt det här. Snart har du Venus och Mars inne i Oxen, kvadratur till Jupiter och då blir hela skeendet det omvända. Toppenbra alltså! Härda ut några dagar till 🙂

 4. Hej!
  Är våg med ett förhållande till en man med barn. Kommer vi hålla ihop och kommer jag visas hänsyn och kärlek till, har vi en framtid eller är det dags att släppa taget? Vill vara ett vi med en vardag och framtid tillsammans! Vad kommer jag jobba med och kan det bli ngn semesterresa snart för mig, längtar efter värme, äkta varm kärlek och upplevelser 🙂 <3

  1. Kära Pernilla,
   Du skriver till en astrologiblogg men har inte berättat när någon av er fyller år? Hur ska jag kunna svara?
   Det jag kan säga är att Vågen tillhör de stjärntecken som har varit hårdast prövat under de senaste åren. Hoppas verkligen att ni ska ta er över problemen och kunna fortsätta i kärlek. Det mesta av eländet släpper nu – snart så jag hopp om förbättringar på kärleksfronten.
   Med vänlig hälsning
   Margareta

 5. Jahapp, igår blev samtalet av, det känslomässigt svåra som gav mig informationen jag behövde. Sorgligt och svårt, den jag dras till så mycket behöver dra sig tillbaka. Ändå en lättnad att få veta vad som pågår.
  Att det även skulle komma passion, attraktion och starka känslor denna vecka verkar osannolikt då allt sådant varit kopplat till ovanstående person…
  Och så har jag fattat beslut om att avliva min gamla hund. Svårt och tungt. Ser du nån liten hoppingivande ljusning i det närmaste..? Född 641015 kl 07.20 i Stockholm.

  Men dock, tack för stödet som horoskopet gav. Insikten om att det som sker måste ske, för att utveckling ska vara möjligt.

 6. Hej Mia! Jag är också oxe. Måste dessvärre hålla med dig. Allt är bara fel nu, speciellt i kärleken. Tårar och besvikelser…hoppas verkligen att det vänder snart…tung vecka…

  1. Ja Nicole! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Venus och Mars är inte långt borta från Oxen nu så du kommer att få ditt roliga!
   Jag lovar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..