Vecka 8 – Veckohoroskop

Astrologiska förutsägelser för vecka 8 , den 16 februari – 22 februari 2015

0-moon-goddess

Astrologiskt är en oerhört spännande tid vi har framför oss med väldigt stora förändringar på stjärnhimlen som kommer att påverka alla. Måndag – onsdag befinner vi oss i mörkermånetid vilket innebär att månen inte är synlig alls. Det är den tid av månaden när vi vänder oss inåt, reflekterar och släpper all känslomässig bråte som vi inte behöver under den kommande månaden. Att Mars och Venus löper sida vid sida, skapar en superhärlig, färgsprakande, atmosfär och får folk på gott humör. Den 20/2 byter de sfär och glider in i eldiga Vädurens rike.

Natten mellan onsdag och torsdag har vi ett energiskifte som heter duga! Årets andra nymåne infaller de sista kippande minuterna i Vattumannen men bara två minuter in i skeendet så glider de två himlakropparna in i Fiskarnas tecken och fullbordar processen. Exakt så blir månen ny den 19/2 2015 kl 00:49:10.

Det är så coolt och faktiskt också ovanligt att nymånen sker precis i skarven mellan två tecken. Redan där sedan länge finns Neptunus och Kiron där och dessa planeter kommer att återaktiveras så den mystiska healingprocessen, och kosmiska medvetandehöjningingen som är i gång fortsätter.

Trots att det finns så mycket negativa skeenden vi kan rapportera (bl annat igångsatta av Pluto/Uranus processen) så vill jag sätta lite ljus på alla underbara ting som också sker samtidigt.

Neptunus/Kiron i Fiskarna ger en djup dimension till skeendena och öppnar oss för att känna och förstå på flera nivåer och se saker ifrån olika håll. Processen hjälper mänskligheten att hela sina sår, medvetandegöra medkänslan och empatin och lyssna till våra hjärtan. Oerhört många svenska människor har blivit mer miljömedvetna, blivit vegetarianer och engagerade i yoga och det andliga än någonsin tidigare.

 

Väduren 21/3 ­- 20/4

Din styrare krigaren Mars får nu agera loverboy som han färdas sida vid sida av sin älskade Venus under hela två veckors tid. Härlig! För detta göra att våra djupfrysta lemmar tinar upp mitt i vintern, livslusten återvänder och plötsligen kan vi finna att vi är på ett sprudlande humör. Flirtigt, kul och väldigt utåtriktat. Kärlekens båda planteter den glider in i ditt tecken den 20:e gör ju ditt liv bättre än bäst!  Kreativiteten flödar runt dig nu och om du går i planer att starta upp en egen business, förändra den du redan har eller helt enkelt bara byta jobb så är detta ett optimalt tillfälle. Med Venus i ditt tecken är du ditt allra vackraste jag. Du blir helt enkelt inte snyggare eller mer karismatisk än såhär så passa på att ta vara på dina chanser.

Oxen 21/4 ­- 21/5

Din styrare Venus färdas igenom ditt imaginära tolfte hus tillsammans med sin älskade Mars vilket bådar gott för såväl drömmar som kärleksliv. Mars närvaro livar upp stämningen och din dragningskraft ökar med minst 100%. Du drar till dig uppmärksamhet och blickar. Tag tacksamt emot det du får av livet men.. om det är så att du förväntas göra en move – i kärlek, affärer eller lek så är det taktiskt att hålla tillbaka lite och dröja ytterligare en tid innan du spelar ut dina kort. Det samma gäller den som väntar på ett besked. Var beredd på att avvakta i ytterligare ett par veckor men jag kan redan nu se att du blir riktigt glad över hur saker utvecklas för din del.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Det är minst sagt intressanta tidevarv vi befinner oss i nu Tvillingarna! Efter en tid av lägre motivation fylls du på av ett positivare flöde och du riktar energin utåt. Nymånen som infaller natten till torsdag är en av årets vikigaste tilldragelser eftersom den passerar över din tionde husspets och aktiverar MC/IC axeln (dvs. hemmet/karriären). Det är alltså själva inriktningen på livet som får en nystart och för många av er kommer detta att innebära yrkesmässiga förändringar. Att din styrare Merkurius också finns med på ett hörn och rör sig piggt och villigt framåt känns so ett positivt löfte. Planer på flytt, renovering eller sommarstuga kan ta ny fart nu.

Kräftan 22/6-22/7

Du månstyrda varelse bör ligga lågt fram till på onsdag och vara uppmärksam på din kropps behov eftersom din vitalitet är lägre än annars. Du har däremot god kontakt med ditt andliga jag och bör ta din intuition och dina känslor på fullaste allvar. Ett tips i tider som dessa är att föra drömdagbok. Ditt undermedvetna förmedlar budskap i drömmen som kan vara väl värt att tolka. Nymånen natten till den 19:e medför en total energivändning. Mars och Venus nya positioner sig i eldiga Väduren fyller dig med en glad och pigg energi och gör dig till en väldigt upptagen människa som ständigt är i farten. Det här är en kommunikativ, networkande, undersökande vecka. Du är ditt allra mest utåtgående och flirtiga jag och folk älskar att se dig sådan.

Lejonet 23/7-23/7

Jupiters närvaro i ditt tecken har placerat dig i händelsernas centrum sedan i somras och du utvecklas ständigt. Den närmaste veckan bör du dock spara på krutet en aning yrkesmässigt och känslomässigt och låta saker komma till dig. Att lyckans planet backar innebär inte att skeendet är över – snarare är det så att Juptier ruvar på härligheterna och låter saker mogna. Du kan tryggt vila på dina lager och förlita dig på att universum har en plan för dig. Inte mindre än fyra planeter byter tecken under veckan gör att du rycks med i ett härligt spontant flöde och livet blir roligt att leva. Heta Mars träder 20/2 in i eldtecknet Väduren sida vid sida av kärleksgudinnan Venus och det och lockar ut rovdjuret inom dig. Grr.. Privat tycks du veta precis vad du vill.

Jungfrun 24/8- 23/9

Ni som är födda i slutet av Jungfrun kan räkna med att vara zodiakens mest uppmärksammade person den här veckan. Nymånen den 19/2 faller i ditt sjätte huset (arbete och hälsa) och väldigt mycket handlar nu om kärlek, vänskap och samarbeten. Se till att hålla dig väl synlig och gärna ute bland folk och mingla. I såväl arbete som det sociala livet ser pusselbitarna ut att falla på plats. Du som lever i en relation kan känna av en nytändning i relationen medan ni andra har goda möjligheter att attrahera till dig en person som får dig att känna glädje och förnyat hopp. Det finns fantasiska möjligheter till mysiga stunder, kärlek och romantik ända fram till månadsskiftet.

Vågen 24/9- 23/10

Jag är så glad att få meddela att vi har en tvär energivändning på gång och att du zodiakens glamour girl ska få komma ut ur den frusna kokong som den senaste tiden inneburit. Nymånen 19/2 infaller i ditt sjunde hus (relationer & kärlek) och strax därpå kommer Mars och Venus att se kärleken flödar runt dig. Många av er har haft en liten fnurra att reda ut i relationer. Kanske har din vän hållit dig på sträckbänken med flit och väntat på rätt tillfälle att tala ur sitt hjärta. Mars närvaro är ytterst motiverande och du måste hålla dig så att du inte säger för mycket vid fel tillfälle. Det kan också hända att du är för snabb för dig själv, impulsiv och lättantändlig. Både temperament och sexdriven kan vara överhettad och J ja.. Simma lugnt!

Skorpionen 24/10-22/11

Energin som råder nu är som gjord för ditt passionerade väsen Skorpio. Det enorma påslag av planetaktivitet som råder i Fiskarnas tecken i ditt femte hus (kreativitet, glädje, sex och romantik) får dig att spinna som en katt för med den positionen boostas alla dina tre huvudintressen i livet samtidigt – andlighet, sex och kreativitet. Nymånen den 19:e faller även den i ditt 5:e hus vilket kan ge både helt nya romanser såväl som gamla invanda en puff framåt. Det finns en hög och ren vibration runt månen som får dig att se sanningen med all önskvärd tydlighet. Mars, din klassiska styrare, och kärleksgudinnan Venus rör sig tätt intill varandra och skapar ett riktigt härligt flöde runt dig. Du kommer att bli både sedd och uppvaktad nu.

Skytten 23/11 -­ 21/12

Det är en rakt igenom spännande vecka som ligger framför dig som kommer att vara helt i din smak. Den enorma planetaktivitet som är på gång i Fiskarnas tecken i ditt fjärde hus (hemmet och det innersta dolda skrymslet i din själ) gör detta till en mycket viktig period. Nu erbjuds du möjlighet att hela dig, öppna dig själv andligen och läka inre själsliga sår. Nymånen börjar i Vattumannen och övergår i Fiskarna – så från det kollektiva medvetandet går den rakt in i det undermedvetna. Det här är den inre processen. På ett yttre plan kan det vara dags för dig att fixa hemmet, rensa ur och se till att fräscha upp ditt CV. Nya spännande upptåg väntar dig därute. Mars och Venus nya positioner i Väduren passar dig perfekt och du känner att livet börjar arta sig fint.

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

Det är en minst sagt mixad energi du har runt dig den här veckan som börjar moll och slutar i dur. Först av allt – du kanske inte är så superintresserad av karriären som du borde vara måndag- onsdag. Nymånen och Mars och Venus supersensuella konjunktion sätter hjärtat i brand och du vill leva livet, äta det och uppleva saker som får ditt hjärta att jubla. Många av er möter en speciell vän nu. Skäm bort dig själv lite och unna dig saker som du vanligen tycker är onödigt åtminstone en av veckans dagar. Sedan måste du dessvärre tämja det vilda i dig och fokusera. Det är en kreativ och produktiv tid som ligger framför dig. Rätt kanaliserad kan det här ge dig stora fördelar och karriärmässig framgång.

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Måndag – onsdag vandrar solen igenom de sista graderna i Vattumannen och vi har dessutom en mörkermåne på gång under samma tid. Ta dig tid att meditera och söka i ditt inre. Det är en väldigt hektisk tid som väntar dig eftersom nästan all planetaktivitet sker i ditt första hus. Omvärldens blickar vilar på dig och du måste prestera. Natten till torsdag infaller en superintressant nymåne som börjar i ditt tecken men som snabbt övergår till Fiskarnas sfär. Merkurius rör sig fint framåt och kommer under veckan att bilda kvadratur till Saturnus vilket dessvärre riktar ett fläskigt pekfinger mot verkligheten, jobbet och din ekonomi. Minns vad jag skriver här nu för år 2021 möts både Saturnus och Jupiter i ditt tecken. Då kommer din karriär att nå full mognad och de sanna resultaten av din strävan nu bli synliggjorda.

Fiskarna 19/2 -20/3

Det händer grejer för dig nu Fisken! Mars och Venus rör sig nu igenom de sista graderna av ditt tecken så ni som är födda i slutet av Fiskarna har årets hetaste vecka att vänta. Du är på topp – karismatisk, het och snygg så se till att hålla dig ute bland folk. Du kommer garanterat att göra succé. Natten till torsdag händer typ ALLT inuti dig för det är en enorm energiförändring på gång och nymånen i Fiskarna är ju ditt personliga lilla nyår. Planlägg och sätt upp tydliga mål för dig och din framtid. Tro på dig själv för den här gången kommer du att ha möjlighet att få ALLA dina önskningar uppfyllda. Om du ändå skulle känna att du får en liten besvikelse – ge dig inte utan omarbeta planen och fokusera. Det du sätter igång nu kommer att ge resultat inom sex månader.

 

 

 1. Jag är en vågkvinna (Scorpio rising) som har en kärlek sedan tio år till en tvillingman. Sedan ett på distans, vilket jag tycker är riktigt jobbigt. Den senaste tiden (egentligen sedan Nov 2014) har det känns som jag trampar vatten, ibland får jag en kallsup, kommer upp med nästippen över ytan, för nästa kallsup. Känner mig så lättstött, ängslig och ursäktande (har rätt så gott självförtroende över lag) och drömmer mest om det som varit, utan att blicka framåt. Känner inte igen mig alls, och vill inte fördärva en vacker, lättsam kärleksrelation. När blir det bättre för oss vågar?

  1. Ja, det är så tråkigt att många vågenfödda har den här stora svackan som faktiskt jag ser att många av mina närmast Vågenfödda befinner sig i.Jag hör samma historia om och om igen. Det är intressant att se varför vågen och väduren reagerar så olika på Uranus närvaro. Jag som är vädur tycker att livet är superspännande.
   För vågen tycks osäkerheten, kylan och de plötsliga kasten vara outhärdliga. Det kan man i och för sig förstå eftersom vågen är mer beroende av harmoni och tvåsamhet än väduren.

 2. Det är så intressant att läsa dina om det som händer o sker i planetvärlden
  Måste säga att mitt intresse växer för varje inlägg jag kan läsa o lära mig lite av. Tack du gör verkligen veckorna lite mer spännande.

 3. …men hallå.Vad som händer 2021 känns lite ointressant nu. Jag ville ju veta vad som händer den här veckan! Det fläskiga pekfingret kändes lite vagt.Mycket om planetkonstellationer ,dock.OK ska försöka meditera iaf.

  1. Hej Liselott!
   Läser nu texten igen och försöker förstå av det inte var du fattade. Det är så att när alla planeter är i ditt första hus så handlar allt om dig själ, din egen image och personliga utveckling. Det är ett andligt tillfälle också via alla planeter i fiskarna.
   Det feta pekfingret pekar på pengar och karriär och gör att du nu om du önskar kan lägga grunden för en framtid utav stål så är det bästa tiden. 2021 kan du casha ut den investerade tiden, dvs det du gör nu. För den som har huvudet på skaft kan det röra sig om belopp som ändrar hela riktningen på livet – så jag tycker inte att det är så ointressant.
   Margareta

 4. Grr Margareta! Fnissar och ler när jag läser mitt horoskop denna vecka. Blir så glad, suger åt mig som en uttorkad svamp! Stor kram 🙂

 5. Hej! Tack för Dina fantastiska horoskop! Njuter varje vecka!
  Är Oxe och har en knepig relation med en fisk. Vad tror Du om den???
  Kram och tack!

  1. Det är ju inte så lätt att veta. Oxen har ju behov av trygghet och Fiskarna har en tendens att glida undan det mesta så.. Det kan bli en knasig rundgång på energin där. Men urkasst är det ju inte. Vatten och Jord passar ju ändå fint.
   Lycka till!

 6. Hej Nattis! Jag tänker att Pluto/Uranus har gjort så mycket skada redan. Detta med SD, extrempolitik osv har jag ju snackat om sedan 2010 och allt det där har ju också blivit sant.
  Tänker att du var med 2008 när vi hade föredrag om ekonomiska nedgångar vi förutspådde redan då – innan det hände. Vi pratade ju då om vad vi hade att förvänta oss av Pluto i Stenbocken.
  Vad jag hoppas nu, det är att Sverige ska hitta ett sätt efter sista kvadraturen att få ordning på landet, politiken och ägna oss åt konstruktiva tankar som leder vår land framåt. Det är vad jag tror kommer att hända.
  Kram Margareta

 7. Börjar känna av en lättnad och jobbiga bitar börjar vända i en positiv riktning! Är det mörkermånen eller energiändringen som pockar på!?! Skönt är det i a f!
  kan det vara så att kommande månad blir en dans på rosor?!? 🙂 ♡

 8. Läser skorpionens horoskop varje vecka om hur allt ska bli så mycket bättre. Kärleken ska flöda och lyckan ska vända åter. Jag tycker att jag står och stampar på samma plats som de sista 3,5 åren, samtidigt som jag vill komma i balans igen. Tvåsamhet, harmoni och vardagsglädje vore underbart! Hur ska jag tänka?

  1. Hej Monica,
   Vi har ju haft Saturnus i Skorpionen väldig länge – i 2,5 år. Nu har den ju smugit in i Skytten istället men återkommer kort en sväng in i Skorpionen till sommaren. Det är svaret på varför du upplever att du suttit fast. Det kan ju vara så att du har någon planetrackare i Vågen också så att det är förklaringen till varför du haft 3,5 års torka.
   Nu tror jag dock att dina ensamma dagar snart ska vara över. Det är nog bara lite värme och solsken som fattas innan du möter din prins charming.
   Lycka till!

 9. Hej! Velig kräfta. Skall jag byta yrke eller är det planeterna som får mig att drömma om att få göra något helt annat?

  1. Kanske ska du byta? Jag behöver hela horoskopet för att se hur angeläget det är. Men att följa sitt hjärta är väl alltid bra?
   känn in och sök svaret inom.
   Lycka till 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..