Vecka 6 – Veckohoroskop

amazing-photography-margarita-kareva-5
Vecka 6 – Veckohoroskop

2 februari – 8 februari 2015

 

Väduren 21/3 ­- 20/4

Veckan inleds hett och det händer massor i dig och runt dig och du tar stora kliv med dig själv och din egen yrkesmässiga utveckling. Det är tydligt att du inte har en sekund att förlora. Entreprenören i dig kommer till sin rätt, kreativiteten och idéerna flödar. Det är nu eller aldrig känns det som – och det är helt rätt Väduren. Din intuition kommer att vägleda dig igenom månfasen – som faktiskt pågår fram till helgen och du kan åstadkomma storverk och det fullkomligen sprakar om dig nu. Det magiska flödet som pågår med Mars och Venus i Fiskarna gör detta en superbra tid att meditera, skissa och skriva ner dina tankar och visioner.

 

Oxen 21/4 ­- 21/5

På måndag känner du av den tilltagande månens kraft som byggs upp fram till natten mot onsdag då månen är full och dina känslor löper amok. Vad sägs om att kasta jobb och allvarsamma tankar åt sidan för en stund och satsa helhjärtat på lättsinne, flärd och se till att få tillbaka flödet i kärlekslivet? Tiden är mogen för att vara lite innovativ och nytänkande på kärlekens arena. Det är också dags för dig att ta dig själv i nypan angående din personliga look och en make over skulle sitta fint. Venus och Mars positioner i Fiskarna finslipar känslan för vad som är vackert. Kolla in de nya kollektionerna som börjar fylla butikerna och låt dig inspireras.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Flitiga du strävar på i ekorrhjulet, jobb och jobb varenda dag. Ta dig tid att fokusera dina högre mål och försök minnas vilka dina drömmar verkligen är. Du kanske beslutar dig för att det är dags att justera riktningen i karriären, kanske ta dig an ett uppdrag som gör att du kan växa och utmana dig själv? Fullmånen i Lejonet på onsdag boostar ditt ego och hjälper dig att se klart. Med både Venus och Mars i Fiskarna känner du dig lätt till sinnes och du lockas av spänningen och livsglädjen som ligger i luften. Venus närhet till Neptunus, Illusionernas Gudinna, gör att du dock bör granska nya bekantskaper i sömmarna. Vem vet – kanske lever de inte upp till vad de själva säger och lovar. I värsta fall kan det även vara direkt skumma grejer på gång i kulisserna så var på din vakt.

Kräftan 22/6-22/7

Fullmånen i Lejonet handlar om att interagera med andra och med självförtroendet intakt ta sin plats och hävda sin individualitet inom gruppen. Du gör vad som helst för att göra dem du gillar glada och vara nära dem. Men de människor du inte känner så mycket för tycks du inte alls ha så mycket till övers för. Kan det vara så att Klubb Kräfta har blivit en aning för exklusivt? Venus, Neptunus, Kiron och Mars utgör en massiv trupp i kompatibla vattentecknet Fiskarna hjälper dig att släppa gamla oförrätter, själsliga sår och rädslor och välkomna nya erfarenheter. Att alla dessa planeter befinner sig i ditt nionde hus främjar resor, sanning och överraskningar. Även ditt kan kärleksliv spritta till och vaknar till liv när månen blir full i Lejonet på natten till onsdag.
Lejonet 23/7-23/8

Fullmånen som infaller vid midnatt den 4/2 är din egen personliga måne och dina känslor är STORA. Närheten till Jupiter vittnar om att du är din egen innersta sanning på spåren och du kommer till insikter om dig själv. Uttala dina önskningar högt så att de kan bli uppfyllda – kraften i det talade ordet. Mitt tips till dig Leo, är att skriva ner dina drömmar på ett papper – kraften i det skrivna ordet. Gör en fullmåneritual så att universum hör dig – tankens kraft. Jobba med Attraktionslagen och positiva affirmationer. Dina drömmar självförverkligande och möjlighet att bygga en framtid utav stål är inom räckhåll för dig. Venus och Mars befinner sig i Fiskarna i ditt förföriska åttonde hus vilket ökar din karisma och personliga dragningskraft. Ja, det är alltså egentligen bara du själv som kan begränsa dig nu så våga ta ut svängarna lite mer.

Jungfrun 24/8- 23/9.

Det är en galen vecka du har framför dig Jungfrun. Din härskare – Merkurius backar fortfarande i Vattumannen och orsakar allmän förvirring. Under veckan kommer dock en superintressant fullmåne i Lejonet att äga rum vilket triggar ditt imaginära tolfte hus som binder samman Solen, Merkurius med Månen och Jupiter. Här kommer du i kontakt med det stoff som drömmar är vävda av och du har en superkreativ period framför dig. Venus och Mars står mitt emot dig i Fiskarna och pumpar in massor av andlig, intuitiv energi dessutom och du kan göra ett andligt genombrott. Planetduon påverkar även kärlekslivet och attraktionskraften och mot veckoslutet erbjuds ett av dessa sällsynta tillfällen då allt präglas av finstämd sensuell energi och livet bara är underbart. Wow Jungfrun. Den här veckan är dig väl förunnad.

Vågen 24/9- 23/10

Det är en total energivändning på gång nu. Den heta, eldiga flamma som fullmånen i Lejonet tänder i veckan vrider upp värmen även i ditt horoskop och får dig att gå lite längre och tänka lite utanför boxen. Bra initiativ Vågen! Låt dig fyllas av fullmånens kraft ta tillbaka makten och den styrande rollen! Förra veckan kan ansamlingen av planeter i Fiskarna ha blivit dig övermäktig och kanske kunde du inte värja dig. Många Vågar kände sig som offer för omständigheterna och tappade energi. Nu är förhållandet det motsatta dock. Socialt är det bara framgång att vänta och nu löses såväl relations som vänskapsfnurror upp. Använder du flödet får du bra resultat från såväl personliga samtal som andra möten och affärsdiskussioner.

Skorpionen 24/10-22/11

Sensuella Venus, intuitiva Neptunus, och heta Mars bildar en intressant pakt i ditt femte hus i vecken vilket höjer såväl självförtroendet som din personliga stjärnglans. Vinka nu adjö till dina tillbakadragna mystiska vibbar och stig ut i rampljuset igen Skorpionen. Det är dags att du kliver fram och visar folket var skåpet ska stå och huvuden att vändas efter dig när du drar fram. Arbetar du inom ett yrke där du står på scenen, framför eller bakom en kamera så år framgången garanterad. Natten till onsdag blir månen full i Lejonets tecken, alltså i kvadratur till din sol. Wow..att få åtnjuta det kosmiska paret Mars och Venus förenade kraft är en kosmisk present och en härlig boost för både självförtroendet och kärlekslivet.

Skytten 23/11 -­ 21/12

Natten emot onsdag infaller en härlig eldig fullmåne i Lejonet, i stor närhet till din styrande planet Jupiter och dessutom i ditt t frispråkiga nionde hus Jupiter råkar vara retrograd ( ända fram till 8/4) vilket du kan uppleva som ett frustrerande hinder. Du är ju Skytt och framåt och uppåt och dundra på in emot framtiden.  . Dina känslor blir stora och så även din frihetslängtan. Nu väver du nya drömmar och tankar om framtiden. Var lite försiktig med vad du säger till dina närmaste vänner, familjemedlemmar eller darling så att du inte sårar. Dina sanningar kan slå hårt som en hammare nu och budskapet tas lättare emot av motparten om du lindar in orden lite och använder dig av diplomati.  När Merkurius avslutar sin baklängesfärd 11/2 har du kosmiskt grönt ljus för att boka en resa till fjärran land eller dra igång ett projekt som det är möjligt att redan nu ligger i startgroparna med.

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

Det är en spännande vecka vi har framför oss Stenis, som kan kännas lite som en gambling med vinna eller försvinna tema. För vissa Stenbockar kan utvecklingen under fullmånen leda både affärer och kärleksrelationer till en peek. Genombrott eller avbrott. Det blir lite antingen eller där och det är du som håller i taktpinnen och avgör hur du vill att resultatet ska utfalla. Men ett ord på vägen: både Jupiter och Merkurius är retrograd denna vecka pekar på att du kan behöva visa lite mer av dina känslor först innan du kastar in handduken. Det samma gäller i affärslivet – har du varit tillräckligt tydlig med dina avsikter innan du avfärdar den andra parten? Om du känner att du har gjort allt som står i din makt kanske du inte har något annat val än att stänga dörren bakom dig och gå vidare.

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Det är stora grejer på gång med din utveckling Vattumannen! Hela veckan domineras av den överhettade fullmånen som kommer att äga rum 14° Lejonet och därmed är du helt involverad i skeendet. Solen och Merkurius binds samman med Månen och expansiva Jupiter. En fantastisk utveckling startade i såväl ditt privatliv som arbetsliv för ett halvår sedan och jag förmodar att du känner att du är bra på gång. Du har ytterligare sex månader kvar med Jupiter och det är viktigt att du använder den gynnsamma energin väl. Passa på att önska in vad du vill ha. Det finns stor chans att alla dina önskningar blir uppfyllda.

Fiskarna 19/2 -20/3

Det är en superhärlig vecka som väntar Fiskarna. Mars, Venus, Neptunus och Kiron bildar en kraftfull pakt runt dig och ger dig massor av energi. Nu är det dags för dig att resa dig upp och visa vad du går för. Mars ger dig puffen i ryggen du behöver för att ta action och de mer softa planeterna förser dig med inspiration, skönhet och ett underbart sensuellt flöde. Tajming är viktigt och nu bör du göra upp planer och så de tanke frön som behövs för att du ska kunna växa. Det kan hända positiva grejer på kärleksfronten och du kan känna dig riktigt lycklig. Fullmånen den 4:e driver skeenden till sin spets och tillhör du dem som påverkas mycket av månen så är det lätt att känslorna blir riktigt stora nu.

 

LOADING..