Fullmåne i Lejonet

Veckan domineras av en riktigt fet, dallrande fullmåne som infaller på 14° i Lejonets tecken natten till onsdag kl 00.10 den 4 februari.

Redan under måndagen och fram till tisdagsnatten kan vi känna hur energin byggs upp mer och mer fram till klimax – fullmånen.

Denna måne kommer inte att passera obemärkt eftersom den faller så nära Jupiter och tveklöst kommer att färgas av den stora planetens eld och optimism. Den aktiverar även den retrograda Merkurius och får oss att tänka ett extra varv.  Nu väver vi stora drömmar och smider planer inför framtiden.

Energin i Lejonfullmånen är kreativ och vi tar ett steg emot självförverkligande. En plötslig boost av självförtroendet gör att vi sträcker på oss och vågar lite mera. Romantiska Lejonet få oss att vilja lite mer i kärleken och romantiken och passionen flödar i till ljuset av denna måne.

Vid en fullmåne står alltid solen och månen mitt emot varandra. I det här fallet står Solen i Vattumannen och Månen i Lejonet. Polariteten handlar om allt som är personligt (Lejonet) och allt som är opersonligt (Vattumannen).

Stolta Lejonet vill bli sedd för den hon är som person, kreativiteten, självvärdet och hjärtat kommer i centrum.   Vattumannens tankar kretsar runt det kollektiva och vad som är bäst för gruppen.

Som vanligt tycker jag att det är en god idé att kolla upp var i era personliga horoskop fullmånen infaller. Positionen pekar ut vilket område i era liv som kommer aktiveras. Ni som är födda med någonting 14° (räkna gärna med en orb på 4° före eller efter också) i Lejonet eller Vattumannen. Ni kommer att vara starkt påverkade av skeendena nu.