Vecka 2 – Veckohoroskop

Veckohoroskop – Vecka 2

5 januari – 11 januari 2015

Väduren 21/3 ­- 20/4

Det är en megastor energivändning på gång i ditt liv. Den ändrar faktiskt hela scenariot och förutsättningarna för, kort sagt allt. I helgen, flyttade passionerade Venus  in Vattumannen, i gott sällskap av kommunikativa Merkurius där den blir kvar till 27 januari . Det skapar fina förutsättningar för mingel och möten med andra. Detta gäller så väl i yrkeslivet som i det privata. Exakt vad du ska göra för att möta andra spelar inte så stor roll men du ska ut där och interagera med andra människor. Det här är inte tiden då det är bra att sitta ensam och stirra på sin egen dataskärm. Måndagens fullmåne involverar dig helt och hållet eftersom det är i ditt tecken Södra Noden och Uranus befinner sig. Fullmånen i vårdande Kräftan väcker dina kvinnliga instinkter, men den gör en spänd opposition till Pluto i din professionella sektor. Det skapar en stor portion stress och vilja att kicka igång arbetet och påverka ekonomin.

Oxen 21/4 ­- 21/5

Under helgen har din himmelska härskarinna Venus bytt tecken och flyttat in i märkliga Vattumannens sfär. Energin är lite lätt udda men den funkar bra för dig som nu får styra om tankarna ifrån nöjen, mys och kärlek och rikta din fokus till arbete och kreativitet. Ditt 10:onde hus lyses upp och du kan komma att bli kär i ditt jobb igen. De Oxar som är entreprenörer och egna företagare känner att de äntligen är redo för att kasta sig ut och ta lite risker igen. Måndagens fullmåne påverkar kommunikationen men du bör vara försiktig den här veckan med att skriva på papper och ingå avtal det kan vara knepigt att trassla sig ur, tack vara Pluto oppositionen. Lita inte på folk och papper de lägger framför dig. Gör ditt detektivarbete, dubbelchecka allt. Venus position indikerar också att en flirt är under uppsegling i ditt liv.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Du vet vad du vill göra; den stora utmaningen du kan möta i början av året är att räkna ut hur du får ut ditt budskap till människorna snabbt och tydligt. Det är dags för dig att ta ett kliv framåt och uppåt. I år är målet självförverkligande! Den vibrerande fullmånen på måndag ställer saker på sin spets och känslomässigt handlar det att vinna eller försvinna. Du kan inte längre vara kvar i situationer där du inte utvecklas. Fullmånen kan vara tecknet du har väntat på för att anmäla dig till en workshop om sökmotoroptimering, tal skrift, eller marknadsföring på nätet eller vad det nu kan vara din själ längtar efter. Att Venus och Merkurius trätt in i lufttecknet Vattumannen i helgen och nu länkas till Mars som redan befinner sig där är perfekt! Energin hjälper dig att expandera ditt kontaktnät och även kärlekslivet får en välkommen puff.

Kräftan 22/6-22/7

Det gäller att hålla tungan rätt i mun nu och fördela dina gracer på ett klokt sätt. Dina superkrafter är inte oändliga (även om större delen av världen uppfattar det så). På jobbet tycks alla vilja ha en bit av dig. Din kunskap, din medkänsla, din diskreta värme.. Mums – de tycks inte kunna få nog och du måste sätta upp tydliga gränser och visa vad som är möjligt och vad som helt enkelt inte går att hinna med. Den här veckan startar med en fet, dallrande fullmåne i ditt tecken där såväl Noderna som Pluto och Uranus är inblandade. Säg inte ja när du menar nej-och vice versa. Följ ditt hjärta! Detta kan mycket väl vara genombrottet som du väntat på! Känslomässigt är det här dock inte det enklaste tillfället och du bör vara lite försiktig med relationer. Någon nära dig kan känna sig sårad eller förbigången av din nyfunna självständighet. Hitta ett sätt att prata om det så att hen inte känner sig övergiven.

Lejonet 23/7-23/8

Ditt självförtroende har ständigt bättrats under året och den processen är på intet sätt över. Jag förmodar att du känner dig på topp nu för året fick via oppositionen mellan Mars och Jupiter en generös och härlig start. I helgen vandrade sensuella Venus och kommunikativa Merkurius också in i din zon och insatserna i kärlekslivet blir ännu högre. Alla typer av samarbeten, partnerskap och kärleksförhållanden lyser lite ljusare tack vare Venus ”charm”. Du gör intryck på människor nu och kan förutom att skapa mysiga, smidiga relationer runt om dig också använda energin till att skaffa dig bättre villkor i arbetslivet. Det är dags för dig att lyfta ditt karriärliv till nästa nivå, kära Leo. Måndagens fullmåne i Kräftan är kraftfull och sätter dig i kontakt med dina innersta känslor. Det är dags att äntligen släppa något (eller någon) som inte längre är det bästa för dig.

Jungfrun 24/8- 23/9.

Tillbaka på jobbet är det tydligt att du vill att dina visioner och drömmar ska kunna förverkligas nu (det kommer de att göra :-). Ditt internationella nionde hus är upplyst 2015 och resor, kurser och vidare utbildning inom yrket känns aktuellt. Du välkomnar världen och en varierad multi-kulti publik in i ditt liv. Måndagens årliga fullmåne i Kräftan uppförstorar dina känslor och gör dem väldigt tydliga. Sätt dig gärna ned och tona in känslan och minns den. Med den informationen i bakhuvudet kan du sätta tonen för hur du vill att resten av året ska vara. Du har en ny färsk kalender framför dig och detta är precis rätt tid att planlägga och genomföra förändringar yrkesmässigt. Det här är ju självförverkligandets år. Det är upp till dig att dra gränser och tydliggöra vad du vill och inte vill ha .

Vågen 24/9- 23/10

Rahu och Ketu, Drakens huvud och drakens svans, de karmiska månknutarna befinner sig nu mitt i Vågen och är vid måndagens fullmåne helt och hållet involverade i den inte helt odramatiska storkvadraturen som bildas. Om du känner dig sugen på att fortsätta att leva ditt liv i gamla hjulspår kan det bli knepigt för dig för universum erbjuder förändring och nya chanser. Kanske får du ett erbjudande om ett nytt arbete eller ett avancemang på ditt redan befintliga jobb så håll ett vaknade öga öppet. Åter andra Vågar får vara sin egen lyckas smed och själva skapa chanserna – men se att det härifrån och sex månader framåt finns mängder av livsstilsförändrande möjligheter privat eller yrkesmässigt. Var försiktig med vad du tänker och säger för dramatiska Pluto har ett finger med i spelet och det skulle vara trist om du saboterar dina egna chanser genom att säga någonting riktigt dumt.

Skorpionen 24/10-22/11

Det är starka krafter i gungning nu Skorpionen. På måndag morgon kommer en av dina två himmelska härskare, Pluto att vara inblandad i en praktfull storkvadratur/fullmåne i Kräftan. Känslorna kommer att ligga utanpå skinnet på dig och verkligenheten överträffar antagligen dikten för det är intressanta förvecklingar och karmiska möten att vänta. Konstiga Pluto är fylld av mystik och kan leda dig till ett möte med en ny person eller möjligen att det uppstår nya känslor mellan dig och en redan befintlig person. Ett annat tänkbart scenario är att karmisk händelse inträffar. Var försiktig men var heller inte allt för snabb med att avfärda en person (eller möjlighet) som du faktiskt inte har hunnit lära känna alls. Underbara vibbar ifrån Venus, Merkurius och Mars kommer att adderas under veckan ju längre in i Vattumannen de hinner komma. Flirta, lek och ha kul är mitt råd.

Skytten 23/11 -­ 21/12

Du älskar att vara fri, lös och ledig men allt har sitt slut och den retrograda Jupiter i ditt sjätte hus ser till att du kavlar upp ärmarna och tar tag i verkligheten nu. Det är jobb och allvar som erbjuds på menyn. Det stora energiskiftet som uppstod i helgen då Venus och Merkurius vandrade in i fritänkande Vattumannen passar dig perfekt. Du funderar kanske redan på om det finns någon utvecklande resa eller intressant pilgrimsfärd du kan boka in redan nu för att hålla humöret uppe? Vardagen innehåller dock all önskvärd spänning utan att du behöver anstränga dig. Den årliga fullmånen i Kräftan på måndagen enar Pluto och Solen och skapar en dramatisk vinna eller försvinna stämning som påverkar både yrket och privatlivet. Det är viktigt för dig att ta reda på var du står känslomässigt innan du gör ditt val.

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

Under den gångna helgen har ett stort energiskifte ägt rum. Lekfulla Venus och kommunikativa Merkurius har nu lämnat ditt tecken och trätt in i Vattumannens sfär, i ditt andra hus där Mars redan väntar. Den samlade energin ger ett välkommet tillskott av nya idéer, yrkesmässig lycka och ekonomsiska framgångar. Julledigt, mys och pys i hemmet är härligt men inte hur länge som helst, visst? Tidigt på måndag morgon infaller den årliga fullmånen i Kräftan vilket lockar fram starka känslor hos dig. Solens möte med Pluto påverkar dig i början på veckan och du kan drabbas av impulser att vilja förändra ditt liv – kanske på ett drastiskt sätt. Lova att hela veckan får gå till ända innan du säger upp dig eller gör slut med någon. Känner du lika även om en vecka är det inte bara ett infall och du kan vara något livsstils förändrande på spåret.

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Det är måndag, du är tillbaka på jobbet och det är en väldigt laddad stämning på arbetsplatsen. Fullmånen som inföll på morgonkvisten har lockat fram känslorna och många är på gränsen till att brista. Det är där, i detta kaos vi finner, dig kära Vattenbärare. Vilken tur att just du är på plats och kan med hjälp av dina multipla förmågor klara av att lösa alla problem som uppstår i ett nafs. Det lär finnas en del nyheter att ta itu med också och dessvärre är inte alla av dem är välkomna – men det klarar du! Planeter som finns med dig denna vecka är heta Mars, vackra Venus och pratiga Merkurius. Alla tre är på plats i ditt stjärntecken och gör dig till en väldigt uppmärksammad person. Romantiken tycks också infinna sig i vardagsstressen och kanske kommer du att få ett meddelade du väntat på från den du älskar.

Fiskarna 19/2 -20/3

Det är viktigt att du agerar snabbt innan du – andliga, känsliga varelse känner in de märkliga vibbarna under veckans första dagar och påverkas. Ja, Solens närhet till Pluto skapar en förtätad stämning, det stämmer. Men – å andra sidan finns det ingen anledning att tro det värsta om alla människor heller? De kanske bara tillfälligt bejakar sina skuggsidor – vem vet? Din roll i det hela bör vara att dra fram ditt magiska trollspö, bränna lite salvia och skapa ett positivt flöde och en bra kommunikation! Den årliga fullmånen i Kräftan i ditt passionerade femte hus sprinklar dig med megadoser av feromoner och kvinnlig magnetism och din dragningskraft lyfts till nya höjder. Passa på att göra det bästa av den energin så blir du en lycklig kvinna innan veckan är till ända.

 1. Tessan, se då till att läs igenom allting noga innan du skriver på och skickar iväg… och till vem 🙂 lycka till! ♡

 2. Hej! Jag är född 19 feb 1975, kl 20:01 i Södra Sverige. Ska jag läsa på Vattumannen eller Fiskarna? Enligt tidigare horoskop jag fått ska jag vara Vattuman…
  Tack på förhand!

  1. Hej Linnea, Du är född med solen i Vattumannen och Merkurius i Vattumannen och detta faktum kommer aldrig att ändra sig så du ska vid sådana här rapporter läsa Vattumannen. Jag förstår att du kan känna igen dig i fiskarna eftersom du har månen venus och jupiter där, Ascendenten i Jungfrun – men du ska ändå läsa Vattumannen. Det är där du har solen och detta kallas Solastrologi rapport.
   Med vänlig hälsning
   Margareta Isis Kammare

 3. Hej Jag hitta den sida på facebook..jag kommer från Chile flytta it 2008..jag har 2 barn i Sverige..jag födde 20 de mars 1962 .jag vill någon om mig y min horoskop!
  Med vänlig hälsning ..Emelina

  1. Hej Emiliana, du är född vid fullmånen den dag som solen byter tecken mellan Fiskarna och Väduren. Det är omöjligt att säga mer om dig och din personlighet om man inte vet vilken tid du är född och på vilken plats. Vad som syns i alla fall – det är att sommaren kommer att vara underbar 2015 och att du får ett bra år. Lycka till!

 4. Hej! Får jag ställa samma fråga som ovanstående? Har alltid varit förvirrad över om jag är Vattumannen eller Fisk. Gäller samma för mig som är född den 19 februari 1983 kl 20.20 i Östergötland? Många bitar skulle falla på plats för mig isf! Om jag faktiskt ÄR Vattumann! Så tacksam för svar!

  1. Hej Johanna, Du har din ascendent i Vågens tecknen, Solen, Mars och Venus i Fiskarnas tecken, Månen i Oxen och Merkurius i Vattumannen. Du är allts född i Fiskarna.
   Med vänlig hälsning
   Margareta

 5. Hej
  Är redan dödstrött på det nya året..allt verkar vara gamla hjulspår dessutom blivit arbetslös över en natt..finns det nån ljusning efter 10 år i detta ekorrhjul??
  Kram K

 6. Hej! Min dotter är född 20 april 2012 kl 09:09 och jag har svårt att bena ut om hon är oxe eller vädur. Vad är hon? 🙂

  1. Hej Caroline, Din dotter är född i Oxen, har månen i Väduren och ascendenten i Kräftan.
   Juste blandning 😀

 7. Tusen tack! Detta har jag längtat efter att få klarhet i. Men så naturligtvis, just som jag läser detta kommer jag på att mitt exakta klockslag när jag är född är kl 20.18. Gud va fånig jag känner mig nu, men jag måste fråga om det är denna planet-kombo som gäller oavsett om jag är född två minuter innan det jag skrev först? Spelar ett par minuter roll? Det är så intressant detta, och du är verkligen helt otrolig inspirerande! Tack än en gång!

 8. Hej! Jag är kvinna född 12 feb,kl.12.00 år 1976 i Malmö. Det enda jag vet är att jag har månen i kräftan men vet inget om ascendenten! Jag väntar på att den jag älskar ska höra av sig…Blev så glad när jag läste Vattumannens horoskop! Tack Margareta! 🙂

 9. Hej!
  Jag är född den 23 augusti 1998 i Göteborg nån gång mellan kl. 22.00 – strax innan midnatt. Har alltid trott att jag varit lejon men på senaste tiden har det stått att jag tydligen är jungfru? Jag har alltid ansett mig vara mer som lejon än jungfru men är det fel? Och jag undrar även en del om hur mitt liv kommer att se ut detta året – frågor som kärlek, lycka och karriär undrar jag om du kan se nånting om?
  Älskar verkligen din atroblogg(!)
  Kramar Chanel

  1. Vad underbart att få heta Chanel! Mitt favoritmärke. Det är i princip omöjligt att svara på din fråga eftersom tidsangivelsen inte är exakt. Du är född mitt i en skarv nämligen. Är du född före 23 så är du ett Lejon. Är du född kl 23 eller senare så kommer du att vara Jungfru.
   Sol – Leo eller Jungfru
   Måne – Jungfru
   Merkurius – Lejon
   Venus – Lejon
   Mars – Lejon
   Ascendenten är i Tvillingarna.
   Jag tycker att du ska kontakta sjukhuset och fråga. Födelsetiden finns i din mammas journaler. Hälsningar
   Margareta

 10. Hej. Jag har lagt bud på en lägenhet jag hemskt gärna vill ha. Några tips? Detta är tredje lägenheten jag budar på inom en vecka. Med vänlig hälsning, prövad fisk.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..