Vecka 49 – Veckohoroskop

kronhjort

Vecka 49 – Veckohoroskop

1 december – 6 december 2014

Väduren 21/3 ­- 20/4

Din vecka börjar fint med månen i Väduren och du är väldigt nära dina egna känslor. Följ din instinkt och tillåt känslorna som stiger upp att komma utan att redigera och anpassa dig själv. Såhär i retrospekt kan nog de allra flesta Vädurar skriva under på att november varit en oerhört innehållsrik månad. Astrologiskt beror detta mest på att din styrare Mars befunnit sig i businessminded Stenbocken och drivit upp tempot i både arbets- och privatliv. Den största som händer på din horisont är att Mars flyttar in i Vattumannens tecken på torsdag och dessutom har vi en härlig fullmåne att vänta på lördag som gör din helg rolig, rörlig och social. Du behöver resa åtminstone ta dig en avstickare. Försök att göra det möjligt. 

Oxen 21/4 ­- 21/5

Nu har vinden vänt för dig Oxen och december kommer att erbjuda mycket glädje och roliga händelser. Även om det är svårt att inte vara sin vana trogen och bara tuffa på som vanligt gör du klokt i att medvetet slå ned på takten. Du behöver inte alltid vara den som presterar mest – det kan vara helt okay att bara tuffa på också. Du är väl värd en respit efter allt som varit. Månen befinner sig i ditt tecken under onsdag-torsdag och kommer du att vara i kontakt med dina känslor och kunna känna in andra människor och situationer. Redan på fredag kommer du att känna in fullmånens krafter som når sin fulla mognad i Tvillingarnas tecken i ditt imaginära tolfte hus vilket också för tankarna till ditt andliga jag. En superbra tid för medialt arbete.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Din styrande planet Merkurius har slutit upp med Solen och Venus i Skytten och bildar nu högspänning i ditt horoskop. Wow.. denna glada planettrio kommer att se till att du hamnar i händelsernas centrum. Såväl humöret som charmen är på topp och du förvandlas till en flirtig, kommunikativ magnet och du drar till sig massor av uppmärksamhet och roliga händelser. Vem vet vart all denna positiva energi leder? Det ligger kärlek i luften! Veckoslutet domineras av magnifika fullmånen som infaller i ditt tecken. Att månen blir full just hos dig betyder att en cirkel i din utveckling sluts och du går in i en ny årslång cykel. Temat nu är avslut och en nystart. Du har de allra bästa förutsättningar framför dig.

Kräftan 22/6-22/7

Oj vad mycket som har hänt sista tiden! Håller ni inte med? Det är mycket fart och rörelse i horoskopet och minst lika mycket roliga händelser kvar framför dig att vänta i december. Kvadraturen mellan Pluto och Uranus allt mer tydlig som dagarna rullar på vilket ställer saker på sin spets. Men en stor lättnad är dock att det är bara ni som är födda i Kräftans sista dagar som känner av den röda planetens eld nu. På torsdag seglar den in i Vattumannens sfär där den blir kvar ca 6 veckor framöver. Alla roliga planeter Solen, Merkurius och Venus är i Skyttens tecken vilket gör att du får lust att aktivera dig och fundera över hälsofrågor, kost och träning. Kanske hittar du nya sätt att göra din träning till en njutning?

Lejonet 23/7-23/8

Åh vilken fin period som väntar dig Leo! Alla kul planeter befinner sig i eldiga Skytten där de skapar en härlig trigon till ditt horoskop och ser till att såväl kommunikation och attraktion funkar som smort. Väntar du på ett genombrott i arbetslivet eller i det privata kan denna vecka ge dig den skjuts du behöver för att komma igång. Den eldiga Mars, planeten som styr såväl motivation som lust och åtrå träder in i ditt imaginära sjunde hus på torsdag vilket gör att det plötsligen kan komma att hända saker på kärleksfronten för dig Leo!  En varning dock! All denna eld som kommer från alla håll kan göra dig lite väl frispråkig och spontan. Var försiktig så du inte hamnar i gräl med någon under fullmånen i helgen. Heta känslor och mycket kärlek väntar. 

Jungfrun 24/8- 23/9.

Lyckos dig Jungfrun, som är född i ett rörligt tecken, för hela ditt horoskop rockar den här veckan. Plötsligen så händer det! Den härliga trio som Solen, Merkurius och Venus bildar i Skytten får saker och ting att lossna för dig i karriären på ett nästan magiskt sätt. Du säljer in dig själv och lyckas med det mesta för en tid. Om du är i jobbsökartagen är det här en superbra influens för att gå på intervjuer och charma till sig såväl en ny tjänst som uppmärksamhet för att du är en sådan härlig person. Passa på! Naturligtvis kommer även känslolivet att påverkas av det här superflödet och fullmånen som infaller i rörliga Tvillingarna på lördag gör detta till helgen som du gör klokt i att uttrycka ditt hjärtas röst i ord. 

Vågen 24/9- 23/10

November har varit en hektisk månad för dig, Vågen och förhoppningsvis kommer du att känna en lättnad energimässigt på torsdag när planeten Mars träder i Vattumannen. Nu kan du stolt vända dig om och se tillbaka på en tuff höst där du mot alla odds faktiskt lyckats bra. Nu handlar mycket om att avsluta projekt du har på gång, städa undan och förbereda dig för en njutbar och härlig advent. Vänner, familj och ditt eget välbefinnande måste få ta större plats i ditt liv. Mot din vilja poppar kreativa idéer upp din skalle. Skriv ner dem – det är bra idéer – fel tajming dock. De är bra att ta fram nästa gång arbetslusten drabbar dig men nu behöver du fokusera på dig själv och privatlivet. Kärlek och goda skratt utlovas.

Skorpionen 24/10-22/11

Det är en mysig vecka du har framför dig Skorpionen, när rådet är att ligga lågt och ta hand om dig själv. Du bör fokusera på din kropp, hälsa och själ snarare än att rikta energin utåt. Kanske är du i akut behov av att ladda om dina batterier och vila ut den här veckan. Saturnus förbereder sin sorti ur ditt tecken och det inträder en känsla av lättnad i horoskopet. Heta Mars träder in i Vattumannen på torsag vilket inom kort kommer att fylla ditt väsen med action och livslust igen. Helgens fullmåne i Tvillingarna får dina känslor att flöda och det är ett nytt socialt sammanhang du går in i. Några av er kommer att förälska sig under december månad men alla kommer garanterat ha det bra.

Skytten 23/11 -­ 21/12

Universum ser till att du får frikostiga portioner av bra energi runt dig när både Venus, Merkurius och Solen fyller upp din sfär och gör ditt liv njutbart och kul. Du mår bättre än på länge och lever livets glada dagar med många möten både på jobb och privat. Socialt är det bara framgång att vänta och nu löses såväl relations som vänskapsfnurror upp. Använder du flödet rätt får du bra resultat från möten och affärsdiskussioner. Om du har letat efter ett bra tillfälle att prata ekonomi eller komma upp med en ny idé. Nu är stunden kommen!  Romantik är också på menyn nu. En kärleksresa eller en konversation med någon som befinner sig långt borta kan ge fantastiska konsekvenser.

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

”Ur askan, i elden” är nog hur man bäst beskriver det skeende som du nu befinner dig i Stenis. Krigaren Mars som under sex veckor speedat upp ditt liv lämnar ditt tecken på torsdag vilket kan kännas vilsamt och skönt. Det finns anledning att gå försiktigt fram med tanke på att ditt horoskop påverkas av väldigt tuffa och utmanande aspekter – kvadraturen mellan Uranus och Pluto som blir allt tydligare för varje dag. Tro på dig själv och dina kunskaper och vet att du själv är det enda som du riktigt säkert kan lita på. Fullmånen i helgen får dina känslor att svalla och plötsligen inser du att ditt romantiska väsen fått för lite uppmärksamhet. Se till att välkomna kärlek i ditt liv nu när lyckan bjuder in sig själv.

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Din vecka kan börja en aning segt och du gör klokt i att lyssna på kroppens behov. Det kan vara att du känner av några dagar av en lägre vitalitet i början av perioden. På torsdagen kommer dock Mars, den eldige krigaren att träda in i ditt tecken för en sexveckors visit. Det besöket eldar på alla skeende och får saker att hända i ett flygande fläng. Mars hetta driver på skeenden och det är mycket troligt att saker som sägs nu i december kommer att avgöra hur våren 2015 kommer att se ut för din del. När folk inser att du är en tillgång att räkna med kommer dörrar att öppna för dig. Minns att Jupiter, välgöraren fortfarande har ett finger med i spelet och det är livsförändrande och tursamma skeenden som är igång.

Fiskarna 19/2 -20/3

Ifrån att du har befunnit dig i ett stilla känslohav på vilket det mest varit små krusningar på ytan hela hösten går du nu in i en extremt händelserik tid. Kul Fiskarna! Det är dags att komma ut och sträcka på benen lite och pröva lyckan nu när den står dig bi. Det tycks ha funnits multipla frågetecken hos dig över vilken väg du ska ta och kan ha tvekat och ifrågasatt dig själv in i det oändliga. Det är dock slut med det nu för allt talar för att du sveps med i ett gynnsamt socialt flöde. Alla härliga planeter i Skytten hjälper dig att fatta beslut. Fullmånen i helgen tydliggör dina känslor ytterligare och du går in i en period av mental klarhet och roliga möten med andra.

 

 

 1. Små krusningar hela hösten är lindrigt sagt..ser fram emot vändningen och hoppas att den inte bara gäller den sociala biten utan även yrkesmässigt.
  Tack för en jättebra Astroblogg. // Kaarina (25/2-65)

 2. Tack kära Margareta, ääälskaar ditt horoskop! Det är magiskt. Och heta känslor, åtrå och kärlek är tema i mitt liv nu men väntar fortfarande på genombrott angående karriären! Kramar

  1. Va! Vad händer Leo? Har du träffat en ny eller är det gammal kärlek som blossat upp igen? Det verkar underbart! Vem behöver karriär när du kan leva på luft och kärlek? Grattis ♥

 3. Hej, ville bara säga att din Astro är bäst!
  Väntar med spänning tills torsdag och tills dess ska jag bara försöka sköta om mig själv. Trevlig vecka //Anette

 4. Hej Margareta !

  Om jag är född den 23 juni så undrar jag om jag har lite av tvilling i mig. Känner ju inte att det stämmer så mycket i kräftan många gånger.

  Vänligen Lillemor

  1. Hej Lillemor! De allra flesta människor har ju planeter och andra viktiga punkter i alla möjliga tecken. Det är att studera planeternas förhållande till varandra är ju det som är det intressanta med astrologin. Gå gärna in på astro.com, skriv in dina födelsedata där så kan du se hur ditt eget horoskop ser ut.
   Lycka till!

 5. Hej! Tusen tack för din härliga blogg! Vad lovande det låter för jungfrun i veckan! Gäller det bara karriär eller annat också? 🙂

  1. Det är bra flyt på alla områden. Lev, njut och återkom till bloggen och berätta vad som hände, varma hälsningar
   Margareta

 6. Här är en skytt som har haft det kämpigt under en lång tid.. Nu verkar allt ordna sig till det bästa.. Har ett förhållande med en fisk han har verkligen förändras,vi har nu beställt en kärleksresa till våren känns härligt.. <3 Ditt horoskop känns som det stämmer på pricken just nu.. 🙂

 7. Stämmer att en ny kärlek ha poppat upp och är väldigt intens just nu vilket gör mig helt förvirrad. Jag försöker vänta på en gammal kärlek som ha det lite svårt enligt tidigare horoskop. Vad gör jag nu? Din blogg stämmer prick på mig. Ska bli intressant helgen som kommer med full månen. Tack Margareta för en jättebra astroblogg!!

 8. Har träffat en ny…gillar ditt resonemang men tror du att åtrå föder ekonomi? För ekonomin behöver förbättras..kram

  1. Det är ketchupeffekten som råder. Du vet – man skakar flaskan, inget kommer, sedan skakar man lite till och ALLT kommer ut på en gång. Sex, kärlek och sådant attraherar absolut till sig andra positiva händelser. Självklart. Tycker därför att du, kär och fylld av lyckohormoner ska ge dig ut och leta jobb och nya möjligheter. Lovar att den energin färgar av sig i auran.
   Lycka till

 9. Jamen tänkte just så! Då inväntar jag ketchupeffekten…Och går på en utbildning imorrn fast jag inte behöver :). Tack snälla, stor kram från mig 🙂

 10. Hej o tack för ett jättebra astro. Ja för mig har det varit mer åt stormhållet än lätta krusningar. Gjorde illa mig i somras o haltar fortfarande, ska flytta till stugan som ligger på en ö o var är kärleken? Född 25/2 undrar matt när allt ska vända till det bättre. Det är tungt.

  1. Lyckan vänder till sommaren – kanske i augusti eller så för att vara mer exakt. Vad tråkigt att du skadade dig men vi får hoppas att du läker. Du måste själv tro att det ska bli bättre för att det ska kunna hända. Jag tror jättemycket på attraktionslagen. Du är vad du tänker liksom. Lycka till
   Hälsningar
   M

 11. Intressant läsning! Detta år skulle ju bli lite romantiskt tidvis, men det är väldigt ljummet sen flera år tillbaka. Året som kommer lär väl inte bli speciellt passionerat heller??

  1. Kära Tvilling, du får väl bjuda till lite och kanske byta upp dig till en mer passionerad partner eller vad vet jag? Jag ser bara tillfällen till romantik överallt, men det är jag det. Astrologiskt finns det ingenting som säger att du inte skulle kunna ha det hett just i kväll.
   Hälsningar
   Margareta

  1. Ja, nu kollade jag in. Du har Ascendenten, Mars och Månen i Lejonet och jättehärlig energi runt dig nu. Du kan få precis vem och vad som helst! Tror att du måste söka svaret till kärlekstorkan i relationen och inte hos astrologin./ Lycka till.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..