Vecka 48 – Horoskop

Veckohoroskop

generic-new-moon-640x350

24 november – 30 november

Väduren 21/3 ­- 20/4

Det är massor av entusiasmerande eld i luften nu som gör dig motiverad, glad och utåtriktad. Din styrare Mars ser fortfarande till att hålla dig rejält upptagen yrkesmässigt. Saker sker i en rasande takt och det ser ut som det är expansion på alla fronter. Varning för att vara alltför uppriktigt nu under den här planetkonstellationen. All Skyttenergin som kommer via solen och Venus position kan göra dig lite väl spontan och kanske även plump. Det roliga är dock att du kan förvänta dig ett fantastiskt socialt och även romantiskt flöde. Saturnus och Merkurius bildar en konjunktion i ditt åttonde hus i veckan vilket gör att du bör titta noga på din ekonomi och budget. Det har varit tufft för många Vädurar ett länge men positivare ekonomiska förutsättningar väntas snart.

 Oxen 21/4 ­- 21/5

Saturnus och Merkurius möts denna vecka i ditt imaginära sjunde hus. Frågan som kommer spontant kommer upp är: Vad känner din partner för dig? Vad är det du själv känner och vill? Det kan vara ganska tunga vibbar i luften där i luften när saker stöts och blöts. Försök ha tålamod och se att detta är en process som tar sin tid men som får ett lyckligt avslut. Novembers sista vecka är idealisk för att knyta ihop lösa trådar, avsluta processer som hängt i luften och att äntligen få ordning på torpet.  Frågorna har nödvändigtvis inte bara med kärlek att göra utan kan också röra arbete och ekonomi. Det är en avgörandets tid. PS: Saturnus är snart färdig med dig och din 2 år långa tillvaro på sträckbänken.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Åh vad roligt att äntligen få berätta idel goda nyheter för dig Tvillingarna. Nymånen ägde rum i ditt imaginära sjunde hus och både Solen och Venus kommer att bli kvar där ett bra tag! Det bådar gott för kärleks och sällskapsliv! Två är det magiska numret för dig en månad framåt!Att ingå allianser och partnerskap är något som kommer visa sig vara väldigt tillfredsställande oavsett om du suktar efter kärlek, affärer eller andra samarbeten. Du kan frestas att falla för någon ifrån en främmande kultur eller någon som på annat sätt tycks vara helt olika dina tidigare partners. Kopplingen till Neptunus kan göra att ditt omdöme inte är lika klart som det brukar vara så nyp dig själv i armen så att du vaknar till om du tycker att det verkar som att någonting verkar vara för bra föra att vara sant.

Kräftan 22/6-22/7

Det är för mycket eld med i bilden nu för att du ska vara helt bekväm. Glödheta Mars piskar upp stämningen och ser till att det händer massor i ditt liv. Inga dåliga grejer nödvändigtvis men det är ju långt ifrån lugnt. Mars skapar en skarp vinkel till Uranus i Väduren. Det gör att du kan förvänta dig det oväntade exempelvis att du träffar någon ny och mycket annorlunda, förvånande nyheter eller förändringar av alla de slag. Nymånen ägde rum i Skyttens tecken och där kommer också solen att färdas en månad framöver vilket förvandlar dig till den flitiga, effektiva versionen av dig. Du kan också ha siktet inställt på att förbättra ditt liv, din hälsa och effektivisera ditt arbete så att du blir mer produktiv och på så sätt frigöra mer tid till annat.

Lejonet 23/7-23/8

Merkurius gör ett sista möte med den stränge allvarlige Saturnus i veckan vilket gör det angeläget att få en situation du tampats med en tid att äntligen lösa sig. Det är taskigt att ansvaret ständigt tycks ramla i ditt knä men.. Rådet är att bara få det avslutat. Din tid bör användas till långt njutbarare saker än problemlösning. Det skedde ett energiskifte i helgen när solen och månen möttes i eldtecknet Skytten och stämningen ändrades i ett nafs. Det är en nyfiken, härligt social och lite lagom crazy månad du har framför dig nu fram till den 21/12. Venus och Jupiter ger fortfarande en stor påverkan i ditt liv. Du är på topp Leo, så ta för dig av livets smörgåsbord.

Jungfrun 24/8- 23/9

Du är ditt vanliga effektiva jag och tycks få saker ur händerna i en rasande fart. Nymånen i rörliga Skyttens tecken kickade igång dig och du bör ha upplevt en inspirerande och motiverande helg. Både Neptunus och Vackra Venus – konsten och kärlekens planet aktiverades och nu tycks skaparlusten flöda runt dig. Du kan nu bli fylld av nya tankar, missions och bra idéer som förbättrar ditt liv. Kan det vara så att det är den lilla hemdekoratören inom dig som väckts till liv igen? Att fräscha upp hemmet och fixa vinterfint kan vara ett av projekten på listan. Den sällskapliga, glada Jungfrun behöver också få uttrycka sig och du behöver träffa folk och ha lite kul. Bjud hem folk eller se till att komma ut i svängen. Det är roliga dagar som väntar.

Vågen 24/9- 23/10

Du som har haft så mycket för dig att du knappt hunnit med att leva ditt eget liv under den här hösten bör tydligt ha känt in energivändningen under den gångna helgen. I lördags trädde solen in i ditt tredje hus och den sociala fjärilen inom dig fladdrade ut ur sin kokong. Nu är det dags att nyfiket betrakta världen, mingla, prata och träffa folk. Människor, möten och intressanta diskussioner kommer vara din passion en månad framåt. Singeln tycks ha eller möta potentiell partner på lut att jobba på. Ring dina själsfränder och bästa vänner. De har saknat dig Vågen! Förutom allt kul förde nymånen också med sig en jobbig aspekt som gör att du bör vara uppmärksam/försiktig med hälsan så att du inte drar på dig förkylning.

Skorpionen 24/10-22/11

Det måste finnas mer i livet än bara jobb och jobb tänker du kanske nu när solen träder in i ditt andra hus. Och visst finns det en massa nytt på din horisont, Skorpionen. Helgens nymåne kan ses som ett förebud om goda, ekonomiskt gynnsamma möjligheter. Om du är redo att slå in på en ny väg, byta jobb eller stiga i graderna, har ett sex månaders fönster öppnas i din karriär. Kavla upp ärmarna och gör vad som krävs. Saturnus och Merkurius möts nu i veckan för sista gången i ditt tecken vilket kan innebära lite dystra tankar om ekonomi och framtid. Om ordet ”budget” gör dig kallsvettig kan det vara en bra idé att vända sig till ett proffs för att få ekonomisk rådgivning. Att ha kontroll över dina utgifter och sparande skänka dig sinnesfrid och tillåta dig att tänka på långt njutbarare saker än pengar.

Skytten 23/11 -­ 21/12

Energin ifrån lördagens nymåne spiller över och färgar även stämningen i början av veckan och du upplever ett uppsving då både optimismen och energin höjs. Spontanitet och frihet kommer att är nyckelord för dig nu. Solen lyser upp ditt första hus väcker slumrande känslor till liv och du kanske börjar uppmärksamma dig själv, din situation, identitet och utseende nu. Det är en ny och utåtriktad cykel som startar för dig nu när du kommer att vara sedd, efterfrågad och aktiv. Det blåser förnyelsevindar i dina segel och kanske är det dags att kasta ett getöga på vintergarderoben och låta frisören genomföra ett underverk med din frisyr?  Vackra Venus befinner sig redan i tecknet och du drar till dig uppmärksamhet och kanske även en ny flirt?

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

Du tycks ha blivit översköljd av kreativ skapande energi. Försök att skriva ner och ta dina underbara idéer på allvar. Ni som är födda i sista dekaden (10 sista dagarna) kommer nu att få känna på Mars hetta som påverkar dig maximalt och du kanske får kickar av att pressa dig sjäv över dina egna gränser. Du är mer benägen än annars att söka tuffa utmaningar i både kärlek och yrkesliv. Passa dig så att du inte får rykte om dig att vara svår att handskas med. Glöm inte bort kärleken i den allmänna villervallan – en romantisk avstickare skulle vara optimalt innan allt julstök drar igång. Ett varningens ord: Skydda din genialitet och berätta inte om dina planer ännu. En närstående (syskon el vän) kan sticka hål på glädjen.

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Under denna vecka bildar Merkurius konjunktion till Saturnus vilket kanske får dig att drabbas av plötsligt svårmod och tunga tankar. Nymånen bildade en knepig vinkel mellan Neptunus och Sol vilket kanske kan ha utlöst ett ekonomiskt dilemma hos dig. Låt ingenting stoppa dina drömmar utan jobba snarare med att se möjligheterna och inte svårigheter nu! Minns att Jupiter (lyckan) finns med dig nu och många månader framåt. Tiden mellan ny och fullmånen den 6/12 kan en kreativ finansieringsplan för dina drömmar och mål stå färdig och klar. Ge dig ut och mys och mingla i novembernatten. Det är ny och spännande social period med många möten och roliga händelser som väntar.

Fiskarna 19/2 -20/3

Nymånen som ägde rum i lördags bildade en utmanande kvadratur till din styrande planet Neptunus. Det är en lite knepig sits när eftersom Neptunus har en tendens att förvirra och få oss att tappa fotfästet. Vissa av er kommer att vackla i självförtroende och kanske tappa farten. Attans, precis när du behöver dina krafter som bäst. Låt inte tvivlet på din förmåga gå in i dig och tillåt dig heller inte att älta ditt eviga ”jag är inte redo” som ett mantra. Se till det positiva nu: Venus och Solen i Skytten lyser upp din allra vackraste sida. Det är nya tag, flirt och socialt liv som gäller. Nymånen knuffar dig framåt och uppåt. Om du vill kan du nu hoppa in i en ny roll och känna att det är helt rätt den här gången.

 

 

LOADING..