Vecka 47 Horoskop

Veckohoroskop 17 november – 23 november

saturn (1)

Väduren 21/3 ­- 20/4

Ja, kära Vädur, att du läser den här texten är ju ett bevis på att du överlevde förra veckas tuffa Mars/Pluto konjunktion. Stenhårt arbete och målfokusering handlade det om då. Den explosiva energin skapade konflikter och framtvingade snabba och bra beslut. Same, same but different är vad man kan säga om vecka 47 som också börjar också i moll då Solen och Saturnus bildar konjunktion 18/11. Vi blir allvarstyngda, verklighetsnära och väldigt prestationsinriktade och våra uppdragsgivare kommer att älska oss! Venus trädde in i Skytten i söndags men den glada energin kommer inte riktigt till sin rätt för än vid nymånen den 22/11 kl 13:32 som äger rum 0° i Skytten. Wow.. en tvär energivändning äger rum och det är en social, andlig, lätt och härligt känsla hela helgen.

Oxen 21/4 ­- 21/5

Nu skiftar det glammiga scenariot som Venus medfört de senaste veckorna till ett annat. Venus har redan gått över till Skytten och Solen har ett intressant möte med Saturnus att klara av innan även den lämnar ditt sjunde hus. Under en lång tid – 2,5 år har Saturnus befunnit sig i Skorpionens tecken vilket påverkar dina närmaste relationer i allra högsta grad. Det här kan varit en tid när vissa av er känner att kärleken förvandlats till en boja som du vill ur – emedan åter andra känner att du vill fördjupa relationen och knyta livslånga band till din älskling. Sol/Saturnus mötet driver dig att se hur saker förhåller sig med all önskvärd tydlighet och därigenom kan du fatta dina beslut. Nymånen i Skytten 22/11 erbjuder en underbar nystart.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Se fram emot en höjdarvecka som börjar med en avtagande måne i Jungfrun, mitt emot härligt flummiga Neptunus, vars bana nu har vänt. Det stimulerar fantasin och gör dig öppen för upptåg och äventyr. Glädje, passion, kärlek och förhoppningar är vad den här veckan kommer att innebära för er. Glada Venus trädde in i Skytten, ditt motsatstecken, där gudinnan ser till att flödet i såväl sociala liv som kärleksliv. Den pågående Sol/Saturnus transiten tvingar dig att fatta beslut angående försörjning och ekonomi.

Nymånen den 22/11 äger rum i Skyttens tecken – i ditt sjunde hus vilket ger relationen och romantiken en välkommen puff framåt.

Kräftan 22/6-22/7

Den starka spänningen som Pluto/Mars mötet orsakade förra veckan löses nu upp genom att de bägge planeterna glider isär dag för dag. Men ändå kvarstår det faktum att Pluto och Uranus dag för dag kryper allt närmare en exakt kvadratur vilket är en utmaning för den politiska utveckling på jorden i allmänhet men det påverkar i synnerhet de människor som har viktiga positioner, sol, måne och ascendent i något av de kardinala tecknen. Du är ju en sådan. Saturnus bildar konjunktion med Solen i början av veckan vilket ger en allvarlig grundstämning. Nu kommer agnarna att skiljas från vetet. Den flitige får sin belöning och den som inte gjort sina hemläxor kommer att få smaka på konsekvensen av detta. Det är bästa tiden för att fatta beslut vi nymånen i helgen har energierna skiftat helt och vi blir fria att ta nya kliv.

Lejonet 23/7-23/8

Den sprakande, generösa känsla som Jupiters framfart skapat att bromsar in vid 22° i Lejonet. Planeten kommer att stå och stampa på mer eller mindre samma fläck fram till i december när Jupiter vänder retrograd. Det här är en tid för planläggning, tid att bida sin tid och lägga grunden för de mirakler som komma skall 2015. Dessutom får vi uppleva ett sanningens moment på tisdag när Solen lyser upp Saturnus och tvingar fram eftertänksamhetens kranka blekhet. Vi får se oss själva genom Saturnus kritiska ögon. Den halvdeppiga känslan tonar strax bort och emot slutet av veckan har Venus närvaro i Skytten blivit tydlig och den glada, sociala energin får igång oss. Månen blir ny på lördag 0° i Skytten, så det blir stark tonvikt på eldens element.

Jungfrun 24/8- 23/9

Veckan börjar fint och harmoniskt med månen i ditt tecken. Neptunus, vars bana nyligen vänt och nu går framåt lägger händelserna i ett mystiskt dunkel samtidigt som Saturnus/Sol konjunktionen på tisdag framtvingar ett beslut och får dig att se sanningen. Knepig energi med andra ord med två så motsägelsefulla energier. Du måste förstå sanningen trots att den inte är uppenbar och dessutom agera på det du ser. Vad som avses visar sig nog under veckans gång. Vi har en underbar nymåne att se fram emot i helgen. Du får möjlighet att vända blad och börja ett nytt kapitel. Venus står också lägligt till och sänder kärleksstrålar åt ditt håll. Lek och Njut!

Vågen 24/9- 23/10

Ur askan in elden kan man beskriva den här veckan som. Förra veckans explosiva möte mellan Pluto/Mars har kommit och gått. Den här veckan präglas istället starkt av Saturnus/Sol möte som drar saker till sin spets och serverar stora portioner av sanning till folket. Tur för dig Vågen så äger det mötet rum i ditt tolfte hus så du behöver inte riktigt sätta dig in i dessa allvarsamma och svåra ting. Avsevärt mycket roligare nyheter är att din styrare har gått in i Skyttens glada sfär vilket passar dig perfekt. Nu är det grön ljus för flirt, mingel och allehanda sociala sammanhang. Det kan vankas amorösa äventyr, nya idéer och medvetandehöjande influenser. Kanske kommer en efterlängtad resa upp på tapeten.

Skorpionen 24/10-22/11

Detta är avslutets vecka för dig Skorpionen. På tisdag möts Solen och Saturnus för sista gången i ditt tecken. (Du behöver inte vara med om detta igen på trettio år så det är ju tacknämligt.). Vad detta innebär är att din innersta sanning, konsekvensen av dina handlingar och vem du är kommer upp på bordet och du (ingen annan) ser med all önskvärd tydlighet dig själv som du är. För vissa kan detta vara en plåga eller en besvikelse medan andra käckt konstaterar att de förvaltat sitt pund rätt och gjort det bästa av situationen. På lördag går Solen och Månen in i Skytten och en total energivändning äger rum. Det är eldens element som tar över facklan. Ett stillsamt behag sprider sig över Skorpionen.

Skytten 23/11 -­ 21/12

Det är lite dålig stämning i de allra flesta horoskop den här veckan – men inte hos dig Skytten. Du har precis fått in underbara kärleksgudinnan Venus i ditt tecken. Hon kallas ” den lilla lyckan”, inte därför att det lyckan hon erbjuder är dålig, snarare därför att den är lite hastigare övergående än Stora Lyckan – Jupiter som är din styrare. Fiffigt nog står Jupiter i Lejonet och sänder gynnsamma strålar åt ditt håll samtidigt som Venus närvaro ökar din attraktionskraft med flera hundra procent ända fram till den 10/12. Action, socialt mingel, flirt och möjligheter till kärlek och medvetandeförhöjning är att vänta. Den totala energivändningen får du vänta på till på lördag när solen och månen träder in i ditt tecken och bildar nymåne. Hurra! Nu gör du som kungen, vänder blad och börjar ett nytt kapitel i ditt liv.

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

Den här veckan kommer inte på långt när vara lika jobbig som den förra som faktiskt via Mars/Pluto satte någon form av eländesrekord.  För de allra flesta tunnisar är Sol/Saturnus konjunktionen en svår tid att ta sig igenom. Men i ditt fall Stenis, så är det precis tvärt om. Saturnus är ju din styrande planet och nu kommer solens energi dig till godo. Nu kan du med självförtroende i ryggen, ta för dig och visa var skåpet ska stå. När de andra sjunker visar du din suveränitet. Yay…  Ett troligt scenario är att beslut måste fattas, eller att det är kris i någon arbetsrelaterad situation. Gå in och vifta med ditt magiska trollspö nu för med din kompetens och erfarenhet kommer saker att lösas lätt.

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Kalla in din inre krigare, Vattenbärare. Tidigt denna vecka, kommer du få slåss mot några demoner när Solen i Skorpionen går i konjunktion med den stränge läraren Saturnus i ditt 10:e hus. Det innebär i klartext att du kommer att stöta på rejäla utmaningar och alldeles troligtvis kommer de att röra arbetet och men vissa problem kan även härledas till ditt hem och familj. Utnyttja lagen om attraktion genom att fokusera på resultatet du vill uppnå istället för att låta dig trasslas in i andras tankar. Fokusera dina urkrafter – för naturligtvis kommer du vinna och återigen bevisa att det ”omöjliga” trots allt är möjligt bara viljan är tillräckligt stor. Ack, kära Vattuman. Tur att du finns och kan hålla koll på hur saker och ting fungerar här på planeten.

Fiskarna 19/2 -20/3

Veckan börjar med att Saturnus och Solen bildar konjunktion. Det innebär ett bistert uppvaknande då den stränge kosmiske läraren serverar sina Fiskar varma, (sanningen trycks upp i ditt ansikte). Du måste fatta vissa materiella fakta och agera på det du ser. Saturnus/Sol transiten är en del av verkligheten som faktiskt går över rätt fort och mot slutet av veckan är helt borta. Roligare att tänka på är att det bildas ett nytt flöde runt dig nu Fiskarna. Neptunus bana har redan vänt, Venus, Solen och månen bildar kvadratur och nymåne i rörliga Skyttet till helgen vilket går helt i linje med dina önskningar och mål. Njut!

 

 1. Hej, vad tar du för att göra ett privat horoskop om framtiden?
  Vill hur gärna ha lite insikt o hjälp på min väg…

  Hälsa, Pengar, kärlek, framtiden, jobb och om där händer nått stort?

  Hör av dig… Kram

  1. Hej Felicia,
   Jag tar 700:- för en astrologisk tolkning. Du får beställa tid genom att ringa min mottagning på 08-10 45 55.
   Välkommen!

 2. Ojoj, det låter dramatiskt! Jag hoppas innerligt att det är nåt jag tycker om.
  Det är verkligen spännande tid vi har just nu.
  Tack Margareta, du kan få det mesta att bli intressant ♡

 3. Ha-ha! Läste mitt horoskop först idag. Och vad gjorde jag igår?Jo, satte ner foten i en arbetsrelaterad situation där jag tyckte att den andra parten betedde sig respektlöst (vid en intervju, faktiskt) oxh det mottogs positivt! Jag blir helt fascinerad sv hur du prickar rätt! Jag är en sådan som inte ”tror” på horoskop, men jag tror jag är omvänd.
  Varma hälsningar
  Stenis

 4. Hej Margareta , bara en liten fundering ,,,Född 3 oktober 1964 , vad jag vet så är jag Våg & har min asc i vågen ,,, vet att månen, solen, Venus oxå påverkar stjärntecknet ,,, Hur läser du mig i för stjärntecken ?
  Kramar <3!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..