Vecka 46 – Veckohoroskop

Veckohoroskop   10 november – 16 november

Väduren 21/3 ­- 20/4

Den här veckan kommer att vara helt i din smak Väduren. Här kombineras Marskrafter med dramatiska Pluto och nu kan man säga att det kommer framgå vad det är för ragg i din ull. Det är fantastiska möjligheter och chanser som erbjuds. Våga och vinn säger horoskopet. Det finns dock en del varningsflaggor på vägen här och det är du själv och ditt passionerade sinnelag och eldfängda humör som utgör risken. Satsa på att hålla dig själv i schack, ta saker metodiskt, genomtänkt och noggrant. Läs det finstilta, läs hela mailet när du kollar din e-post, alltså inte bara högst upp och längst ner. Låt dig inte provoceras av negativa människor och passa dig för att leverera sanningar sagda i vredesmod.

Oxen 21/4 ­- 21/5

I princip varenda kul planet har flyttat in i ditt relationshus Oxen, så det här blir en vecka med starkt fokus på kärleken i synnerhet och relationer. Att nu även Merkurius anslutit sig gör att behovet om att tala om sin egen inre sanning ökar.

Det är ett jättebra tillfälle att tala ur hjärtat. Se till att komma ut och mingla lite och möta människor! Merkurius ser också till att det sociala flödet runt dig ökar, gamla bekantskaper behöver vårdas och nya kommer till. Det ser ut att du kan få igång en flirtig konversation precis vart du än går. Merkurius är ju också köpenskapens gud så energin är en stor hjälp i alla typer av förhandlingar. Njut och ta för dig nu när den kosmiska röda mattan är utrullad.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Det är små men ändå betydande förändringar på gång på stjärnhimlen. Din styrare Merkurius har trätt in i Skorpionen nu vilket får dig att öppna hjärtat och känna istället för att bara vara uppe i huvudet. En annan liten solstråle på väg till dig är gudinnan Venus som träder in i ditt relationshus. Från söndag fram till mitten av december drar hon tills dig glädje, kärlek och positiva människor. Perioden erbjuder årets bästa tillfälle att läka sår och missförstånd och få dåliga relationer att blomstra igen. Dessutom vänder Neptunus bana rätt igen vid denna tid. Idel glada nyheter alltså! Vissa Tvillingar kommer att välkomna en ny kärlek i sitt liv vid denna tid. Andra är redan lyckliga och känner kärleken flöda.

Kräftan 22/6-22/7

Det händer massor i vattenelementet nu Kräftis. Fyra viktiga planeter befinner sig i ditt femte hus som styr glädje, glamour, kreativitet och romantik indikerar ju åt vilket håll det lutar för dig. Det ser helt enkelt spännande ut! Att Merkurius återvänder till Skorpionen kommer att få fart på flödet runt dig. Starka känslor, glödande kommunikation och en hel del flirt, nya möten och roliga händelser är vad veckan kommer att ge dig. Dessutom förenas stekheta Mars energi med explosiva Pluto – och detta mitt emot dig! Oj, oj.. Det gäller att hålla tungan rätt i mun så du inte säger fel och av misstag råkar få igång ett bråk.

Men Marskrafterna innehåller förutom ilska och drive en stark sexuell kraft också. Den som har en het dejt på gång kan förvänta sig jordskredsliknade upplevelser.

Lejonet 23/7-23/8

Jag undrar om du redan njuter av framgångens sötma eller om det ännu kommer dröja någon vecka till. (Det beror lite på om du är född i början eller slutet av tecknet). Ditt horoskop ser lika förhoppningsfullt ut som förra veckan Lejonet. Du fullkomligt osar självförtroende och kompetens och har du ännu inte kommit till den position där du vill vara är det dags att se till att saker händer. För vissa Lejon är det angeläget att snarast få till en snygg CV och en uppdaterad Linkedinprofil. Det här är en ytterst dynamisk och skapande period och du kan bokstavligen, med genom din mentala styrka och järnvilja få vad som helst att hända nu. Det kan vara dags att styla om hemma eller kanske till och med börja leta efter ett nytt hem. Det är en väldigt bra tid för att köpa eller sälja lägenhet eller egna hus nu.

Jungfrun 24/8- 23/9

Det energirika och explosiva mötet mellan Pluto/Mars dominerar stämningsläget människor emellan den här veckan och du ska inte bli förvånad om konflikter blossar upp, meningsskiljaktighet leder till urladdningar och underliggande ilska kan pyra. Under den gångna helgen har din styrare Merkurius trätt in i Skorpionens sfär och nu blir sanningen allt mer självklar. Kanske har du befunnit dig i situationer där du behövt övertala dig själv, ursäkta en annan persons dåliga beteende eller på annat sätt behövt kompromissa med dina ideal? I Skorpionens farvatten är det bara själens sanning som är gott nog. Våga vara uppriktig utan att linda in saker. Du kan bli positivt överraskad av hur människor reagerar när du är så här ärlig och rak.

Vågen 24/9- 23/10

Kära Vågen, du har all anledning till att se tiden an med glädje och positivitet. Du har kommit över backens krön kan man säga och nu ser det ut som du kommer att ha medvind hela resten av året faktiskt. Har du råd skulle jag starkt rekommendera dig att du skämmer bort dig själv och ger dig en fin gåva eller liknande. Oavsett om du får erkännande ifrån chefer eller omvärlden så kan man klappa sig själv på axeln och vara nöjd när man gått igenom en tuff period. Nu kommer Mars och Pluto att mötas vilket ger en ödesmättad känsla till ditt horoskop. Det kan vara viktiga, kanske till och med livsförändrande händelser på ingång.

Skorpionen 24/10-22/11

Kära Skorpionen, jag är så nyfiken på hur ni alla upplevde fullmånen i torsdags. Den bör ha rört runt i grytan rejält och fungerat som en känslomässig indikator på vart du är på väg. Solen har nu hunnit mer än halva sin vandring igenom ditt tecken. I veckan passerar Venus den stränge Saturnus vilket jordar processen och får dig att se klart på saker. Saturnus som befunnit sig i ditt tecken i mer än två år kommer nu så saktelia att börja runda av sin närvaro. Det är dags för dig att ta in skörden och kanske fundera på nya stordåd som du ska utföra i framtiden. Snart, kommer du att uppleva idel positivt flöde och det är skönt att vara befriad från det gamla då.

Skytten 23/11 -­ 21/12

Det är så att alla tecken brukar ha sina återkommande cykler och solens färd genom Vågen och Skorpionen brukar inte precis vara en höjdare för er Skyttar som ni har tendens att avsky att känna er instängda, av jobbet, rutinen och mörkret som hösten innebär. Du har en oaspekterad vecka att se fram emot vilket innebär att universum knappt erbjuder någon plantetpåverkan alls.

Det är verkligen juste för nu är dina känslor och tankar opåverkade ifrån yttre påverkan och det som sker nu gör det för att du vill att det ska göra det. På söndag den 16/11 smyger vackra Venus in i Skytten. Kort därpå kommer hela plantetsviten att följa och det är det som behövs för att ge dig några riktigt händelserika och spännande månader.

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

Mars sägs vara exalterad när det står i Stenbocken. Med det menas att Mars trivs här i denna karga tuffa. Här blir mars business like, målmedveten och effektiv. Jag misstänker att de allra flesta av er har haft massor att stå i de senaste veckorna, att arbetet flyter på bra och att man känner att det man gör är produktivt och meningsfyllt. I veckan kommer Mars att passera över Pluto vilket kan skruva upp nivån ett snäpp ytterligare. Det kommer att hända massor med intressanta saker den här veckan så det gäller att vara förberedd. Du kan med fördel använda det här flödet för att nå dina mål. Den som söker ett lugnt liv kanske gör klokare i att ta en vecka hemma.

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Det är massor med kul på gång i ditt liv nu Vattenbärare! Kärlek, smarta konversationer och en utåtriktad social fas och konstruktivt arbete. Du får fin fart på hela det paketet genom att fyra planeter befinner sig i Skorpionen och skickar underbar energi till dig via kvadraturen. Att Jupiter, härligast av dem alla bildar opposition gör att du kan få allt du vill och möjligen också lite därtill. För dem som lever i en relation kan den här tiden lyfta relationen uppåt och framåt hjälpa er att uppnå lycka. Singeln kommer också att få ta del av ovanstående flöde och har nu en härligt utåtriktad fas med många bra möten och kul!

Fiskarna 19/2 -20/3

Det är massor på gång i Vattenelementet denna vecka när inte mindre än fyra planeter i Skorpionen som ser till att ett härliga, vänliga energi flödar över åt ditt håll. Viktigast av allt är dock att din styrande planet Neptunus, som har backat sedan i juni direkt igen till helgen. Hurra! Det kommer att göra susen för dig och ge medvind i seglen. Det är här någonstans i utvecklingen som saker faller på plats och löser sig nästan helt av sig själv. Äntligen hittar du tillbaka till motivationen och känner att livet är roligt och innehållsrikt. Det är möjligt att glöden inom dig hettar upp och blir en flamma. Passionen är inte långt undan. Det är ingen dum idé att lyfta luren och ringa du vet vem.

Den vackra bilden ”Korpen vid det första snöfallet är målad av Maria Tjärnström. Några av hennes målningar finns att se på Isis Kammare.