Horoskop – Vecka 26

26 juni, 2017 2 kommentarer
Veckans Horoskop

kräfta som rökerAstrologiska förutsägelser för tiden 26 juni – 2 juli 2017

Väduren

Nu, kära Vädur, händer det grejer i ditt liv och kanske i en rasande takt. Om du tillhör dem som väntar på ett besked av något slag är det troligt att det är nu du får svart på vitt. Det kan också vara så att en relation kommer till ett avgörande eller att samtalet du väntat på kommer.

Det är vattnets element som råder; känslor och åter känslor och i fjärde huset kretsar runt hem och trygghet. Inte mindre än tre viktiga planeter som rör sig igenom ditt 4:e hus och Kräftans tecken. Din styrare Mars har en avgörande roll i händelseförloppet.  På onsdag möter han upp med Merkurius och här kan vi förvänta oss allt ifrån en livlig debatt till regelrätta gräl. Hm.. ju närmare söndagen vi kommer desto mer troligt blir det att dramatiska händelser ska äga rum. Denna misstanke grundar sig i att krigaren Mars ställer sig mitt emot Pluto på söndag. 

Oxen

Nu ändrar vi på ordspråket och säger att tiga är silver och tala är guld. Va? Ja Oxen, det är dags att släppa allt vad som är prestige och rädslor, ta bladet från munnen och uttrycka dig ända ifrån djupet av ditt hjärta.  Helgens nymåne föll i ditt tredje hus, i känslosamma Kräftan dessutom. Här kommer också kommunikationsplaneten Merkurius och kaxiga krigaren Mars att jaga efter varandra, mötas på riktigt under onsdagen. Det där är rena rama sanningsserumet och det gör dig gott att få lätta på trycket och tala ut om det som är närmast hjärtat. Nu kommer du att kunna prata om dian innersta känslor och önskningar och bli förstådd dessutom! Underbart!  Framemot helgen befinna sig tuffa Mars mitt emot dramatiska Pluto och ett hetare tillfälle än detta är blir svårt att uppbåda inom det närmsta året så.. haka på nu. Detta kan mycket väl vara upptakten till sommarens romans.

Tvillingarna

Vad sägs om att din styrande planet Merkurius, samt självaste Solen och heta Mars gör enad front och rör sig igenom ditt ekonomiska 2:a hus? Det är en indikation på att det är viktigt som attan för dig att skapa en budget och se till att du får järnkoll på din privatekonomi. Om du inte redan har det – så skaffa ett system som funkar för dig. Du har inte råd att göra några misstag, en glömd räkning eller liknande kan ge oönskade konsekvenser.

Men om vi väljer att se det från den ljusa sidan så ger Merkurius/Mars mötet dig en målmedvetenhet och ett driv som du kanske inte annars har inom dig. Coolt! Energin kan hjälpa dig att göra bra affärer och få din ekonomi att blomstra.

Om du går i tankar på att investera? Universum ger bredvilligt bifall för allt sådant nu! Mars möts också med misstänksamma Pluto till helgen vilket får mig att tänka smarta investeringar och högrisk. Eh.. kanske bäst att vara försiktig i alla fall och minnas det där att ”om det låter för bra för att vara sant – så är det säkert så”.

Kräftan

Det är så spännande och löftesrik energi runt dig nu Kräftis. Inte nog med att Solen lyser upp hela din tillvaro och gör dig till den centrala medelpunkten i alla sammanhang – du har dessutom kaxiga Mars och kommunikativa Merkurius som jagar igenom tecknet sida vid sida. Det här hjälper dig i kommunikationen och Mars närvaro gör dig lite mer tuffare, uthålligare och hetare än hur vi är vana att se dig. Mars bildar en tuff vinkel till Pluto och Jupiter i veckan vilket ger dig såväl idéen, som energin och turen på din sida. Coolt! Då kanske universum hjälper dig att släppa kontrollen och tillåta dina nära och kära att skämma bort dig också? Ja, det är väldigt vanligt att Kräftan har lättare för att ge än att ta emot. Det skulle vara underbart om du helt enkelt lutar dig tillbaka nu och låter dina nära och kära skämma bort dig. Du har förtjänat det många gånger om.

Lejonet

På midsommardagen blev månen ny i ditt andliga, drömska 12:e hus. Där befinner sig nu Solen och snabba kommunikativa Merkurius som hastar efter heta Mars. Oh.. Det ser ut som dina drömmar och ditt undermedvetna liv jobbar på för högtryck. Om du har möjlighet så är min rekommendation absolut att du tar det så lugnt som det bara går, känner in, kanske mediterar och ger dig själv tiden att känna och lyssna in din inre röst och höra efter vad det är som din själ vill att du ska uppmärksamma. Många får andliga genombrott när det ser ut såhär i horoskopet så om du kan och vill är det en god idé att skapa sig en andlig rutin runt yoga och meditation. Skriv gärna upp dina drömmar i en lite drömdagbok nu under sommaren. Det kan visa sig vara en ovärderligt bra hjälp i förståelsen av det egna jaget.

Jungfrun

Det är på nätet eller i större grupper som du kan förvänta dig att det händer allra mest för dig Jungfrun! Dina ord och tankar kan komma att påverka långt många fler än bara en handfull. Helgens måne blev ny i ditt 11:e hus som har med vänner och bekanta, grupper och faktiskt också samhällsengagemang och politik. Det här är en position som manar till ”samling och engagemang”. De processer som startade vid nymånen växer sig starkare under veckan och du har såväl Solen som Mars och din styrande planet Merkurius vid din sida. Häftigt! Mars möte med Merkurius kryddar ditt språk, ger dig intressanta impulser och tankar och får dig att våga ta lite vidare svängar. Det är i stunder som dessa som agnarna skiljs från vetet och som du kanske skriver den mest motiverande och engagerade text någonsin! Pluto och Mars möts i opposition under helgen och där.. under några få dagar skulle det vara önskvärt att du håller en lägre profil. Det finns definitiva risker i luften som du gör klokt i att inte utmana.

Vågen

Nu kommer här en ytterst spännande vecka som det gäller att hantera med skicklighet och diplomati. Sådan tur då att du som Våg redan är expert på att sköta delikata situationer med silkesvantarna på.

Midsommardagens nymåne föll i ditt 10:e hus vilket innebär nytändning och nytt krut till yrkesliv och karriär. Eh.. kanske har du redan gått på semester men det förhindrar inte dig ifrån att få justa idéer och impulser som kan leda dig vidare. Nu dundrar Solen, Merkurius och Mars i enad trupp igenom det 10:e huset och det är en pockande, pådrivande energi. Under veckan bildas också ett kraftfullt T-kors där de tre planeterna i Kräftan, Jupiter i Vågen och Pluto i Stenbocken ingår. Utmanande är att uttrycka sig milt – men det finns stora möjligheter att detta är chansen som du har väntat på. Det minsta du kan förvänta dig nu är att du nu ”märks” och får en framträdande roll i alla sociala sammanhang. Mars/Merkurius kan leda till alltifrån livliga samtal till regelrätta gräl – så det är främst i diskussioner som det kan spraka till och gå snett.

Skorpionen

Det är vattnets element som råder och för dig som själv är född i ett vattentecken är den vetskapen förstås som ljuv musik. Nu känner du dig hemma, saker fungerar lätt för dig och skeendena under veckan se till att saker ställs på sin spets. Vi har ett mäktigt möte att vänta till helgen eftersom dina båda styrare Mars och Pluto möts i en opposition till varandra. Vissa bävar den här energin eftersom den är så högexplosiv – men inte du.. Du kanske till och med längtar efter det sanningsserum som mötet Merkurius/Mars erbjuder på onsdag och älskar det utmanade och inte helt odramatiska i mötet mellan Pluto/Mars till helgen. Det här leder till ett känslomässigt avgörande – hur det hela avlöper återstår att se för det är ett ställningstagande du måste ta själv. Vinna eller försvinna, allt eller inget? Nu kan vi skippa det ytliga snacket och engagera oss på riktigt i djupsinniga, penetrerande samtal som gör att vi kommer sanningen på spåren.

Skytten

Det 8:e husets betydelse är komplext och outgrundligt eftersom det rör många och djupa ting. Det handlar om allt ifrån hur ett liv skapas till hur ett liv avslutas, om psykologi, hemligheter, passion och hör o häpna – även andras pengar, arv och banker.

Men.. i detta märkliga hus som månen blev ny för dig häromdagen och det är också här som det är fullt pådrag hela veckan. Nu dundrar Solen, Merkurius och Mars igenom i ditt känslomässiga 8:e hus , river upp känslor och tankar och det är stora frågor existentiella frågor som kommer upp.  Kanske funderar du nu över vilken riktning i livet du bör välja. Din styrare Jupiter har dessutom äntligen börjat få fart och tar sig nu märkbart framåt igen. (Inga myrsteg alltså). Härligt Skytten! Det är personlig utveckling, djupa samtal och passion som fyller dina nätter och kanske även dagar nu.

Stenbocken

Åh Stenis! Hoppas verkligen inte att dina dagar är allt för betungande nu med arbete och åtaganden. Med veckans transiter är det dumt att slösa bort livet på arbete! Det ser nämligen ut som att universum lyckas styra upp ditt kärleksliv nu! Det är fullt pådrag i kärlekshuset när Solen, Merkurius och Mars seglar igenom ditt 7:e hus (relationer och kärlek). Mars möte med Merkurius på onsdag hjälper dig att i kommunikationen och kanske är det nu som du lyckas få ditt sagt (om det är muntligen eller det skrivna ordet spelar ingen roll) det är resultatet; att nå fram som gör hela skillnaden. För att göra det hela lite extra intrikat kommer Mars att till helgen bilda en utmanande, magnetiskt och kanske även sexig opposition till heta Pluto! Va?! Ni som är lever i par.. se till att få lite kvalitetstid tillsammans och njuta av varandra. Och ni Singelstenbockar.. ge er ut och mingla i sommarnatten! Din dragningskraft är episk nu och det blir superkul!

Vattumannen

På midsommardagen blev månen ny i ditt 6:e hus och det påverkar allt som rör ditt arbete, dina dagliga vanor och hälsa. Har du fortfarande deadlines eller andra mål du måste uppnå? Solen, Mars och Merkurius befinner sig där i ditt 6:e och tillsammans skapar de en väldigt stark och positiv kraft som hjälper dig uppåt och framåt och det ser ut att bli en väldigt spännande vecka! Merkurius och Mars möte driver fram nydanade idéer och livliga debatter och kanske till och med en snilleblixt. Mars bildar samtidig en juste kvadratur till magiska Jupiter som trollar fram underverk och tur åt den som vill komma någon vart. Till helgen är Mars i en direkt överhettad, passionerad och även kanske lite galen opposition till besatta Pluto! Den transiten genererar starka känslor i alla dess former och naturligtvis är det lite upp till dig vad du vill göra av den här energin. Härliga Venus finns också med på ett hörn och tankarna går ju till kärleken när man ser ditt horoskop. Wow.. ha det i åtanke och jobba inte ihjäl dig! 

Fiskarna

Nyss var månen ny i ditt dramatiska 5:e hus som symboliserar scenen, kreativiteten, glädje, barn och sex – och kanske föddes kärlek, inspiration eller en bra idé i ditt hjärta? Det här veckan är ett strålande tillfälle för att marknadsföra dig själv eller din konst om du sysslar med något kreativt – film, foto, skrivande eller vad som helst annat. Hur som helst – det är full rulle i där i ditt 5:e hela veckan. Förutom att Solen själv finns där så jagar Merkurius hack i häl efter heta Mars. De två möts på onsdag och där kan diskussionerna bli heta och du uttrycka dig extra bra. Det här är även en bra tid för att uttrycka känslor, kärlek och passion. Mars möte med Pluto till helgen kan ge jordskedslikande upplevelser. Minns att störst av allt är kärleken och om det skulle bli för jobbigt – följ din undanglidande natur och simma undan för en stund. Bästa taktiken för dig i alla lägen.