Samir Badran

6 december, 2016 2 kommentarer
Astrologi

Annonsen laddas.

Idag hade jag ett riktigt roligt uppdrag. Det blev sådär bra som man i sin fantasi drömmer om att det ska vara men sällan blir.

Warner Bros spelar in en reallityserie om Samir Badran och hans liv som kommer att sändas i januari – februari tror jag.

Idag skulle Samir få en feelgood dag och de hade tagit med honom på olika behandlingar tidigare under dagen. Lite fram emot kvällen fick han träffa mig och få sitt livs första astrologiska tolkning. Det var jätteroligt att omvända en skeptiker till en sann astrotroende framför kamerorna.

Åh, vilken fin kille och härlig människa! Jag blev förstås förtjust i hans Venus i Väduren och Mars i Fiskarna. Gulle! Sånt faller jag för direkt. Det ska bli så kul att följa honom och hans utveckling framöver. Horoskopet utlovar stor succé.

Solen och månen i Tvillingarna och ascendenten i Vågens tecken. Såklart! Det hade man ju kunnat gissa!

Cityspökets liv och leverne..

6 december, 2016 Skriv en kommentar
Astrologi

Annonsen laddas.

gangster1Tänkte att jag skulle berätta för er vad som hände med mig, Lovisa och Cityspöket förra söndagen.

Jag hade tidigare blivit uppringd av föreståndaren på ett känt Spa & Beauty ställe i Stockholm eftersom de har haft så mycket störningar i lokalen att det påverkat arbetet och naturligtvis ville de hitta en lösning.

(Ägarna vill inte att det kommer ut att de har ett påträngande andeväsen på plats så jag kan inte närmare gå in på vilket ställe det är).

Jag pratade med Lovisa Hall som är medium och jobbar på Isis Kammare. En lovisakväll begav vi två oss ut i vinternatten för att se om vi skulle träffa på något spöke och om så vore fallet, hoppades Lovisa kunna tala spöket till rätta. Jag ville mest få en chans att kunna dokumentera det hela. Kan inte släppa drömmen om att fånga ett spöke på bild.

Vi möttes i dörren av den bekymrade föreståndaren som välkomnade oss och berättade att det hade varit ett ständigt ståhej i lokalen. Personalen upplevde att någon stod bakom ryggen och iakttog vad som hände och skedde, både i behandlingsrummen och runt om i de allmänna ytorna.

Exempelvis hade de vid flera tillfällen sett hur kassalådan öppnats och stängts, in och ut, om och om igen, som om att någon stod och drog i den.

Att saker oförklarligt farit i golvet utan att någon varit närvarande i rummet, att gardiner och draperier dragits ner på golvet och så förstås det klassiska fipplande med det elektriska.

Om nätterna när allt var släckt skrev kvittoskrivaren också helt obegripliga långa kassarapporter bestående av långa rader av skrivtecken och så plötsligen ordet: HELP mitt i. Visst det kan förklaras med att kvittoskrivaren hade någon bugg. Men det verkligt märkliga i det hela var att kvittona var såväl avrivna som hopvikta.

Föreståndaren visade oss runt i den eleganta lokalen som består av många olika salar och behandlingsrum.

Lovisa fick i princip omedelbart vittring efter en man. Hon kunde precis peka ut i vilka rum han trivdes bäst, hur han stått och lurat, spanat in kunderna. Han lämnade tydligen spår efter sig som hon lätt kunde följa.

När vi sedan satte oss i de bekväma fåtöljerna så började Lovisas arbete med att kanalisera mannen och fick fram bilden av en ca 40 årig businessman som hade levt och verkat i Stockholms City och det var här han kände sig hemma. Det var välklädd man men som hade en ryckig gångstil som avslöjade ett visst missbruk.  Medan han levde hade han rört sig i affärslivet men hade också starka kopplingar till Stockholms undre värld. Skumraskaffärerna som från början varit en sidoverksamhet hade tagit över en allt större del av hans liv.  Affärerna, pengar, droger och kvinnor tillhörde hans intressen.

Han berättade att han i samband med att en affärsuppgörelse som gått snett blivit illa skadad i halsen och avlidit. Han gav oss året 1985.

Lovisa kunde inte tydligt avgöra om han blivit skjuten eller knivskuren (det är inte ens säkert att Spöket själv förstått det) men hon kände tydligt av hans smärta, hur han förlorade sin kraft och dog.

ladda-nedSedan dess har han tydligen spökat runt i stan och det tycks ha varit slumpen som gjorde att han hängt efter en levande person in i Spa & Beautylokalen. Spöket berättade att han fallit för stället direkt och dröjt sig kvar därför. Han älskade miljön, kunderna och hela stämningen och det framkom att han var en fluktare som fann nöje i att glo på människorna som duschade och bytte om.

Den känslan var som sagt inte ömsesidig. Föreståndaren ville inget hellre än att spöket skulle gå vidare till ett annat sammanhang och låta kunderna få vara ifred och affärsrörelsen blomstra igen.

Nå.. efter en god stunds lirkande, list och övertalning lyckades Lovisa få det motspänstiga CitySpöket att ge upp och gå över till andra sidan. Phu! Det var en riktig spökhistoria det där..

Horoskop Vecka 49

5 december, 2016 21 kommentarer
Veckans Horoskop

Annonsen laddas.

standing-rock

För segern vid Standing Rock och påminnelsen om att det är värt att  kämpa för det som är rätt och det vi tror på.

 

Astrologiska förutsägelser för vecka 49

Tiden den 5/12 – 11/12 – 2016

 Väduren

Åh, vilken rolig tid som väntar nu! På måndag förmiddag passerar månen över din planet Mars vilket sätter tonen på hela veckan! Det full fart som gäller här framöver. Det är människor möten och så mycket som ska ordnas innan jul. Som tur är har du god hjälp av Merkurius som med sin rätt torra position hjälper dig att tänka rationellt och hålla huvudet kallt. Du har turen med dig i allt nu verkar det som så passa på att hålla dig framme. Det är en utmärkt tid att förhandla till sig nya kontrakt, uppdrag och jobb. På onsdag smyger kreativa Venus i innovativa Vattumannen. Coolt! Ge det ett par veckor ska du se att kärleken utvecklas och hittar nya vägar.

Oxen

Det är så positiva vibbar i luften för dig att veckan garanterat blir spännande och kul. Bäst att hänga fram finstassen och vara beredd på alla eventualiteter.  På onsdag flyttar din lyckliga stjärna Venus in i Vattumannen, in i ditt karriärshus där hennes älskling Mars redan väntar på henne. Under december kommer de två att närma sig varandra allt mer. De två ihop är ett riktigt gott tecken i såväl kärlek och som husplaceringen antyder även i business. Se till att komma ut och mingla, glittra och träffa folk. Många delar med sig av uppskattning och vänskap och kärlek och värme flödar runt dig nu.

Tvillingarna

Det är en del förändringar på gång på stjärnhimlen som kommer ställa saker i en annan dager. Din styrande planet Merkurius befinner sig i Stenbocken vilket direkt för tankarna till yrkeslivet och försörjningen. Att Solen möter upp med tråkpåsen Saturnus till helgen är ju inte direkt en höjdare. Men man kan beskriva det som att universum önskar att du ska ta ett sista nappatag med jobb/jobbsökande. Finns där inga goda nyheter? Ju absolut! Om du ger det fram till nästa vecka har jag massor att komma med.. Vi har en tilltagande måne på gång och nästa fullmåne infaller i ditt tecken. Skeendena byggs upp emot en väldigt glad tid. Glöm inte att både Venus, Mars och Jupiter bildar en härlig trigon till allt som är du.

Kräftan

Din tid att sola sig i Venus glans är ute på onsdag för då skiftar hon över till Vattumannen och ditt förföriska åttonde hus där även Mars väntar. Hm.. kan det vara så att Amors flamma lyser upp vintermörkret? En ny kärlek eller kanske är det nytt liv i en gammal romans vi ser? Merkurius är nu i Stenbocken mitt emot allt som är du vilket är en god hjälp i alla typer av förhandlingar. Förhoppningsvis är det nu du tar bladet från munnen och tala om hur du vill ha det! Inte en sekund för sent! Du är som allra bäst när du är i en ledande roll. Ack.. om du vill förstå det själv.

Lejonet

Det har varit full fart runt dig en tid och man kan ana att du nu har möjlighet att blicka tillbaka och nöjt ta dig en titt på alla storverk du har åstadkommit under höst. Yes, Leo! Du är en riktigt hjälte/inna! Vackra Venus glider in i Vattumannen på onsdag och med det nya läget lyser kärleksgudinnan upp ditt liv. Äntligen får ditt varma Lejonhjärta lite härligt, romantiskt och lyckosamt flöde runt sig. Underbart och så välkommet. Det är dags för lite vila, njutning och kvalitetstid med dem du håller av. Se till att det finns en fin balans i givandet och tagandet nu. Som alltid har du tendens att ge för mycket.

Jungfrun

Vi har en tilltagande måne här på gång och det är som alltid i december hur mycket som helst som ska fixas. Din styrare Merkurius är väldigt stabilt placerad i Stenbocken vilket påverkar ditt tänkande. Det är den praktiska, jordnära sidan av dig som blir starkare. Bra där! Fatta beslut och gör vad du känner att du ska för det ger vettiga, genomtänkta och framgångsrika resultat. Saturnus och Solen möts till helgen så återigen manifesteras energin. Coolt! Precis när det händer kanske du känner dig lite lågmäld men det är en milstolpe i din utveckling och du tar jättekliv framåt nu.

Vågen

Merkurius befinner sig i Stenbocken vilket gör detta till ett är bra tillfälle att förhandla till sig nya kontrakt, uppdrag och jobb eller vad än det nu är du suktar efter. Man skulle kunna beskriva den här veckan som helt perfekt för din del eftersom du är har fullständig förmåga att kunna styra det som sker runt dig. Till helgen möts Solen och Saturnus, ganska tuffa tag där eftersom du måste fatta beslut, jag vet att du har hört det till leda – det lär ju inte vara din grej precis. Saturnus betyder oftast åtstramningar, minska börda och behov av att skapa ordning och reda. Jepp! Efter det kosmiska städkalaset så finns det inga hinder i vägen? Jupiter är med dig och lyckan står dig bi.

Skorpionen

Veckans horoskop innehåller både ris och rosor – underbara röda rosor dessutom men.. Låt oss ta de dåliga nyheterna först. Sura Saturnus möte med Solen sker i ditt andra hus och dessvärre kan det ge ett smärtsamt ekonomiskt uppvaknande. Kanske är det så att budgeten för dina drömmar är lite i det tajtaste laget? Långt njutbarare nyheter är att underbara Venus nu hänger efter sin darling Mars in i ditt mysiga 4:e hus (för att stanna i mer än tre veckor) och förvandlar ditt hem och dina nära relationer till ett kärlekens hus. Härligt Skorpionen! Det är ju ändå det enda som betyder någonting för dig.

Skytten

Som vanligt med Solen i dit tecken är det massor av kul på på gång runt dig men den här veckan är det inte säkert att du är helhjärtat orkar med att hålla flaggan i topp. Ja, jag vet.. Det är lite mycket att ta in just nu. Du som är en positiv visionär kan känna att det är lite väl mycket motstånd och kanske inte så mycket flyt som du är van vid att ha. Livet känns inte rättvist nu – men tro mig – Saturnus befinner sig alltid någonstans och stannar jämlikt 2,5 år i vart tecken. Till helgen möts Saturnus med Solen. Hepp! På många sätt ett intressant möte eftersom det pushar dig uppåt och framåt emot en själslig mognad och nya möten och beslut. Saturnus rör sig nu rätt hastigt bort och kommer fram till dec 2017 att befinna sig i Skyttens sista dekad. Därefter lämnar han tecknet i sin helhet och håller sig undan i 30 år typ.

Stenbocken

Det är en viktig vecka för dig eftersom Solen och din styrande planet Saturnus möts i en karmisk omfamning. Tufft för många men inte för dig. Du trivs när budskapen är klara och tydliga. Naturligtvis undrar du vad det kan innebära för dig – men låt oss säga såhär. Det finns beslut som ska fattas och Merkurius snabba, rörliga närvaro i tecknet hjälper dig att i dina tankeprocesser. Att Jupiter befinner sig i kvadratur till allt som är du är fantastiskt och bra människor leds i din väg. Om du tillhör en av de många Stenbockar som förälskat sig under hösten kan relationen visa sig vara allvarligare än du kanske insett. Saturnus vill att du väljer väl. Lycka till!

Vattumannen

Du har ju sedan flera veckor besök av krigaren Mars och man kan ana att du upplevt lite friktion i dina relationer för Mars är viljestark och stryker inte medhårs vilket förstås kan ge konflikter med andra. Men det kan precis lika gärna vara så att du har tagit den här överhettade energin och kanaliserat din in i ditt dagliga arbete, slitit på och tappert kämpat emot dina mål.. Men nu kära Vattenbärare glider vackra Venus in i ditt stjärntecken på onsdag. Tjoho! Det så roligt att få berätta att det äntligen är ett roligare, gladare och mer utåtriktat skeende som du går in i nu. Inte en sekund för sent!

Fiskarna

Astrologiskt händer det en massa grejer på onsdag och det är ett klargörande skifte på gång och när det väl är över kommer du att känna dig starkare än på länge. Månen som är i ditt tecken bildar sitt första kvarter och härifrån byggs energierna upp – ända fram till fullmånen den 14:e som är en sorts klimax av de skeenden som varit igång. Denna vecka möts också Saturnus och Solen och du tvingas ta ställning i stora livsfrågor som du möjligen har backat undan ifrån att se. Ja, detta med att vara undanglidande och vänta på rätt tillfälle är ju din grej men inte alltid den bästa medicinen. Tänd lite salvia, rena dig och meditera. Det är dags för dig att manifestera. Saturn är ju ”Lord of Karma” och det är dags för dig att forma ditt levnadsöde.

 

På Himlavalvet Vecka 49

4 december, 2016 3 kommentarer
På himlavalvet

Annonsen laddas.

skywatcher-planets-moon-predrag_agatonovic-lg-cp-e1467364393147På Himlavalvet – Vecka 49

Nattugglgor, stjärnkikare och alla andra som gillar att se på Himlavalvet, vi har en underbar månad framför oss. (Det är Venus som syns där på bilden ovan månskärvan). Decemberhimlen är underbar! Ett enda långt skådespel. Venus är synlig för blotta ögat som Aftonstjärna nu. Lite senare i december kommer vi att kunna se hur Venus och Mars färdas allt närmare varandra tills de för ett kort ögonblick 2017 kommer att mötas. Underbart för den som tror på kärlekens mirakler.

SOLEN I SKYTTEN

Solen är i Skytten från den 21/11 – 21/12. Det lättar naturligtvis upp stämningen. Nu i glada Skytten önskar vi komma ut och möta livet och människorna. Det är det ju förstås en många tillfällen till julfester, pynt, mys nu. Men andliga Skytten vill förstås vidga sina horisonter och förstå världen denna och de andliga världarna så resor, studier är ofta vad vi tänker på. Solen i Skytten

MÅNENS FÄRD

Vi har en tilltagande måne och händelserna rullar på i full fart här på planeten. Månen börjar sin färd i Vattumannen, skiftar över till Fiskarna på tisdag där månen på onsdagen bildar sitt första kvarter (kvadratur Sol). Därifrån byggs energierna upp emot den i nästa vecka stundande fullmånen. Fredag, lördag är månen i Väduren och veckan avslutas med att månen går in i Oxen.

MERKURIUS I STENBOCKEN befinner sig mellan 2/12 – 4/1. Det här är något för de strukturerade och smarta för nu blir vi rationella, metodiska och denna position hjälper oss människor att vara uthålliga och kunna fokusera på en enda sak ända tills den uppgiften är avklarad. Vi vill att det ska bli ordning och reda och inte sällan rör våra tankar det förflutna. Nostalgi och tradition tillhör den här placeringen. Merkurius i Stenbocken

VENUS I VATTUMANNEN 7/12 – 3/1. Det är en märklig position för kärlekens gudinna att befinna sig i ett fast, lufttecken och hennes passionerade natur tonas ned och hon får framstå som en intellektuellt högstående varelse med djuplodad kunskap och smarta kommentarer.
Det här är en tid då tankar och ideologier smids och planläggs. Vi människor gör upp scheman och handlingsplaner. Nu gillar vi att bli hörda, respekterade för våra åsikter. Venus i Vattumannen

MARS I VATTUMANNEN

Heta Mars är kvar i innovativ, intellektuella, smarta Vattumannen. 19°-24° i tecknet denna vecka. Det är en lösningsinriktad, fritänkande och ofta politisk position.

När Mars är här krigar han inte utan är istället logisk. Han tänker ut strategier. Han håller huvudet kallt, där allt räknas in, kalkyleras och avvägs noga.

JUPITER I VÅGEN

Jupiter är den stora läraren sin positiva, expansiva och härliga energi hjälper oss människor att utvecklas och tänka nytt och bättre. Han är 17°-18° i Vågen nu. Han är en glad optimist som skänker lycka, välstånd, främjar resor och ser till att allt ökar – blir större, mera och bättre. Han är gränslös (förknippas med det internationella och globala) och ser inga hinder i någonting. I hans närhet föds nya och fantastiska idéer, ett superflöde skapas och medvetandehöjning äger rum Jupiters farvatten. Under de 13 månader som Jupiter jobbar under Vågens flagg kan vi förvänta oss tillväxt och expansion på en rad områden. Politik, affärsliv och välfärd främjas. Jupiter befinner sig nu i exakt  kvadratur till Pluto. Med det här läget Jupiter aktiverar T-korset och transformationsprocessen fortsätter. Jupiter i Vågen

SATURNUS I SKYTTEN

Saturnus som bra länge nu kastat sin stränga skugga över mänskligheten kommer även denna vecka att hålla oss på halster. Ingenting går lätt eller enkelt när Saturnus är med i bilden. Disciplinerade Saturnus i världsliga Skytten driver oss att utvecklas i vår tro och öppna våra sinnen ur en praktisk synvinkel. Under de nästan tre år som Saturnus befinner sig här kommer vi att få se människor bli väldigt fasta i sin tro och ha behov att pracka på andra sina åsikter. 18°- 20° under veckan. Saturnus i Skytten

DE TRANSPERSONELLA PLANETERNA:

När det gäller de tre stora tunga planeterna så är betydelsen av dessa positioner så enormt viktiga, stora, djupgående och komplexa att jag inte väljer ta upp dem här. Framförallt på den kollektiva nivån skapar dessa trender, politiska skeenden och utveckling.

Uranus: innovativa, supersmarta, revolutionerande, nydanande Uranus går retrograd. Nu på 20° R i Väduren och befinner sig i sin 5 månader långa årliga vilofas. Det betyder inte att all utveckling avstannar – tvärt om – men förhoppningsvis förs inte åsikterna fram med våld och attentat.

Neptunus:  20/11 vände Neptunus bana direkt och planeten framåt igen. Phu en sådan lättnad! Nu blir det lättare att finna sanningen inom oss själva, få intuitiva vägledning och plocka upp drömmar, projekt eller tankar som du eventuellt tappade taget om i juni när planetens bana vände. Du kan återkoppla till ditt andliga väsen, hitta det gudomliga inom dig. Nu befinner sig också Södra Noden konjunkt Neptunus. Det pekar på behovet att rena och heala det förflutna. Spännande är att Tisdagens nymåne i Skytten kommer att befinna sig i kvadratur till noderna och Neptunus.

Pluto:  Pluto börjar ta fart framåt och rör sig ca 16°.  Underjordens härskare drar fram de mörkaste sidorna hos oss alla. Han skapar total förändring och transformation hos den han möter och han är alltid förknippad med de stora underliggande strömningar som rör sig kollektivt hos oss människor. Den här veckan befinner sig Jupiter i kvadratur till Pluto och Tjohej! Transformationsprocesserna fortsätter

KIRON – den sårade helaren befinner sig nu 7°- 6° i Jungfru/Fiskarna.

Den norra månnoden kallas Drakens Huvud och den handlar om utvecklingen och nya upplevelser.
Den södra noden tillhör det förflutna, tidigare liv och karma. Dess position manar till renande och helande av det förflutna.  Neptunus befinner sig nu i konjunktion med den södra noden och detta om något är signifikant för nu går jorden in i en enorm healingprocess.

Venus i Vattumannen

4 december, 2016 2 kommentarer
Astrologi / Vattumannen

Annonsen laddas.

venus-i-vattumannenPå onsdag 7/12 går vackra Venus in i Vattumannens tecken där planeten kommer att befinna sig ända fram till den 3/1.

HÄRLIGT tycker alla Vattenbärare och Lejonfödda –  för ni kommer under en hel månads tid kunna dra fördelar av det positiva flöde som gudinnan så frikostigt delar med sig av.  Nu kanske ni förälskar er eller möter en speciell person som får hjärtat att klappa lite extra.

Det är en märklig position för kärlekens gudinna att befinna sig i ett fast, lufttecken och hennes passionerade natur tonas ned och hon får framstå som en intellektuellt högstående varelse med djuplodad kunskap och smarta kommentarer.
Det här är en tid då tankar och ideologier smids och planläggs. Vi människor gör upp scheman och handlingsplaner. Nu gillar vi att bli hörda, respekterade för våra åsikter.

Personer som har Venus i Vattumannen i sitt födelsehoroskop vill gärna visa andra hur moderna, fritänkande, öppna och fördomsfria de är. De imponerar på sina partner genom diskutera.
De gillar att framstå som excentriska och lite egna. De har gärna sin egen personliga stil och gillar att ikläda sig rollen av att vara analytiska, tänkande varelser. Oftare än folk i allmänhet är de politiskt intresse eller sakfrågor som de brinner för.De kan vara rätt kyliga och svåra att komma in på livet och gillar inte att vara alltför  känslomässiga.

Sexuellt är Venus i Vattumannen fylld av regler som gjorts upp i förväg. Hon kan bestämma sig för att vara trogen till en person och kan sedan hålla fast vid det ett helt liv men skulle precis lika gärna bestämma sig för en annan hållning och leva ut den också.
Alltså mentala beslut som leder till känslomässigt förhållningssätt. De tycks kunna sortera sina känslor eller inte blanda in dem.
Venus i Vattumannen människor lockas till det okonventionella, till självständighet och frihet som teman i sina sociala relationer. Experimentella förhållanden är spännande för dem. Att vara vän med sin älskare är viktigt. Väldigt många som har Venus i Vattumannen är sexuellt experimentella och frigjorda. Den här positionen är väldigt vanlig för människor som arbetar med porr.

Venus i Vattumannen är ofta lockade till design och mode och skapar fantastiska nytänkande och innovativt mode. Många av dem vill uttrycka sin kreativitet inredning, musik liksom modern, abstrakt och futuristisk konst.

Merkurius i Stenbocken

4 december, 2016 Skriv en kommentar
Astrologi / Stenbocken

Annonsen laddas.

00c0beed61562c287f9d438731921c002 december skiftade Merkurius över till Stenbockens tecken

Merkurius brassar glatt in i Stenbocken och undan går det och han drar ifrån Solen här. Merkurius är ju kommunikationens planet och den ska helst vara i Solens närhet (de två kan aldrig vara mer än 28 grader isär). När han har dragit för långt ifrån så kallar Solen honom tillbaka och en så kallad retrograd period infaller. Detta är vad som kommer att ske den 19 december. Den dagen den sorgen..

När den transiterande Merkurius rör sig in i traditionella Stenbocken så blir också våra tankar och handlingar färgade av den energin och vi vänder tankarna emot det solida, stabila och trygga. Merkurius ger här en snudd på högtidlig känsla eftersom ett helt år har passerat sedan sist och nu går tanken mer eller mindre automatiskt till vad vi har åstadkommit det senaste året. Hur vi tagit tillvara de chanser och omständigheter som gått vår näsa förbi.

Vi tänker även på vår familj – i synnerhet de äldre, på släkten och vad som har hänt under året. Men allra mest tänker vi med Merkurius här på vår karriär, vår framtid och hur vi ska utvecklas och uppnå våra mål – för oss själva och våra familjer.

 Är du född med Merkurius i Stenbocken?

Så är du troligtvis en person som inte babblar på i onödan utan tänker på vad du säger noga och ordentligt. Du gillar ordning, struktur och lyssnar nog gärna in omgivningen och tänker till innan du bildar dig en uppfattning.

Stenbocken är ett styrande tecken, de är ledare och vill ha en stark roll. De är allt annat än lättköpta, tvärtom de har en medfödd skepticism och ironi och är vanligen utrustade med väldigt stark känsla för humor.

Du kanske är en person som pratar och skriver lite långsammare än andra. Det beror på att du är ytterst självkritisk och hård emot dig själv. Du vill att det du verkligen säger och uttrycker är rationellt, genomtänkt och helt enkelt oerhört bra och slagkraftigt. Du är allt annat än du nämligen.

Det handlar om ett gediget och långsiktigt tänkande för dig. Du gillar att få saker gjorda och är duktig på att fatta beslut och driva igenom processer. Därför gör det ingenting att det kanske tar lite tid – för när det väl är gjort behöver men inte riva upp dessa beslut på en lång tid framöver.

Horoskop Vecka 48

28 november, 2016 8 kommentarer
Veckans Horoskop

Annonsen laddas.

magic-princess-r-savderson-1

Astrologiska förutsägelser för tiden 28/11 – 4/12

Väduren

Det är måndag morgon och möjligen är inte motivationen på plats. Så kan det vara vid mörkermånens tid – men glöm för all del inte att smida lite planer inför det kommande månvarvet. På tisdag bjuder kosmos på en sprudlande nymåne i Skytten! All denna eld passar dig perfekt, den är glad utåtriktad och spontan.  Akta dig så du inte gör Skyttens misstag, snackar bredvid mun och säger saker som du får ångra sedan. Det är massor av entusiasmerande eld i luften nu som gör dig motiverad och utåtriktad samt håller dig rejält upptagen yrkesmässigt. Din styrare Mars aspekteras av tursamma Jupiter dessutom. Kul att notera är ett fantastiskt socialt och även romantiskt flöde.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt nionde hus. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Oxen

Redan förra veckan så började det hända saker i ditt innersta rum, i det åttonde huset – även kallat hemligheternas kammare. Där dväljs dina innersta sanningar, önskningar och passioner. Hm.. Tisdagens nymåne sätter ljus just dessa sidor av dig. Kanske innebär det att du får ett genombrott i din terapi eller så är det precis detta som ska till för att kärleken ska börja flöda i ditt liv. Din attraktionsförmåga stiger hur mycket som helst och du drar till dig uppmärksamhet och heta blickar. Att såväl Mars som Pluto aspekteras av Jupiter kan ge det där lilla extra som gör att det som har stått stilla lossnar och du äntligen kan få beskedet du väntat på.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt åttonde hus. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Tvillingarna

Tjosan.. Det är så mycket på gång där uppe i kosmos att jag knappt vet var jag ska börja berätta! Tisdagens nymåne äger rum i ditt sjunde hus och dina relationer blomstrar och sprudlar av liv. Att ingå i grupper, samarbeten eller partnerskap är bra för dig nu en tid – men akta dig för att skriva under långa bindande avtal. Neptunus står lite illa till och det skulle vara olyckligt om du fastande i något du inte kan ta dig ur. Det är det nya och oprövade som lockar oavsett om du suktar efter kärlek eller business. Du kan frestas att falla för någon ifrån en främmande kultur eller någon som på annat sätt tycks vara helt olika dina tidigare partners.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt sjunde hus. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Kräftan

Den lite dramatiska vibben som Pluto/Venus mötet skänkte till förra veckan håller sig kvar även denna men med lite andra komponenter. ”Same, same” –  det är dagar som dessa som behövs för att du inte ska fastna i en roll och gå omkring och dra i ulltofflorna. Tisdagen erbjuder en pigg och glad nymåne som manar dig att ta nya tag. Det är för mycket eld med i bilden nu för att du ska vara helt bekväm dock så det finns en viss rastlöshet över dina stjärnor nu och du önskar bara att få harmonin tillbaka. Det är ifrån dina relationer som du får såväl glädje som intressanta nyheter eller överraskningar.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt sjätte hus som rör dina dagliga vanor och arbete. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Lejonet

Det är så mycket eld med i bilden den här veckan att du som redan är så het drar till dig massor av uppmärksamhet.! Tjoho! Tisdagen bjuder på en pigg och rolig nymåne i Skyttens tecken vilket plockar fram den flitigaste och mest effektiva versionen av dig. Du kan ha siktet inställt på att förbättra ditt liv, din hälsa och effektivisera ditt arbete så att du blir mer produktiv och på så sätt frigöra mer tid till annat. Nymånen lyser upp ditt femte hus och manar till en ny start. Nymånen kopplas till Neptunus så det kan finnas lite överraskande och luriga moment med i bilden. Pass på så att du inte blir dragen vid näsan.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt femte hus som rör kreativitet, glädje, barn och sex. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Jungfrun

Det är en spännande vecka du har framför dig som domineras av den pigga nymånen Skyttens tecken. Som alltid är en nymåne ett i det närmaste magiskt tillfälle som innehåller ett erbjudande om en ny start. Denna kickar den igång dig rejält och du blir inspirerad och motiverad. Nymånen länkar till magiska Neptunus och kanske blir du fylld av nya kreativa, konstnärliga tankar. Kan det vara så att det är den lilla stylisten inom dig som väcks till liv igen? Att fräscha upp hemmet och fixa vinterfint kan vara ett av projekten på listan. Se till att inte bara jobba! Den sällskapliga, glada Jungfrun behöver också träffa folk och ha lite kul. Bjud hem folk eller se till att komma ut i svängen.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt fjärde hus som rör ditt hem. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Vågen

Din styrande planet Venus mötte passionerade Pluto i helgen och den känslan dröjer sig kvar under denna vecka genom att Jupiter nu kopplas till både Mars och Pluto. Mera hetta alltså!  På tisdag har vi nymåne i ditt tredje hus och den sociala fjärilen inom dig fladdrar ut ur sin kokong. Nu är det dags att nyfiket möta världen, mingla, prata och träffa folk. Människor och intressanta diskussioner kommer vara din passion en månad framåt. Singeln kan ha eller är på väg att möta en potentiell partner nu. Ring dina själsfränder och bästa vänner. De har saknat dig Vågen! Förutom allt ovanstående kul kan det vara nyttigt att veta att nymånen kopplas till Neptunus vilket är jobbig aspekt som gör att du kan spela dig själv ett spratt eller i värsta fall bli lurad.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt tredje hus som rör vänner och kommunikation. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Skorpionen

För dig betyder stabilitet och trygghet mycket och du känner dig tillfreds när du vet att du har allt under kontroll. Tisdagens nymåne infaller i ditt ekonomiska andra hus och kan ses som ett löfte om nya gynnsamma chanser och möjligheter. Om du är redo att slå in på en ny väg, byta jobb eller stiga i graderna, har du ett sex månaders långt fönster öppnas i din karriär. Kavla upp ärmarna och gör vad som krävs. Varning för luringar! Neptunus håller oss alla lite ovetande och vi kan i princip förvänta oss överraskningar nu. Syna alla affärsförslag i sömmarna noggrant och läs det finstilta innan du ingår några avtal. Till helgen kommer glada Merkurius få fart på ditt sociala liv och mingel bus utlovas.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt andra hus som rör dina ekonomiska tillgångar, ägande och värderingar.  Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Skytten

Din lyckliga stjärna Jupiter triggar både Pluto och Mars vilket både ger tur och ökar dina möjligheter och du tycks mer fokuserad på framtiden än någonsin tidigare. Ja, det beror ju även på att Saturnus står där och kräver resultat. Det går inte att slacka efter när stjärnorna står såhär. Tisdagens nymåne infaller i ditt tecken och är ditt alldeles egna nyår. Mötet mellan Sol och Måne väcker slumrande känslor till liv och du kanske börjar uppmärksamma dig själv, din situation, identitet. Det är en ny och utåtriktad cykel som startar för dig nu när du blir sedd, efterfrågad och aktiv.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt första hus. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Stenbocken

Förra veckans Pluto/Venus möte gjorde tydligen susen i många Stenbockars kärleksliv. För er som inte hann med i svängarna erbjuder även denna vecka chanser till romantik, hångel och annat.  Håll dig framme och om lyckan inte erbjuder sig självmant – tag initiativ själv! Det är så bra energi i rörelse runt dig nu! Venus rosaskimrande flöde påverkar även skapandekraften och kreativa du vet precis hur man drar nytta av flödet och skapar ett gynnsamt tillfälle.  Tisdagens nymåne vispar fram nya möjligheter upp för den som är ambitiös.

Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Vattumannen

Heta mars tuffar käckt vidare igenom ditt tecken..  Phu vad mycket du  har haft att ta itu med! Det är inte över än men om det är så att du tycker att du börjar känna dig lite matt i pälsen gör du klokt i att lyssna på kroppens behov.  Mörkermånen är den tid i månaden när vi inte är så pigga. Men..tisdagen bjuder på en glad nymåne i Skyttens tecken vilket innebär en nytändning, en ny tanke eller initiativ. Det glittrar till i ditt sociala nätverk och det är ett underhållande, mångsidigt och roligt månvarv du går till mötes.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt elfte hus. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Fiskarna

Skriv upp idéer, tankar och drömmar så att de inte fladdrar förbi. Tisdagens nymåne tänder ett hoppets stråle hos dig och många Fiskar funderar nu över vilket det smartaste karriärdraget bör vara. Den process som drar igång nu kommer att påverka din personliga utveckling i ett halvår framöver. Var försiktig och tro inte att allt som glimmar är guld och diamanter! Det gäller både i affärer som privatliv.  Nymånen aktiverar även Neptunus- illusionernas mästare som har en tendens att så blå dunster i våra ögon. Om något verkar för bra för att vara sant Fiskarna – inse att det faktiskt inte är sant då.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt tionde hus som rör karriären. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

På Himlavalvet vecka 48

27 november, 2016 17 kommentarer
På himlavalvet

Annonsen laddas.

milky-way

Fotot av vintergatan är taget en natt som dessa i Stilla Havet.

På Himlavalvet – Vecka 48

Ja, Gott folk! Det är en toppenvecka vi har framför oss. Det som dominerar skeendena är förstås nymånen i Skytten som ger en generellt utåtriktad och glad stämning hela veckan. Passa på att umgås med dem du gillar och har kul! Roligt att notera att jag har fått så otroligt många mail och notiser om människor som funnit kärleken, blivit kära och blivit tillsammans med någon de gillar.

SOLEN I SKYTTEN

Solen har nu hunnit vara en hel vecka i Skytten (6° – 13°). Det lättar naturligtvis upp stämningen. Är det inte magiskt hur våra liv följer zodiaken? Hur våra liv, tankar och sinnesstämning ändrar sig under året? Nu i glada Skytten (helt tvärt om känslan i Skorpio) är det ju förstås en massa avslutningar, julfester, pynt, mys, samvaro eller tankar på gemensamma möten som gäller. Solen i Skytten

MÅNENS FÄRD

På tisdag 29/11 har vi en vederkvickande, optimistiskt och sprudlande nymåne att vänta i Skytten tecken! Tjoho! Nu deppar vi inte för det som varit utan tar nya tag, planlägger lite för vad som komma skall.  1/12 går månen in i Stenbocken där den blir kvar till lördagkväll. Vi avslutar veckan med månen i Vattumannen. Nymånen i Skytten

MERKURIUS I SKYTTEN

Här i visionära Jupiters stjärntecken är tanken fri, vidsynt och gränslös. Uttryck som ”The Sky is the Limit” har Skytten ingen förståelse alls för här kan Merkurius lätt ta sig bortom det. Nu höjer vi oss i tanken och tänker ut lösningar, kommunicerar på ett optimistiskt sätt. Merkurius i Skytten

Natten till lördag träder dock Merkurius in i Stenbocken. Det är en rationellare och mer jordnära position.

VENUS STENBOCKEN

Venus fortsätter sin färd igenom Stenbockens stjärntecken där Gudinnan ikläder sig i en affärsmässig kostym.(19°- 26°). Det här är inte hennes favoritposition precis för hon blir mer av en businessperson än kärleksgudinna. Hon vill bli tagen på allvar för den hon är och det hon presterar. Hon gillar utmaningar och vill någon vart i livet.. Allt handlar om vad hon gör och levererar. Venus i Stenbocken

MARS I VATTUMANNEN

Heta Mars är kvar i innovativa, intellektuella, smarta Vattumannen. 14°-19° i tecknet denna vecka. Det är en lösningsinriktad, fritänkande och ofta politisk position.

När Mars är här krigar han inte utan är istället logisk. Han tänker ut strategier. Han håller huvudet kallt, där allt räknas in, kalkyleras och avvägs noga.

JUPITER I VÅGEN

Jupiter är den stora läraren sin positiva, expansiva och härliga energi hjälper oss människor att utvecklas och tänka nytt och bättre. Han är 16°-17° i Vågen nu. Han är en glad optimist som skänker lycka, välstånd, främjar resor och ser till att allt ökar – blir större, mera och bättre. Han är gränslös (förknippas med det internationella och globala) och ser inga hinder i någonting. I hans närhet föds nya och fantastiska idéer, ett superflöde skapas och medvetandehöjning äger rum Jupiters farvatten. Under de 13 månader som Jupiter jobbar under Vågens flagg kan vi förvänta oss tillväxt och expansion på en rad områden. Politik, affärsliv och välfärd främjas. Jupiter befinner sig nu i exakt  kvadratur till Pluto. Med det här läget Jupiter aktiverar T-korset och transformationsprocessen fortsätter. Jupiter i Vågen

SATURNUS I SKYTTEN

Saturnus som bra länge nu kastat sin stränga skugga över mänskligheten kommer även denna vecka att hålla oss på halster. Ingenting går lätt eller enkelt när Saturnus är med i bilden. Disciplinerade Saturnus i världsliga Skytten driver oss att utvecklas i vår tro och öppna våra sinnen ur en praktisk synvinkel. Under de nästan tre år som Saturnus befinner sig här kommer vi att få se människor bli väldigt fasta i sin tro och ha behov att pracka på andra sina åsikter. 17°- 18° under veckan. Saturnus i Skytten

DE TRANSPERSONELLA PLANETERNA:

När det gäller de tre stora tunga planeterna så är betydelsen av dessa positioner så enormt viktiga, stora, djupgående och komplexa att jag inte väljer ta upp dem här. Framförallt på den kollektiva nivån skapar dessa trender, politiska skeenden och utveckling.

Uranus: innovativa, supersmarta, revolutionerande, nydanande Uranus går retrograd. Nu på 20° R i Väduren och befinner sig i sin 5 månader långa årliga vilofas. Det betyder inte att all utveckling avstannar – tvärt om – men förhoppningsvis förs inte åsikterna fram med våld och attentat.

Neptunus: Förra söndagen 20/11 vände Neptunus bana direkt och planeten framåt igen. Phu en sådan lättnad! Nu blir det lättare att finna sanningen inom oss själva, få intuitiva vägledning och plocka upp drömmar, projekt eller tankar som du eventuellt tappade taget om i juni när planetens bana vände. Du kan återkoppla till ditt andliga väsen, hitta det gudomliga inom dig. Nu befinner sig också Södra Noden konjunkt Neptunus. Det pekar på behovet att rena och heala det förflutna. Spännande är att Tisdagens nymåne i Skytten kommer att befinna sig i kvadratur till noderna och Neptunus.

Pluto:  Pluto börjar ta fart framåt och rör sig 15°-16°.  Underjordens härskare drar fram de mörkaste sidorna hos oss alla. Han skapar total förändring och transformation hos den han möter och han är alltid förknippad med de stora underliggande strömningar som rör sig kollektivt hos oss människor. Den här veckan befinner sig Jupiter i kvadratur till Pluto och Tjohej! Transformationsprocesserna fortsätter.

KIRON – den sårade helaren är ca 20° Fiskarna Retrograd

NORRA MÅNNODEN – Den norra månnoden kallas Drakens Huvud och den handlar om utvecklingen och nya upplevelser.
Den södra noden tillhör det förflutna, tidigare liv och karma. Dess position manar till renande och helande av det förflutna.  Neptunus befinner sig nu i konjunktion med den södra noden och detta om något är signifikant för nu går jorden in i en enorm healingprocess.

 

Nymåne i Skytten

26 november, 2016 10 kommentarer
Nymåne

Annonsen laddas.

a-galloping-fantasy-by-sean-huangMånen blir ny tisdagen den 29/11,  kl 13:18 på 7° i Skytten.

Som ett frö som gror, ett löfte om något nytt och bättre träder dem nya månens skärva fram. Varje nymåne erbjuder ett löfte om en ny möjlighet att börja om på nytt. Hurra! En ny start och nytt hopp är precis vad världen nu behöver!

I äventyrliga, visionära Skytten som styrs av härliga planeten Jupiter finns nästan inga gränser alls. Det skapar glädje och hopp, nya roliga idéer.  Think Big – är meddelandet.

Nymånen i Skytten är ett superbra tillfälle för att:

 • Vidga dina vyer och testa sådant du aldrig varit med om
 • Våga vara optimistisk och tro på framtiden
 • Praktisera Mindfullness
 • Arbeta med positivt tänkande och positiva affirmationer
 • Ansöka eller börja en ny högre utbildning kurs, resor
 • Andligt arbete, att få visioner
 • Att påbörja ett nytt projekt som handlar om andlig upplysning

Jupiter är den evige resenären, den vidsynta läraren, som skänker optimism, tillväxt och framtidstro. Jupiter befinner sig i kvadratur till Pluto under veckan.

ha%cc%88stSuperintressant med denna nymåne är att Nymånen bildar kvadratur till Neptunus och månknutarna. Wow! Förverkliga dina drömmar!

Kanske föds nya idéer, världsförbättrande idéer kanske rentutav eftersom det är Skytten och de stora visionerna vi talar om.

För att få en personlig förståelse för vilken roll Nymånen kommer att spela i ditt liv kan du kolla var nymånen faller i ditt personliga horoskop dvs 7° i Skyttten. Om du hittar i vilket hus den faller får du en fingervisning om vilket område i ditt liv som behöver en make over.

Nymånen i de olika husen

Nymåneritual

Fidel Castros död

26 november, 2016 8 kommentarer
Astrologi

Annonsen laddas.

world-reacts-fidel-castros-death

fidel-castros-do%cc%88d-2Kubas ledare har gått ur tiden och astronörd som jag är kollade jag givetvis upp hans horoskop.

För er som inte är vana att läsa dessa cirklar vill jag berätta att att den inre cirkeln visar Castros personlighet. Den yttre cirkeln visar hur planeterna stod på vid själva dödstillfället.

Fidel Castro var född i Lejonets tecken. Ja, det krävs ett fast tecken för att bli så benhård ii sina övertygelser. (Födelsetiden kl 2 på natten är bara en uppskattad tid som jag har fått den ifrån OPA).

Det som är mest påfallande i Castros horoskop är konjunktionen mellan Solen och Neptunus. De två bildar en opposition med Jupiter. Både Jupiter och Neptunus är starkt förknippade med en stark tron. Nu valde Castro att bli kommunist men hans horoskop hade precis lika gärna kunna sitta på en sektledare.

Första Advent

26 november, 2016 2 kommentarer
Astrologi

Annonsen laddas.

los-reyes-magosNej, Helena Biehl är inte den första som låtit stjärnorna guida sig.

De tre vise männen från Österlandet, såg för en 2016 år sedan en stjärna stiga upp på himlavalvet. En konung skulle födas och detta var tecknet de väntat på! De kastade sig upp på sina kameler och red ut för att hinna i tid till lillkungens födelsedag.

Det har spekulerats friskt under årtusendena vilka planeter kan ha varit inblandade och vad som orsakade himlafenomenet. Vissa har föreslagit en konjunktion mellan Saturnus och Jupiter, andra säger att det är en Jupiter/Venuskonjuktion. Nåväl.. inget av det stämmer exakt med tiden.

Nu är det dags att plocka fram fåra kära julstjärnor, pynta våra hem och mysa så gott vi kan i helgen. Minns att vi tänder stjärnorna till påminnelse om de tre vise männen (som var astrologer) och Betlehems stjärna.

Låt stjärnorna guida dig till framgång!

25 november, 2016 2 kommentarer
Astrologi

Annonsen laddas.

11731f27Igår fick jag ett spännande tjockt kuvert i brevlådan som innehöll en bok – ”Låt stjärnorna guida dig till framgång” skriven utav bloggkollegan Helena Biehl. (Helenas Horoskop på tidningen Amelia).

Jag har legat här på soffan idag och sträckläst! Den är verkligen jättebra och ger en riktigt grundlig förklaring till detta med solteckenastrologi. Tack Helena!

Det var ju lite märkligt att det var du som gav mig en present när det faktiskt var du som firade en STOR födelsedag igår.

HURRA HELENA och GRATTIS till all framgång!!

Fredagspodden

25 november, 2016 Skriv en kommentar
Astrologi

Annonsen laddas.

hannah-och-amanda992-jpgDet var Hannah Widell som ”upptäckte” mig som astrolog (ha, ha – kan man säga så? Det var i slutet av 90-talet allt begav sig.

Hannah var redan då känd mediamänniska och ständigt ute på nya upptåg. Hon fick erbjudande att starta tidningen Cosmopolitan här i Sverige och erbjöd mig tjänsten som tidningens astrolog. Det var så coolt..

Inför tidningens invigning ordnades stor fest på Café Opera! Sex end the City var inne då och naturligtvis drack vi rosa Cosmopolitan drinkar vi med.

170x170bbLyssnar ni på Hannah och Amandas fredagspodd? Tjejerna är helt fantastiska. Vet inte hur de får till den där myskänslan som gör att man känner sig både delaktig och berörd? I dagens Fredagspodd har jag siat om vad 2017 kommer att innehålla för dem. Skrattade så att tårarna rann när jag lyssnade..

Hannah & Amanda – Brevet till dig själv.

Radio P5sthlm

23 november, 2016 4 kommentarer
Astrologi

Annonsen laddas.

Imorse lyckades jag övertala supertrevliga Demir från P5 att komma att över till Kungsholmen och ta en fika med mig.. Toppen att han kunde komma för jag är ingen pigg morgonfågel precis.

Den som vill höra vad vi pratade om klickar in på länken här ovan. Det var såklart astrologi som var samtalsämnet.  Ni får höra en kort analys av Demir Lilja och Farzad Nouris horoskop. Som radiomän hade de inte helt otippat Jupiter konjunkt sina ascendenter bägge två!

Det är ett jättelångt program så den del som handlar om astrologi hittar du på 3 timmar 06 minuter in i programmet – 03:33.

Jätteroligt! Tack för en kul intervju killar!  Fett bra musik också!

cfhpen-wcaabuqo

Grattis på födelsedagen Skytten..

22 november, 2016 10 kommentarer
Skytten

Annonsen laddas.

Sent på måndagskvällen smög Solen in i glada Skytten! Tjoho vad roligt. Nu  har vi en underhållande och omväxlande månad framför oss. Var  beredd på allt! 😀

43492bf25c9699fd5cd6a757c3ba8fa9

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SKYTTEN!

Du som är född rörliga Skyttens tecken är vild, vacker och äventyrlig och känd för att vara charmig och ha glimten i ögat. Ditt väsen är färgat av din styrande planet Jupiters gyllene sken och mirakulösa krafter. Underbart! Då har du den här andliga, öppna grundinställningen till livet! Du kan vara född med tur och gilla att ta chanser i livet. Du vill vara fri och möta dagen!

Ingenting är för långt borta eller för svårt för dig tvärtom.. Allt internationellt, fjärran kulturer, språk och människor lockar dig som vill veta allt! Nyfikna, öppna Skytten älskar att veta någonting om allt och kunskap är det som får dig att brinna. Trots ditt glada, glittriga yttre är du en tänkare och många av er är djupt intresserad av filosofi och religion.

Kanske är du en sanningssökare som ständigt är i farten i jakt på livet, sanningen och kärleken. Det som upptar mycket av dina tankar är att finna meningen med livet.

Därför är du underbar:

Du är öppen, ärlig, social, underhållande och rolig att umgås med för din mångfacetterade personlighet gör att du kan samtala på alla nivåer. Du är

Du är oftast först med att ha läst boken, sett filmen och besökt alla nya ställen i stan och du får alltid saker att hända. Oavsett vad som sker i livet bevarar du din underbara humor, din optimism och livsglädje.

Därför är du helt hopplös:

Du är alltid på väg och har ständigt siktet inställt på någon annan plats än där du är. Du snackar för mycket, överdriver saker och ger löften som du inte kan hålla. Du borde öva dig i diplomatins konst. Din uppriktighet kan gå för långt och du sårar andra med dina ord.

Din hemliga sida:

Du skulle heller dö än att erkänna det men det är groupie varning runt dig. Du råkar lite väl ofta nämna namn på kända personer. Oavsett vilken krets du omger dig med vill du vara på högsta nivå. Du älskar att vara med de coola människorna där det händer nya spännande saker.

Passande partners:

Tvillingar är underbara lekkompisar, Fiskarna och du kan verkligen förstå varandras drömmar och har liknande behov, Vädurar är lika eldiga och sugna på lite kul som du själv, Lejonet kan utgöra en stabil men inte alltför tråkig partner.

Relationer som kräver lite mer:

Stenbockar är för trista och konservativa, Kräftkillar är för känsliga för dig, Skorpioner är för kontrollerande och väldigt uppmärksamma på vem du flirtar med, Oxen är för långsam och tam för din smak.

Är du en sann Skytt?

Känner du inte igen dig i minst av tre nedanstående påståenden är du ingen typisk Skytt. Det kan bero på att din måne, ascendent eller andra viktiga planeter är placerade i andra stjärntecken.

kvinna med krokodil

 • Du blir väldigt fort uttråka
 • Du gillar äventyr
 • Du är rakt på sak
 • Du älskar att resa (snabbt och långt)
 • Du klarar inte av att den ena dagen är den andra lik
 • Ensamma hemmakvällar är inte din melodi
 • Du är fortfarande kompis med dina ex
 • Du har ett stort behov av personlig frihet
 • Du är hjälpsam och snäll
 • Du fantiserar om att få vara hjälte
 • Svennelivet är ingenting för dig
 • Du har svårt att stanna kvar i ett yrke och provar gärna flera roller

Horoskop – Vecka 47

21 november, 2016 24 kommentarer
Veckans Horoskop

Annonsen laddas.

 

 

fantasy-women-warrior-and-1153382

Astrologiska förutsägelser för tiden 21 – 27 november 2016

Väduren

Man kan säga att ord som utmaning, dynamik och tändning är nyckelord för skeendena runt dig är långt ifrån neutrala. Ja, det är Pluto som är i fokus men även härliga, löftesrika Jupiter, Mars och Venus aspekteras så det blir en glödhet vecka. På måndagkväll smyger Solen in i sociala, rörliga Skytten och äntligen kan du känna att det lossnar. Det ger precis ett sådant klimat som din vilda eldsjäl behöver för att hitta motivation, passion och glädje. Tändning på alla fronter kan i princip utlovas. Det kan röra sig om en idé, ett projekt, en kanske är det till och med en annan människa som får dina pulsar att klappa lite extra.

Oxen

Temat Venus – Pluto har förföljt dig ett tag och det är inte över än. För den som inte är invigd i astrologins kodade språk bör jag nog förklara att kärleken, passionen och de starka känslorna kommer att vara kvar hos dig. När Solen går in i Skytten på måndag landar den i ditt passionerade åttonde hus och jag misstänker att intensiteten i dina känslor ökar. Makt, sex och pengar är Plutos språk. Det är ett väldigt bra tillfälle att manifestera din vilja och visa var du tycker att skåpet ska stå. Att säkra upp sin ekonomi, aktier, penningplaceringar, se över lån och försäkringar är vad du bör göra. Ja, du är ju inte den som saknar heta känslor, temperament och viljestyrka redan innan! Kärlekens gudinna Venus möter Pluto i en exakt konjunktion på fredag.

Tvillingarna

Det är så glada och positiva strömningar runt dig nu att det är en fröjd att få skriva om det. Äntligen ser det ut att ni stackare i rörliga tecknen erbjuds en lite kosmisk nåd och respit ifrån allt knas som pågått. Att Solen skiftar över till Skytten innebär också att ditt sjunde hus (relationer och kärlek) blir extra uppmärksammat och följaktligen kan du förvänta dig att det kommer att hända massor på den fronten.  Neptunus som har backat sedan i juni vände rätt i helgen och nu kan du plocka trådar, tankar och gamla drömmar som du kanske tappade där och då. Det är uppstart och glädje som gäller. En varning dock föreligger i och för sig just runt onsdagen när din styrare Merkurius kommer att möta Saturnus i en exakt konjunktion. Verkligen sämsta dagen på året att göra sig förstådd.

Kräftan

Det är starka transformativa krafter igång igen. Agent Pluto befinner sig mitt emot allt som är du är huvudrollsinnehavare i skeendena under en tid framöver. Makt, manipulation och dominans är ord som rimmar med Pluto. Det finns ingen chans att undkomma de här vibbarna men du kära Kräfta, kan försöka mildra effekterna genom att släppa taget om det du inte längre behöver och välkomna framtiden och det nya som kommer till dig. Arbetsplatsen är ju ofta arena för dramatik. Om du märker att det finns ”Plutopersoner” i din närhet har jag bara en sak att säga.. Bättre fly än illa fäkta. Ge dig inte in i strider nu. Kul med Pluto nu är dock den exakta konjunktionen med Venus som lyser upp helgen som tycks gå i passionens tecken för dig.

Lejonet

Under måndagskvällen smyger Solen in i Skytten och samtidigt in i ditt eget varma, kreativa femte hus och där blir den kvar en hel månad framöver. Ditt varma, generösa hjärta öppnas och sällskapliga Lejonet kommer till sin rätt. Du njuter av att träffa folk, mingla, mumsa och dricka glögg. Pluto är huvudrollsinnehavare i skeendena nu och det är inte säkert att folk runt dig är fyllda med samma harmoni som du. Stora känslor, drama och ja.. Ärligt talat.. Det finns anledning att tassa lite försiktigt fram när du är ute i nya miljöer och sällskap. Merkurius möts upp med stränge allvarlige Saturnus i veckan vilket även det är en indikation på att kommunikationen människor emellan inte är så enkel. Helgens Pluto/Venus möte kan bidra till att dina känslor blossar upp. Dra in klorna om du hamnar i närstrid.

Jungfrun

Norra månknuten (Drakens huvud) befinner sig i ditt tecken och hjälper dig att utvecklas emot din sanna potential. Södra månknuten är alltid exakt mitt emot och möter nu Neptunus i en exakt konjunktion. Det handlar om att hela och läka det förflutna. Att detta sker precis samtidigt som Neptunus bana vänder rätt är en lyckosam händelse. Detta att en planet vänder riktning är ungefär som att spola tillbaka en film och börja titta igen. Backa bandet och försök dra dig till minnes vad som hände runt den 14/6 när planeten vände retrograd. Du kan plocka upp tankar, drömmer och trådar ifrån den tiden och fortsätta där du var då.

Vågen

Man kan ana att du som Våg drömmer om balans och harmoni men så ser det ser ut på stjärnhimlen nu. Vi befinner oss i en evolutionsprocess som gör att vi människor utmanas och utvecklas. Den här veckan kommer dramatiska Pluto att påverka skeendena mer än annars och du kära Vågenfödda varelse länkas till detta via Jupiter som befinner sig i en exakt kvadratur. På fredag blir det redan så spända skeendet glödhett genom att Venus konjunktion med Pluto.  Oh! Det kan leda till avgöranden i kärlek eller i vad som helst förresten. Det är i stunder som dessa som chanser uppstår. Ambitiösa Vågar kan göra bra affärer, sluta bra avtal, kanske träffa en nyckelperson eller snubbla över en bra affärsidé.

Skorpionen

Solen som har färdats vid din sida under en månad lämnar på måndagskvällen dig och glider in i Skytten istället. Med den nya positionen blir det ett starkt fokus på ditt ekonomiska andra hus, pengar, ägodelar och värderingar. Smarta du använder med fördel energin till att se över dina tillgångar, förhandlar om lånevillkor. Det kan också vara så att den egna företagaren får ett bra uppdrag nu. Din styrare Pluto är så strategiskt placerad att väldigt många planeter aspekterar (bildar vinklar) och lyfter fram hans dramatiska natur. Ja, det Pluto vidrör kommer inte att vara sig likt – för han är här för att förändra, transformera och leda oss till utveckling. Till helgen bildar Venus och Pluto en konjunktion som locka fram njutbara och i bästa fall passionerade känslor. Utmärkt tid att inleda en relation på.

Skytten

Det händer grejer i de rörliga tecknen nu och du kära Skytt kan uppleva att det är ett nytt och lättare flöde runt dig igen. Det är flera faktorer som gör det – men Neptunus som nu ligger i linje med Månknutarna vänder rätt. Tjoho! Det gör att du kan komma åt tankar, drömmar, visioner eller kanske till och med personer som du förlorade kontakten med i juni. Omstart och nya tag. Natten till tisdag glider solen in i Skytten och ditt första hus och det om något skapar ju helt andra förutsättningar runt dig. Du kan förvänta dig en ovanligt händelserik månad när allt händer! Det är en ny och utåtriktad cykel som startar för dig nu när du kommer att vara sedd, efterfrågad och aktiv. Årets sämsta dag att göra sig förstådd infaller på onsdag.

Stenbocken

På måndag har skiftar Solen tecken och går in i Skyttens glada sfär. Man skulle kunna tro att du nu skulle sjunka in drömmarnas land och fungera lite på ”Stand by” läge bara (solen i 12 huset) men det ser inte ut så alls – tvärt om. No rest for the wicked! Det här är verkligen ingen vanlig genomsnittsvecka, Stenis. Dramatiska Pluto som fortfarande befinner sig mitt i ditt tecken är i hetluften nu och många planeter är länkade till Pluto nu – det kan ställa saker på sin spets visst.. Men det är inte nödvändigtvis av ondo. Till helgen kommer sensuella Venus att vara i en exakt konjunktion med sexgalningen Pluto.. Oh! Det kan vara glödheta känslor som uppstår via den här influensen. Jag skulle starkt rekommendera att singeln gör ett försök på kärlekens arena. Ni andra.. se till att få lite kvalitetstid på tu man hand med din darling.

Vattumannen

Astrologiskt är den kommande veckan extremt innehållsrik och utmanande. Solen träder in i sociala Skyttens tecken och därmed också in i ditt 11:e hus får dig att rikta dig utåt. Den kommande månaden präglas av en nyfiken, glad och stämning. Det är genom kontakter med andra som du hittar glädjen och motivationen nu. Nätverka, mingla och sök dig ut på sociala medier. Även en individualist som du kan behöva bolla idéer och tankar med andra. Om inte annat för att stöta på motstånd och hjälpa dig att bli ännu bättre och säker på din sak. På onsdag kan Merkurius konjunktion med Saturnus föra dig in på dystra tankar och släng av plötsligt svårmod kan förekomma. Låt det passera bara. Redan till helgen utlovar stjärnorna långt njutbarare tongångar när Pluto träffar Venus. Härligt! En liten stilla flirt är det minsta du kan kosta på dig. Heta Mars närvaro i horoskopet bidrar också till den löftesrika bilden. Ge kärleken en chans!

Fiskarna

Natten till tisdag skiftar Solen över till glada Skyttens tecken och ditt 10:e karriärshus. Oh! Kanske är det nu du ska visa framfötterna och kamma hem uppmärksamhet, prestige eller kanske ett bättre jobb bara? Passa på, Fiskarna! Tänk nytt och tänk rätt.  Detta är en så intressant tid i din utveckling! Din styrare Neptunus, som har varit retrograd ända sedan 14/6 vände rätt i söndags. Nu stundar härliga tider! Plocka upp alla drömmar som inte blev av, de tappade sugarna och allt annat som rann av dig i juni! Det finns möjlighet att börja om lite där du lämnade det och göra något fint av det! Detta gäller absolut även kraschade förhållanden. Dessutom står den södra noden nu i en exakt konjunktion med Neptunus och nu kan du helas, lämna gamla sår bakom dig och faktiskt läka ut och ändra innehållet din karmiska bagage. Hej då medberoende!

På Himlavalvet – Vecka 47

20 november, 2016 4 kommentarer
Astrologi / På himlavalvet

Annonsen laddas.

cfbba5c7d611f04bb06685be15a3efed

SOLEN I SKYTTEN

Under måndagen rör sig Solen i den sista och avslutande graden i Skorpionens tecken och vid 23:00 tiden på kvällen skiftar Solen över till glada Skytten sfär. Men före det så skapas en kvadratur mellan Solen och Månen som går in i sitt sista kvarter. Med Solen i Skytten är atmosfären öppen, nyfiken, glad och välkomnande. Det här är tid för att gå ut, träffa folk och ha roligt tillsammans.

MÅNENS FÄRD

På grund av det kompakta molntäcket som täckte nästan hela Sverige förra måndagen var det få som hade den stora lyckan att se Supermånen när den var som mäktigast. På måndag är månen i Lejonet och i sitt sista kvarter (kvadratur till Solen i Skorpionen). Månen är nu avtagande och ifrån fredag går vi in i mörkerfasen när energinivån blir svagare och vi vänder oss inåt.

MERKURIUS I SKYTTEN

Här i visionära Jupiters stjärntecken är tanken fri, vidsynt och gränslös. Uttryck som ”The Sky is the Limit” har Skytten ingen förståelse alls för här kan Merkurius lätt ta sig bortom det. Nu höjer vi oss i tanken och tänker ut lösningar, kommunicerar på ett optimistiskt sätt. På onsdag kommer Merkurius att vara i konjunktion med Saturnus. Merkurius i Skytten

VENUS STENBOCKEN

Venus fortsätter sin färd igenom Stenbockens stjärntecken där Gudinnan ikläder sig i en affärsmässig kostym. Det här är inte hennes favoritposition precis för hon blir mer av en businessperson än kärleksgudinna. Hon vill bli tagen på allvar för den hon är och det hon presterar. Hon gillar utmaningar och vill någon vart i livet.. Allt handlar om vad hon gör och levererar.

Men denna vecka händer något spännande. På fredag möts Venus och Pluto och passionens eld tänds.

MARS I VATTUMANNEN

Heta Mars är kvar i innovativa, intellektuella, smarta Vattumannen. 8°-13° i tecknet denna vecka. Det är en lösningsinriktad, fritänkande och ofta politisk position.

När Mars är här krigar har inte utan är istället logisk. Han tänker ut strategier. Han håller huvudet kallt, där allt räknas in, kalkyleras och avvägs noga.

JUPITER I VÅGEN

Jupiter är den stora läraren sin positiva, expansiva och härliga energi hjälper oss människor att utvecklas och tänka nytt och bättre. Han är 13°-15° i Vågen nu. Han är en glad optimist som skänker lycka, välstånd, främjar resor och ser till att allt ökar – blir större, mera och bättre. Han är gränslös (förknippas med det internationella och globala) och ser inga hinder i någonting. I hans närhet föds nya och fantastiska idéer, ett superflöde skapas och medvetandehöjning äger rum Jupiters farvatten. Under de 13 månader som Jupiter jobbar under Vågens flagg kan vi förvänta oss tillväxt och expansion på en rad områden. Politik, affärsliv och välfärd främjas. Jupiter befinner sig nu i exakt  kvadratur till Pluto. Med det här läget Jupiter aktiverar T-korset och transformationsprocessen fortsätter. Jupiter i Vågen

SATURNUS I SKYTTEN

Saturnus som bra länge nu kastat sin stränga skugga över mänskligheten kommer även denna vecka att hålla oss på halster. Ingenting går lätt eller enkelt när Saturnus är med i bilden. Disciplinerade Saturnus i världsliga Skytten driver oss att utvecklas i vår tro och öppna våra sinnen ur en praktisk synvinkel. Under de nästan tre år som Saturnus befinner sig här kommer vi att få se människor bli väldigt fasta i sin tro och ha behov att pracka på andra sina åsikter. 16° – 17°  nu den här veckan. Saturnus i Skytten

DE TRANSPERSONELLA PLANETERNA:

När det gäller de tre stora tunga planeterna så är betydelsen av dessa positioner så enormt viktiga, stora, djupgående och komplexa att jag inte väljer ta upp dem här. Framförallt på den kollektiva nivån skapar dessa trender, politiska skeenden och utveckling.

Uranus: innovativa, supersmarta, revolutionerande, nydanande Uranus går retrograd. Nu på 21 – 20° R i Väduren och befinner sig i sin 5 månader långa årliga vilofas. Det betyder inte att all utveckling avstannar – tvärt om – men förhoppningsvis förs inte åsikterna fram med våld och attentat.

Neptunus: I juni månad vände Neptunus retrograd och sedan dess har det varit svårare atthålla sitt andliga fokus. Söndagen den 20/11 vänder dock planeten rätt igen och nu blir det lättare att finna sanningen inom oss själva, få intuitiva vägledning och plocka upp drömmar, projekt eller tankar som du eventuellt tappade taget om i juni när planetens bana vände. Du kan återkoppla till ditt andliga väsen, hitta det gudomliga inom dig. Nu befinner sig också Södra Noden konjunkt Neptunus. Det pekar på behovet att rena och heala det förflutna.

Pluto:  Underjordens härskare drar fram de mörkaste sidorna hos oss alla. Han skapar total förändring och transformation hos den han möter och han är alltid förknippad med de stora underliggande strömningar som rör sig kollektivt hos oss människor. Den här veckan befinner sig Jupiter i kvadratur till Pluto och Tjohej! Transformationsprocesserna fortsätter.

KIRON – den sårade helaren är ca 20° Fiskarna Retrograd

NORRA MÅNNODEN – Den norra månnoden kallas Drakens Huvud och den handlar om utvecklingen och nya upplevelser.
Den södra noden tillhör det förflutna, tidigare liv och karma. Dess position manar till renande och helande av det förflutna.  Neptunus befinner sig nu i konjunktion med den södra noden och detta om något är signifikant för nu går jorden in i en enorm healingprocess.

Roligheter!!

19 november, 2016 4 kommentarer
Astrologi

Annonsen laddas.

177297713
Det är verkligen full rulle på astrofronten här i stan den här helgen och ingen kan vara lyckligare än jag för det. Glada Merkurius i Skytten har ju en tendens att locka ut även de värsta stugsittarna. 😀 Jag kommer att kuta som en illbatting för att hinna på alla justa astrologievent här i helgen.

Imorgon bitti filmas ett litet inslag till en webTV kanal där de vill att jag ska förutspå deltagarnas 2017. Det är jobb i och för sig – men kul ändå.

Men det jag verkligen ser fram emot lördagens öppna astroevent i Gamla Stan där astrointresserade träffas och diskuterar astrologi! Tjoho! Nästan bara nya människor. Det är så roligt initiativ! Det är precis det här jag har önskat mig – lite spontana, glada krafter in i AstroSverige och framför allt in i mitt liv. Jag har varit den enda rolighetsministern i mitt liv och är lite trött på mig själv.

Ja, som om inte det vore nog håller astrolog Wilhelm Axling ett stjärnspäckat öppethus på söndag den 20 november, klockan 11:00 på Solrosens helhetscenter, Rapsgatan 3. Det ska bli jätteroligt att få höra hans tankar och jag hoppas förstås på detta ska ge mig lite inspiration till nya blogginlägg! Kom ni också!

Fototävling!

14 november, 2016 9 kommentarer
Astrologi

Annonsen laddas.

fiasko

Jag har så sett fram emot att gå ut och  fotografera Superfullmånen men inser redan nu att vi inte kommer kunna se ett dyft här i Stockholm. Ett sådant fiasko! Jag ville ju så gärna se det här!

Hela himlen består av ett enda tjockt molntäcke. ? Jag som ville ta fina kort till bloggen..

Tänker därför att Astrobloggen utlyser en tävling istället! Vackraste Supermånfotografiet erhåller en astroreading med mig! Ni måste kunna visa att kortet är taget här idag eller igår i Sverige. Vad sägs?

Jag ser fram emot era bidrag.. Skicka dem till margareta@astrologic.se

Horoskop – Vecka 46

14 november, 2016 19 kommentarer
Veckans Horoskop

Annonsen laddas.

Kära Astro-Lovers och Bloggläsare!

Veckohoroskopen är skrivna med glimten i ögat och en god portion humor. Jag försöker vara så precis som det bara går.Vad alla måste ha i minnet är att jag  använder mig av vad som kallas Solteckenhoroskop. Det fungerar så att man tänker att alla Oxar har  ascendenten i Oxen, Tvillingar i sitt eget tecken osv. Denna teknik använder alla astrologer som skriver generella trender. Det finns ingen annan väg att göra det. Det är inte så dumt som det låter – ge det en chans ska ni se om ni hittar en överensstämmelse.

Med det personliga horoskopet är annorlunda eftersom det är personligt för var och en. Där har alla sin exakta Ascendent uträknad och horoskopet är skräddarsytt just för den individen – lika personligt som ett fingeravtryck.

Därför kan den som kan sitt eget horoskop  känna sig förvirrad när den inser att fullmånen faller i exempelvis det fjärde huset enligt Soltecken – emedan ditt personliga horoskop säger något annat!

Låt det vara så! Lär dig att jobba med två parallella verkligheter. Den som vill syssla med astrologi måste vara öppen, testa sig fram, ha ett öppet sinne, vilja utforska och se hur de båda alternativen passar eller inte passar in i ditt liv.

big_thumb_919e59ce3f0adfe6b5e3c2dff7f9ffe2

Astrologiska förutsägelser för tiden 14 – 20 november 2016

Väduren

Du tycks inte ha en enda långtråkig minut! Oj vad det händer mycket runt dig sedan Jupiter gick in Vågen. Hösten kan väl knappast beskrivas på ett annat sätt än dynamisk och händelserik. I onsdags gick din styrande planet Mars över till smarta Vattumannens coola rike. I denna svala miljö är det lättare att vara objektiv och klok och du kan nu se på ditt liv ifrån ett helt annat perspektiv. Kanske du hittar pusselbiten som får ditt livspussel att passa perfekt? Måndagens fullmåne sätter fokus på ditt andra hus. Ekonomi, ägodelar, pengar, budget och värderingar. Det kan vara kloka att titta på sådant som ekonomiska placeringar, försäkringar, ränta och liknande.

Oxen

Bortskämda varelse! Nu har Solen befunnit sig i Skorpionen och i ditt sjunde (kärlekshus) i 3 veckor redan och detta är den sista och avslutande. Man kan ana att mycket har handlat om kärlek och relationer för din del. Ja, kärleken är evig Oxen och för dig betyder den i princip allt i livet. Denna måndag bildas en magnifik supermoon i Oxen! Wow .. det här är din måne som sätter dig och din vilja i fokus. Det är också en kulmen på en lång process av personlig utveckling. Din styrare Venus har nu vandrat in i businessminded Stenbocken så det är din sofistikerade sida vi får se nu. Det är en utmärkt tid att visa upp sig, imponera på andra, söka jobb och eller göra framryckningar på kärleksfronten nu.

 

Tvillingarna

Din styrare Merkurius hoppade glatt och villigt över till actionspäckade Skyttens tecken i helgen vilket är en position som både du och Merkurius gillar. Det blir så mycket roligare allt plötsligen. Flirt, resor, mingel och allt möjligt skoj främjas och det är mer än dags att göra allvar av de planer som du gått och funderat på en tid. Måndagens supermåne faller i ditt andliga 12:e hus vilket får din drömska, synska sida att vakna till liv. Det som också bidrar till den utvecklingen är att Merkurius senare under veckan bildar en flummig kvadratur till Neptunus. Lite beroende på hur ditt horoskop ser ut kan vi förvänta oss lite olika upplevelser av den här transiten. För vissa kommer skrivflödet eller fantasin lättare till dig än helande krater och kanalisering. Men ge dig själv en chans!

Kräftan

Vackra Venus har nu hunnit en bit in i Stenbocken och befinner sig nu mitt emot allt det som är du. Gudinnan sprider delar frikostigt av sig av sin magiska strålglans och du är ditt allra vackraste jag en tid framöver här. Känslomänniska som du är kommer du att känna av den överdimensionerade, glittriga månen som infaller i ditt 11:e hus (som rör grupper, internet mm) denna gång. Troligtvis gäller detta ditt arbete eller någon grupp eller större sammanslutning du figurerar i. Oh, det kan vara dags att ta steget – det kommer att imponera på folk. Det är en stor sak för dig att våga ta ledningen och säga vad det är du har på hjärtat.

Lejonet

Måndagens magnifika måne lyser upp ditt karriärshus och det är jobbet och ditt arbetsliv som kommer i fokus. Du kommer att kunna göra väldigt bra ifrån dig men det där med gränssättning och att ta på sig lagom mycket att göra är viktigt. Det är inte utan att Mars läge mitt emot allt som är du börjar kännas. Phu, det tycks vara så mycket som händer och dessvärre kanske också en hel del stress med i bilden också. Privat är det dock en kul vecka som innehåller bra och intressanta konversationer. En liten stilla flirt kan utveckla sig till någonting riktigt fint nu. Att Neptunus bana vänder rätt på lördag hjälper dig att se saker tydligt och är en ögonöppnare för dig i dina relationer.

Jungfrun

Se fram emot en överraskningarnas vecka med glimten i ögat. Månadens härliga fullmåne lyser upp ditt eldiga nionde hus (som bland annat står för resor, studier och utveckling). Det är en gnista som tänds och din själ börjar längta efter något långt njutbare än nuet och vardagen. Andra kanske känner att ni har fått nog av nuvarande sysselsättning och funderar på studier och eller byte av jobb. Om det är så att du upplevt att det som helt låst på kärleksfronten kan Neptunus retrograd vara en förklaring till varför. Till helgen vänder planeten rätt och går framåt igen och nu finns det inga hinder kvar mellan dig och den du väntat på.

Vågen

Åh Vågen! Det är så fina transiter för dig här denna vecka. Din styrare, den vackra Venus bildar en fin kvadratur till dig nu och skickar därmed kärlekstrålar och karisma till dig hela veckan. Mysigt! Dessutom infaller måndagens supermåne i ditt superpassionerade åttonde hus. Oh.. Det ser ut om du har något på gång Vågen – men vad kanske vi utomstående inte får reda på för det åttonde huset är tyvärr hemligheternas kammare. Nu är det grönt ljus för flirt, mingel och allehanda sociala sammanhang. Du kan bli inspanad och kanske vankas även amorösa äventyr. I bästa fall är det kärleken som väntar och du blir kär.

Skorpionen

Veckan börjar hett med att supermånen lyser upp ditt sjunde relationshus och får dig att uppmärksamma dina känslor och din längtan efter att dela dem. Singeln kanske ska ge dejting en chans trots allt och du som redan har kärleken vid din sida får väl räcka ut en hand och ge kärleken en chans igen. Det är en sista intensiv vecka kvar av Solens vistelse i ditt tecken. Använd den fina extraenergin du får så konstruktivt som möjligt. Som vanligt med dig handlar allt om dina känslor och intima relationer. Neptunus bana vänder rätt till helgen , i ditt sensuella 5:e hus dessutom, är verkligen ett bra tecken och även det en god hjälp för att återtända kärleksrelationer som tappat gnistan. Lita på din intuition, dig själv och vad du känner och handla därefter.

Skytten

Måndagens supermåne faller i ditt sjätte hus (arbete och hälsa). Fnys tänker Skytten! Jag har inte gjort annat än att jobba! Det stämmer dessvärre.. Det är Saturnus som har fixat det så. Men roligt att få meddela er angående den räven är att han rör sig väldigt fort och tar sig till tecknets sista dekan. Dessutom finns här ytterligare saker i horoskopet som gör livet lättare och roligare än på länge. Glada Merkurius har gått in i ditt tecken där han skapar lite liv i luckan. Det är sista veckan som Solen rör sig i ditt drömska, andliga 12:e hus och du går lite på sparlåga. Vi utomstående längtar efter ditt glada sällskap dock! Neptunus som har backat under 5 månader vänder direkt nu till helgen.

Stenbocken

Det börjar likna kärlek banne mig! Måndagens härliga fullmåne landar i ditt heta femte hus och tänder passionerade känslomässiga eldar som kanske inte har fått vara igång och brinna så här hett på ett bra tag. Det verkar ju hur härligt som helt! Men det är inte det enda tecknet på att du kommer att vara rosen som lyser upp vintermörkret. Kärlekens gudinna Venus rör sig ju också igenom tecknet nu och det ökar ju din karisma och attraktionsförmåga. Som om inte det vore nog hjälper även Jupiter till och ärligt talat.. Det kommer att vara svårt att hitta en singel Stenbock här om ett tag. Ta för dig och njut!

Vattumannen

Kaxiga Mars tuffar på igenom ditt tecken och ser till att det händer oerhört mycket på alla fronter i ditt liv. Det kan vara så att du är ovanligt målinriktad och till en följd av det inte riktigt har det där pedagogiska tålamodet med vuxna människor som du brukar ha. Ja, ta fajten eller kasta sig iväg till gymmet och få ur sig Marsenerign är frågan. Måndagens fullmåne infaller i ditt fjärde hus vilket pekar på ditt hem. Och inte för att du någonsin brukar räknas till de föränderliga men den kommande månaden kan underverk ske. Om du följer Mars impulser så ser du till att rensa undan grejer du inte behöver, stylar hemma och vissa kanske tar det så långt som till en renovering eller inköp av en ny möbel.

Fiskarna

Åh, Fiskarna! Måndagens supermåne faller i ditt minst lika supersociala tredje huse på måndag! Roligt! Det är sådant man vill se i ett horoskop för det är startskottet till en rolig månad när vänner, möten med andra och det sociala livet verkligen tar fart. Merkurius nya position i Skytten höjer också stämningen. Prat, skratt, lite delade förtroenden i glada vänners lag är vad som väntas. Men.. det är inte den enda bra nyheten Fiskarna!  Din styrare Neptunus bana vänder rätt till helgen! Äntligen! Efter fem månaders retrograd (som kan ha upplevts som att trampa vatten) så vänder flödet åt rätt håll! Yay! Det här är verkligen goda nyheter för dig och hädanefter kommer saker (läs kärleksrelationer) att flyta på lite bättre.